סיכום מפגש

Drorrrrrr

New member
סיכום מפגש ../images/Emo6.gif

חחחח אתם קרועים! סיכום יותר טוב תקבעלו מתישהוא! תמונות מי שמוכן שיעלו תמונות שלו- שיגיד! מי שלא מוכן שיעלו תמונות שלו- שיגיד גם! תמונות שתעלנה בלי אישור תמחקנה!

escaping

New member
*אהמ*

טוב, אממ... אוף.. למה אתה לא נותן לשים תמונה שלך???
אויש.. התמונה שלך מלמעלה צריכה להיות גדולה... ובסוף לא צילמתי אותך עם עוזי..
טוב, אממ... אני מסכימה שתמונותיי יפורסמו פה, אהמ... זהו..*פרצוף חשוב* אבל היה ממש קצר
פעם הבאה אני קובעת במקום שלא נוכל להתפצל ועם פעילויות ומדבקות
איזה באסה!!! ביזבזתי *רק* 14 תמונות!!! ראיתם מה זה??? זה מראה שהיה באמת קצר... עכשיו אני צריכה לחכות עד שיהיה אירוע חשוב ואז אני אוכל לגמור את הפילם...
באסה...

la bella dama

New member
אני מאשרת...אבל אולי לא...

אני יראה את התמונה ויגיד לכם ודרור....תנסה למחוק...בוא נראה אותך גבר!!!חחחח גם אתה קורע!!ויש לי תמונה שלך!!!חחחחח

escaping

New member
../images/Emo6.gif

רואים שהיה לך כיף במפגש (למי בא לזרוק אותי מהגג?)

Chandler Rulz

New member
אני רוצה את התמונה של השקית

שענת צילמה
ואני מאשר.. אגב, הצלב של אבי שולט
††††††††††††††

escaping

New member
../images/Emo6.gif

אל תדאג.. הכל יהיה מפותח ביום שישי (בליכס) בגלל הכמות המיניאטורית של התמונות שצילמתי... הייתי צריכה להשתגע שם עוד קצת עם המצלמה... למה ברחנו מהגג?
בכל אופן, ביום חמישי יש מפגש של אוף טופיק ואחותי תיקח את המצלמה ותגמור את הפילם, ואז רק ביום שישי נוכל לפתח. אז תחכו לתמונות בסוף השבוע

la bella dama

New member
אגב..

יש לי תמונה שלך אוכל....אתה רוצה שאני יפרסם אותה?! ואני מקווה שמהר אני יביא לכם את התמונות שלכם!

la bella dama

New member
ya...אוכל גלידה...זה יצא מאגניב!

וכנראה מחר אני יביא את התמונות....מקסימום אני יביא אותם בהמשך השבוע...והתסכלי עליהן בדרך חזרה ברכבת...וזה ממש אחלה!!!!אני כבר מתה לראות את זה במחשב!!!! ואיגור....אני רוצה את התמונה שלך מהגן!!!!אני פשוט חייבת אותה!!!!!!אז תסרוק ותשלח לי!! ואנשים...אם אתם רוצים תמונות...תביאו את האי מייל שלכם..האינטרנט ביגור קצת דפוק ולא בטוח שאני יוכל לשלוח לכם בגרך האי סי\מסנג'ר!.. אבל היה ממש אחלה!!! אתם פשוט מתוקים!!!

escaping

New member
סבבי!!!../images/Emo45.gif

רק תגידי כשהם במחשב, ואני כבר מביאה את הכתובת שלי במהירות הבזק

netaK

New member
אני רוצה את התמונה שענת צילמה

את עצמה
עם הרגליים

netaK

New member
זה היה הדבר הכי מצחיק שיש ../images/Emo6.gif