סיכום מפגש

Lestats Wife

New member
../images/Emo7.gif

ואני עוד המרשעת פה
זנות.
עופרשע.

slallum

New member
חחחח אבל את אמרת בעצמך../images/Emo70.gif

אנחנו בקושי מסתדרים במפגש
אבל מפגש הבא אנחנו נסתדר
או שקודם תגיעי למזכרת בתיה לראות את החשמלית השולטת שתהיה לי

slallum

New member
אני מקווה שאני אקבל את זה בתחילת

השנה.. אבל עם ההורים שלי.. לכי תדעי
בכלל לא בטוח שהם יקנו לי הזונות האלה

Lestats Wife

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למה לא?! אני ארביץ להםםם!!

slallum

New member
הם ימותו לפני שתספיקי../images/Emo8.gif

אבל רוב הסיכויים שאני אקבל, כי הם לא נתנו לי מתנה ליומולדת בכלל, ומה שביקשתי זה גיטרע

» LiRaZ «

New member
אע../images/Emo70.gif אוי ואבוי ../images/Emo10.gif שכחתי את מיכל|!

מיככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככל אני שכחתי לרשום אותך בייב
את מתוקקקקקקקקקה בטירוףףףףףףףףף
רואים שזה היה המפגש הראשון שלך עם חב'רה מוזרים כמונו
מקווה לראות אותך בעוד אלפי מפגשים
ומצטערת ששכחתי אותך בהתחלה. ממש מצטערת

YaEloNeT

New member
תבושי../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

בגללך
כולם שכחו
אותה
מיכלוש--->>יו אר בובע
ואל תשימי לב
לפוזאית כמו ליזי

2 Mיכל

New member
סיכום מפגש../images/Emo42.gif

אין לי ממש זמן להיות במחשב, כי בעיקרון יש לי עונש של לא לגעת במחשב שבוע
(ואם מישהו יגלה אותי אני באמת מתה). (וד"א, אין לזה קשר לזה שבאתי בלי לגהיד להם
).
המפגש היה שווה לאללה
אני לא מאמינה שבאמת פגשתי את כל האנשים שאני מתכתבת איתם כבר איזה שנה וחצי
סיכום מפגש טיפה יותר ארוך יגיע בהמשך. צ'או ואוהבת אתכם
.

faith2

New member
רק רציתי להגיד....שאממ...

הגעתי לעזריאלי בשעה 16:30, ישבתי בקפולסקי עם אחותי ואמא שלי, ב-17:30 היינו צריכות ללכת למגדל המשולש- למשרדים שם... ואני, חיפשתי אותכם
...ראיתי כמה בנות עם דפים ורודים קשורים להן לצוואר, והתעמקתי- היה רשום משהו על רומנים- אז הבנתי שהן לא מהפורום...עליתי למרפסת איפה שאתם תמיד יושבים, וראיתי מלא אנשים!....היה נראה שכל פורומי תפוז קבעו פגישות דווקא אתמול!.....אז הן כבר מיהרו אותי כי היה להן תור, אז נאלצתי ללכת משם, כי לא ידעתי אם אתם עדין שם. ועכשיו בבקשה תגידו לי שב17:15 כבר הייתם על הרכבות חזרה לבית...בבקשה
.... אולי בכל זאת מישהו עבר על פניי....הייתי לבושה בגי'נס וחולצה שחורה טריקו צמוד...שיער פזור...

faith2

New member
לא לא,

אם היית כבר בדרך הבייתה אז אין מצב שהיית יכולה לראות אותי, הגעתי רק לקניון ב-16:30... ונוריאל- חח מצחיקולה

idan35181

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifועכשיו אני...../images/Emo36.gif../images/Emo181.gif

לקח לי הרבה זמן להחליט...ולבסוף החלטתייי לכתוב כמה דברים על המפגש... אממ טוב אז מאודד נהינתייי והיה ממש מצחיקק ומאאאגניבבבב איתכםםםם
יאיייייייייייייייייייייי
אממ מורן נור וכל מי שלא בא...חבל...הייתם חסרים...
ואממ כל מי שבא אני שמחחח מאודד מאודדדד והאמת שאנלא רוצה לכתוב על כל אחד משהו יכ אני בטוח ישכח או משהו בסגנוןןן...
אממ ג'ודייייי
מלכההה
שאלתיאל (קוואק) נחמד...בהתחלה חשבתי זה מויאל...טחחחח אממ וואי אתם אנשים טובים...מדהימים.. אממ ממש נהינתי..עם כולכם...ועם מי שיצא לי לדבר פחות אז תדברו יותר ומי שדיברתי איתו אז יופי...חחחח
ואממ זהווווו ניראה לי.... תודה לכל מי שהגיע...
ודידוש...מזל טובבב

Tinkerblack

New member
שכחתאת הדבר הכי חשוב../images/Emo70.gif

הקונדומים ששגיא קנה ונתן לי למשש ואז תיחקרת , נו באמת מזה הכי נהנת (אולי כי אחרי זה הוא הביא לך קצת קונדומים
) חיח ובקשר לאתמול בלילה, מה זה נהננו היה מטורף
u know what i mean

SwEEt T

New member
what the fuck??

