סיכום מפגש פורום!

ny22

New member
מנהל
טוב...בסדר...../images/Emo45.gif

אבל לפי המ שאתה אומר הקטעים המצחיקים היו בגללי... אז.....................................

ny22

New member
מנהל
דבר ראשון ../images/Emo51.gif

ד"א את בכלל לא פגעת בי. העיקר זה שלא רצית לפגוע!

ny22

New member
מנהל
חחחחחחחח........ זה היה ממש מצחיק!

ציפית ל....(את יודעת).

יואווווו איזה חמודים אתם!!!!אז..../images/Emo9.gif

איך היה????? איך האוכל היה????????? וואו אחלה תמונות!!!

shminia com

New member
../images/Emo140.gifסיכום שלי ../images/Emo24.gif

זו פעם ראשונה שאני הולכת למפגש פורום. עד היום , לא ידעתי שאני הולכת בטוח. קמתי ב-7 בבוקר לשכנוע אחרון של ההורים והצלחתי! (אני עדיין לא מאמינה שקמתי ב-7 בבוקר). בהתחלה ההורים לא רצו שאני אסע כי אני לא אסתדר עם אוטובוסים (ואני יודעת את זה ) ודוד שלי לא יכל לדאוג שאני ארד בתחנה הנכונה (הוא גר בת"א) כי הוא עבד. כך שהסיכוי היחיד היה - שאבא שלי יקח אותי. הלכתי לישון בידיעה שזהו ,אין סיכוי שאני באה. (ואגב, חלמתי שאני קמה והולכת בכל זאת ומסדרת עם איזה אמא של אחת הילדות בכיתה שלי שאני אבוא. ואז גיליתי ששכחתי את הנעלים בבית XD) בכל אופן. אבא שלי העיר אותי ב-8 בבוקר ועושה לי "קומי. את רצית לנסוע לת"א ,לא?" ואני "אתה עובד עלי.." "לא! קומי" ואז הוא העיר את אח שלי ואת קרן. ואני בשיא הטילים רצה להתלבש ולהתארגן . ב-8 וחצי אאל"ט כבר היינו על הכביש בדרך לת"א . נסענו. הגענו לגני התערוכה ב-10:40 (אאל"ט) וחיפשנו מישהו. אף אחד לא היה. ציפינו שכולם יגיעו ב-11. התקשרנו לחן כמה פעמים כדי לדעת איפה לחכות לכם. לא הייתה תגובה. רק לאחר שהלכנו חצי עיר, הלוך ושוב ענו לנו. ועד שמצאנו אותם.. כמה טרטורים עברנו. לא משנה זה היה שווה! ואז הגענו ובהתחלה האמתי, חשבתי זה איזו פעולה של הצופים או משהו כי היו שם מלא ילדים וניתאי -עכשיו ניתאי גבוה (מן הסתם הוא גם בן 19) וחשבתי זה המדריך שלהם או משהו . אז לא היה לי נעים לגשת לשם כי לא הייתי בטוחה שזה הם. אז התקשרת ילחן ואז היא אמרה לי "הנה אני רואה אותך!" סגרתי את הטלפון ובאתי אליהם. וזהו משם הכל כבר סופר. קרן השתלטה על המנגל ,אחרי שליהי החליטה שמזה היא לא תעשה קריירה. ואני תרמתי את חלקי בחילוק נקנקיות. אחר כך היה הקטע של אמירת השמות והכינויים (עדי, -קרן, -שמיניה קום) בקיצור היה ממש כיף! וסבבה.. וחבל שאין לי תמונות אתכם כי לא הבאתי מצלמה מרוב לחץ מקווה שגם אתם נהנתם עדי

shminia com

New member
ואגב

כשחזרנו הביתה, ליהי, שמענו את "והוא יבוא אליי כמו קיץ... בבת אחת.. ויהיה לי חם!"

ny22

New member
מנהל
נאי מאוד נהנהתי, וממש שמחתי

להכיר אותך ואת אחותך!

ברור שנהננו!

ממש שמחתי להכיר אתכן.אחותך קרועה לגמרי
איך היא התפלאה שאמרתי באג לייף חחחח,היא לא שמעה שליהי אמרה
כמה צחקתי מזה..

למעלה