סיכום מפגש

The West Star

New member
סיכום מפגש

לאלה שלא היו-כמוני או לאלה שרוצים לספר, אנחנו רוצים לשמוע...

Anoya

New member
גמני =\

תוצה =זונע= מצאה טרמפ. היא מתקשרת אלי "הי מה קורה? בדרי אותי" אררג. זנות. =\

YaEloNeT

New member
זונאאאאאא../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

אני
רציתי לפתוח את זה
רק עכשיו באתי הבית
וישר למחשב
הו וול... הסיכום יבוא אחרי שאני
ארגע קצת
*הולכתלהזריקמיץענביםמתרכיז*

YaEloNeT

New member
הבהרה:../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

כתבתי
את זה
ברוח טובה
, ואתה
לא
באמת זונא

Lestats Wife

New member
סיכומפגש שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אוקע, חוויות המפגשפורום ה~2~ שלי התחילה בעצם היום ב-2 בלילה, באמצע שיחת ועידה עם חברים שלי <מהחיים האמיתיים> וצ'אט סוער <
> עם נור, מייגן ושקד. בצירוף מקרים מדהים גיליתי שידיד שלי נוסע ב-9 בבוקר לת"א, והוא אפילו היה מחובר
אז מיד התחננתי לטרמפ לעזריאלי
והיה לו עוד מקום 1 באוטו <וזה למה שחצ לא באה.
> אז אחרי 5 שעות שינה -___-" קמתי ונסענו לנו לעזריאלי, לשם הגענו ב-11 והיתה לי שעה להעביר לבדי
דבר ראשון שעשיתי בלי לחשוב פעמיים היה ללכת לארומה ולקנות אייס קפה <שגיא, צ'אקי- NOT A WORD
> ואז התמקמתי לי על ספסל חביב והתקשרתי לשחר שתבדר אותי
אחרי שמסביבי התערמו המוני פרחות תלאביביות מסריחות
וחבורת פאגונים קטנים זרקו על האנשים שישבו לידי דברים מהקומה למעלה החלטתי לברוח אל הטאוור רקורדס, שם פגשתי את מייגן. קנינו <טוב, מייגן קנתה
> כלמיני מתנות בטאוור ובהפנינג, ואז הלכנו אל מול הקולנוע ופגשנו את שלומי, גילי, חברה של גילי ועוד מישהי שאנלא מכירה אז אנלא זוכרת
אהה ובדיוק שגיא בא. הסתכלתי לי בתמימות אחורה <פעולה די מצופה מצד פרנואידית שכמותי> ואת מי אני רואה?! את מי אני רואה ילדים?! את ג'ודי-ניר-מוזס-שלום
אכן כן! אני היא זו שגרמה לכל הקונספירציות למיניהן מסביב לאישה האומללה
אז אחרי שעמדנו מחוץ לחנות כמו עדר בהמות מעריצי המורדים שאורבים להם מחוץ למלון, ג'ודי יצאה סופסוף מחנות בגדי פוסטמוניות שכזו ויכלתי סופסוף לקפצץ מסביבה בצווחות "ג'ודי! ג'ודי! אני רוצה חתימההההה!"
<אחח שחצ, היית צריכה להיות שמ
> איך שהפסקנו להטריד את ג'ודי הגיעה לאוזנינו שמועה שהראל מויאל
והאחימ צנחני המאזניבים נמצאים בקסטרו מן <ארגג! רשע! שיצאו משם ומיד!
> בקומה התחתונה, אז אני ועידן <עם המספרים> רצנו לשמ מהר אבל פספסנו אותם
זנות. בכלמקרע, איך שחזרנו אל מול חנות הפוסטמוניות עבר לידנו אוריאל שאלתיאל <ככה קוראימ לו
> ש~מסתבר~ שהוא מישו מכוכב נולד 2
<נו תקראו לי חסרת השכלה וחוש תרבות! אנלא רואה כוכב נולד!> אז הוא חתם לי מהצד השני של הדף שעליו חתמה ג'ודי
<חיח סתעם
> ששכחתי לציין- תורם הדף הנדיב הוא שלומי ואני אסגוד לו על זה לעולמי עד
טוב, אנלא. אבל תודע בכל מקרה
אחרי שתיחקרתי אותו אם יש לו מפרטים שהוא יכול לתת לי <הוא בכלל לא מנגן בגיטרה
מה זה שווה?
> והצטלמנו איתו, שיחררנו אותו סופסוף. עד אז כבר היינו די הרבה, ובדיוק ליר ונועה הגיעו אז יכלנו לעלות לגג. עכשיו תקשיבו, זה לא קל כמו שזה נשמע להעלות אתכם לגג. למעשה, ראיתי פורומיסטים מיואשים ומיוזעים זועקים לזאוס שישלח בתחת שלכם את אחד הברקים שלו ותעלו כבר לגג!! אבל אתם לא הקשבתם... אני אישית התבדרתי מכל המחזה. אבל זו רק אני