אתם לא חושבים שעברתם את הגיל להתלהבות מקונדומים כאילו אפשר לחשוב מה זה, אפשר לחשוב שאתם משתמשים בזה והכי דפוק זה שאתם אשכרה מתלהבים מזה שנגעתם בהם או שראיתם אותם זה כל כך פתטי עד שזה מעלה לי דמעות בעיניים תתבגרו אנשים

idan35181

New member
חח אמממ

יש כאלה שכן מיתמשים.. אמרו לי שממש כייף לעשות ביד עם קונדום...לא ניסיתי עדיין...אולי בהיזדמנות...

Tinkerblack

New member
עדי מותק תרגעי

שגיא בכלל לא קנה קונדומים... סתם נהנו לצחוק עליו שהוא הלך לקנות קונדומים... הוא הסתיר בתיק איזה משהו אכיל בכלל לא הבנתי עדיין מה זה.... כאילו מה כתבתי למעלה היינו קבוצה של אנשים שהיינו ליד הסופרפארם וחיכינו שעות לשגיא שיחזור משם... כבר התחלנו לדאוג כי הוא אמר שהוא הולך לקנות לצ'אקי אייס קפה- אבל לא קנה
... אז בינתיים קצת ריכלנו עליו... ואז עידן הלך לחפש אותו ולעזור לו...

jack 1

New member
סיכומפגש שלי

אוקי אז התעוררתי בשממונה בבוקר.לקחתי את האוטובוס של שמונה וחצי ובעשר כבר הייתי בעזריאלי.הסתובבתי קצת עד שבאחתעשרה וחצי הלכתי לחכות בקולנוע לאנשים.חיכיתי עשרים דקות עד ששמעתי קול קורא לי.הסתכלתי מסביבי לא ראיתי אף אחד ואז הסתכלתי למטה וראיתי את גילע הבובה ואת חן חברתה.אחר כך הגיעו עוד כמה אנשים כמו יעל ועידן וש"ס ושגיא.ואז ראינו את ג'ודי ניר מוזס שלום מה נשמע מה המצב וכן הלאה.אז נכנסו לחנות הבגדים כדי לראות אם זו באמת היא ואכן זו היא.ומישהו שאל מי זאת בכלל אז אמרתי שהיא אשת שר המשמו וג'ודי שמעה...חח פאדיחות. אז ביקשתי ממנה חתימה ואז כולם רצו ממנה חתימה והתחלתי לחלק להם דפים. ואז הגיע אוריאל עוזיאל או איך שלא קראו לו ומישהי איבדה את העיפרון שלי ומצאתי אותו בסוף.ואז עלינו לגג לתמונות קבוצתיות.והראתי לכולם את הציורים שלי ונתתי לגית את המאט שלה ולקרן את הציור של ג'ק .אחר כך התפזרנו קצת וחזרנו לגג לחכות לניצן. אז התחלנו לנחש מי זו ניצן ועופר צעק לילד קטן ניצן ניצן! והילד הסתכל עליו כאילו הוא ברח משלוותא או משהו. ואז הלכנו לג'ויסטיק ושחקתי עם עופר טקן טאג והוא ניצח אותי בפוקס..(חח כן בטח) ו....אז נשארנו עוד קצת והתפזרנו. ועל כל אחד גילי-and you can tell evreybody that this is your song שרוף עלייך! קרן-תעשי לי גמדון! גיתע-מאט עלייך. עדי-מזל טוב! תום-הארי פוטר רולז. שיר-את מדהימה מאממת וחמודה ביותר(מישהו אמר מפעל מחמאות?) צ'אקי-גריפינדור רולז. שגיא-א-נ-י-ל-א-ב-י-י-ש-ן!! יעל-גארפילד רולז. עופר-נתתי לך לנצח אותי בטקן! חן-משה לא מת! דפי-אני גם רוצה חתימות של השבט :( !!!! לא פייר! מיכל-בקושי שמעתי אותך במפגש אבל היה כיף לראות אותך. ניצן- יא רעה לא נתת לי לצייר ביומן שלך.אבל את רולז!סוף סוף ראיתי אותך! שקד-היה ממש כיף שהגעת והכול..אה לא אתה לא הגעת...אופס.... ולכל מי ששכחתי מאט עליכם. היה מפגש פיצוצ לאב יו.

למעלה