סיכום מפגש

Maverick Spirit

New member
סיכום מפגש ../images/Emo140.gif

שלום לכולם (לרובכם שלא נכחו במפגש הראשון), אני גל, בת 22 וחובבת ערפדים :) אני לוקחת לידי את ארגון המפגש המיוחל.
לאחר התייעצות עם רוב חברי הפורום שמתכוננים להגיע, הוחלט על להפגש ב-יום רביעי ב- 8.12 ב-תל-אביב בשעות 13-14 בדיזינגוף סנטר. מי שבטוח יגיע, נא לסמן
. המשך ערב נפלא לכולנו!

MoonFairy

New member
גררר תפוזטיפש ../images/Emo46.gif

קדימה אנשים, אני רוצה לראות עוד מהאלה שאמרו שלא באים כי כ"ס רחוק להם! חחחח אם אני הצלחתי למצוא דרך להגיע לת"א (ותאמינו לי שזה קשה מהחור שממנו אני מגיעה, רק טרמפים ודברים מסוכנים כאלה
) אז גם אתם יכולים!!

Bartal j

New member
תהנו לכם אני ברביעי בחמש בערב

הולכת ללמוד פסיכומטרי בקורס.. ואני לא יכולה להבריז כי מספיק אני לא מסתדרת עם המתמטיקה
באסה זה לא פייר!

Maverick Spirit

New member
לא נוכל להעביר את המיקום לכפר סבא.

יש לנו רוב, והאנשים שבטוח מגיעים, מעדיפים להפגש בתל אביב. נשמח לראות את כל מי שיוכל להגיע למפגש

קרניjack

New member
../images/Emo45.gif מי מכין פעילות?

לאור זה שלא הייתי בטוחה שיתקיים מפגש, לא הכנתי חידון, ואין מצב שיש לי זמן היום
חוץ מזה, חוץ מהדיזינגוף סנטר שבטח יהיה מפוצץ מי מכירה מן גן קרוב?

MoonFairy

New member
אני עדיין אביא פלסטלינה ../images/Emo6.gif

ויש לי היום ערב חופשי כזה אז אכין גם את הפעילות של "מי אני?" למרות שאם בסוף אף אחד לא יבוא וזה יהיה רק אני את וגל אז זה יהיה משעשע משהו

קרניjack

New member
../images/Emo239.gifחידוד מקום המפגש../images/Emo239.gif

דיזינגוף סנטר גדול- אז- איפה? המפגש יתקיים בדיזינגוף סנטר ליד חנות UFO ככה נראת החנות פחות או יותר מבחוץ (יש עלייה שלט קטן עם שם החנות)
מיקום: ביניין B, ק. 1 ליד שער 6. אם מגיעים מכיוון עזריאלי נכנסים אל הכניסה שהיא לא של "קסטרו" , הולכים ישר בעלייה ושם נמצאת החנות אם למישהו יש הצעה לחנות אחרת שיש לידה יותר מקום להיפגש, אתם מוזמנים לכתוב.

פנדורה5

New member
אני לא אוכל להגיע אני הולכת לבלות את כל היום

עם חברות טובות שלי שלא נפגשתי איתן מאז תחילת השנה.

למעלה