מקווה שלא נגרמה טראומה נפשית לאף אחד. ואם כן, טוב- Blame Canada!
ו.. טוב, מאז אנלא זוכרת, אז פשוט נדלג על החלק הזה. אבל אני בטוחה שהוא היה מהנה במיוחד כי אני נהניתי כמעט מכל רגע
באיזשהו שלב אנשים החליטו שהם רעבים, אז קבענו להיפגש עוד חצי שעה באמפי. אני הלכתי עם ליר, נועה ועידן <קטרפי> לאנטר, מקום ההתנחלות האולטימטיבי, עד שהמוכר הבנזונה גירש אותנו
משם הלכנו לנו לחנויות בגדים <רק לנשים
מוהאהאהאהאהא!> ובזמן שעידן התענה אנחנו מדדנו בגדים
וככה העברנו לנו את זמננו עד שהיה צריך להיפגש באמפי, וכשהגענו לשם גילינו שרק עדי, עידן ו.. אממ.. נו! זאת שאכלה סושי. אופ אנלא זוכרת את השם שלך
נמצאים שם, ואחרי טלפון קצר גילינו שחזרתם למקום שבו היינו מקודם על הגג -____-" יופי כשרונות! אז כבר עופר הגיע <אני הגעתי למסקנה שאנחנו לא נחמדים אחד לשני במפגשים. אתה בא איתי לטיפול זוגי, עופר
> ואני קשקשתי מלא ביומן המאזניב של נועה <אהם. האוונסנס? אני
> וגיליתי שצ'אקי בהיריון ממני
ורקדתי את ההוקי פוקי עם ליר ושגיא ויעל והיה פאן פאן פאן
הזמן פשוט טס ואני, ליר, נועה ודפי כבר היינו חייבות ללכת
אז נפרדנו מהר <חוץ מנועה, שעיקבה אותנו ובגללה לא היה לי זמן בטאוור רקורדס ובגללה איחרתי ת'רכבת
<חח סתעם
>> אז הסתבכתי לי בכלמיני תחנות אבל בסוף הגעתי הביתה וזה מה שחשוב ^_^ אוקע, עוד כמה דברים ששכחתי\לא ידעתי איפה להכניס: ~ שלומי צייר לי הארי פוטר. בעיקרון ביקשתי הארי פוטר מדמם\נכה <כי הארי פוטר כזה פאג מתלהב
> אבל הוא לא הספיק לצייר את הדם, אז אני כבר אוסיף את זה בעצמי
תודע רבה שלומי יא כשרוני!
~ הספקנו גמ להצטלם אחרי הכל
~ יעל, את כה חמוטה
תתחברי אליי לאייסי\מסנג'ר וקשע
אני חושקת בלהזריק יחד איתך מיץ ענבים הישר לוריד
~ צ'אקי נתנה לי במתנה את בובת הגארפילד שלה <שכחתי כבר איך החלטנו לקרוא לו
תודעעעע בובה
את הבנאדם הכי חמוט שאי פעם הכנסתי להיריון
> ~ מייגן דארלינג, בלי פוזות של חתולות מין הפעם
דווקא ציפיתי לזה
~ עדי, המוניייי מזל"טים
אהפתי את החצאית שלך
~ ענבל <בוצי>, לא באת בסוף
למע נטשת אותי ואת ליר לדלג לנו לבדנו ברחבי עזריאלי ללא השגחה
ולסיכום- היה מעולההההההההההההה
אני בחיים לא מפספסת יותר מפגשים איתכם
אתם פשוט.. יאמים

YaEloNeT

New member
יור פרובלם../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

*הולכתלהזריקמיץ>לימון<מתרכיז*

jack 1

New member
שקד עדיף שאתה תסתום

מבריזן שכמוך.. גררררררררררררררררררררררררררר
:-

YaEloNeT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifגו שלומי../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

YaEloNeT

New member
אח...סיון../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

יו אר חמוטה טו
ומה המספר שלך
בכלל
מייבי יו וויל תוסיפי מי לשלך
286859639 ותגידי מי את
אחרת...
אבל איך השמטת(או איך שלא כותבים את זה
) אותי
ואת נטוש
מהטוואר רקורדס|פוחזים| והחיפוש
אחר פליטי כוכב
נולד

Lestats Wife

New member
אהם

כי אתן לא הייתן איתי בטאוור רקורדס. אתן הלכתן מאוחר יותר עם מייגן ואני נשארתי עם שלומי גילי והשאר
ואני זכרתי שפגשנו אתכן מחוץ לקסטרו, אבל לא היה לי כוח לכתוב
סוריע. אנשים
גמ יעל ונטע חיפשו את מויאל והתאכזבו
תנו להן חיבוק
אהה, והוספתי אותך

למעלה