N ny22 New member מנהל 12/4/06 #160 סיכום יפה...אבל שכחת אותי.... את זה שכמעט חיסלת אותי... (הרגשתי כאילו שיותר בטוח לנסוע על אוטובוס בי-ם)
סיכום יפה...אבל שכחת אותי.... את זה שכמעט חיסלת אותי... (הרגשתי כאילו שיותר בטוח לנסוע על אוטובוס בי-ם)
S shminia com New member 12/4/06 #136 אה והכי חשוב היו כאלה מפגרים (לא מתפוז) שאמרו שאין בכלל קרן ושהמצאתי את הכל ובעצם קרן ואני זו אותה אחת.. ומה זה נקרעתי. .בכל אופן היום כולם יודעים שיש גם קרן חחח והיא "אף פעם לא הייתה בת 13"
אה והכי חשוב היו כאלה מפגרים (לא מתפוז) שאמרו שאין בכלל קרן ושהמצאתי את הכל ובעצם קרן ואני זו אותה אחת.. ומה זה נקרעתי. .בכל אופן היום כולם יודעים שיש גם קרן חחח והיא "אף פעם לא הייתה בת 13"
ק קרנוני123 New member 12/4/06 #151 ../images/Emo6.gif משום מה תמיד שהגיע התור שלי מישהו גילה שירדו לו כל האצבעות [ועדי עדה!] זה היה מצחיק...
../images/Emo6.gif משום מה תמיד שהגיע התור שלי מישהו גילה שירדו לו כל האצבעות [ועדי עדה!] זה היה מצחיק...
ע עדידה16 New member 12/4/06 #175 ח זה באמת היה מצחיק../images/Emo6.gif איכשהו במשך 3-4 תורות לא אמרת כלום XDDD
S shminia com New member 12/4/06 #146 כל מי שהיה במפגש ואין לי ת'מסן שלו .. יכול להביא לי? (ביקי, זיו, ליהי וכו'..)
ע עדידה16 New member 12/4/06 #193 זו עדי../images/Emo9.gif ונדמה לי שאין לי אותך ולך אין אותי חח אז הנה המסנ שלי [email protected]
נ נושיfay New member 12/4/06 #155 לכם יש שפעת העופות ולי יש../images/Emo209.gif הי אנשים, אנחנו האנשים מהקומונה המטרידה שהציקו לכם..^^" בכולופן אני הייתי הילדה עם החצאית הסקוטית והסושי "קצת בולט"... בכולופן אתם אחלה אנשים..^0^ ~אני~
לכם יש שפעת העופות ולי יש../images/Emo209.gif הי אנשים, אנחנו האנשים מהקומונה המטרידה שהציקו לכם..^^" בכולופן אני הייתי הילדה עם החצאית הסקוטית והסושי "קצת בולט"... בכולופן אתם אחלה אנשים..^0^ ~אני~
ז זיו המגניב 2 New member 12/4/06 #158 XD../images/Emo108.gif אנחנוהתל אביבים כמו שליהי אמרה)יש שם תפוחי אדמה אם אתם רוצים קחו את:רוצים סושי???? אנחנו:איכס זה לא כשר XDDDD אתם קרועים לגמרי..
XD../images/Emo108.gif אנחנוהתל אביבים כמו שליהי אמרה)יש שם תפוחי אדמה אם אתם רוצים קחו את:רוצים סושי???? אנחנו:איכס זה לא כשר XDDDD אתם קרועים לגמרי..
נ נושיfay New member 12/4/06 #178 סושי זה כשר!!!!! אני בדקתי כל מרכיב ומרכיב...:< חחח חוצמזה זה בריא...
נ נושיfay New member 12/4/06 #179 כןכןכן אני אנה...:] וגמאני יודעת קצת יפנית... אפילו יכולה להגיד כמה משפטים עם הרבה שגיאות דקדוק...אבל עדיין...
כןכןכן אני אנה...:] וגמאני יודעת קצת יפנית... אפילו יכולה להגיד כמה משפטים עם הרבה שגיאות דקדוק...אבל עדיין...