סיכום מפגש פורום!

shminia com

New member
היה כיף לאללה!!

אתם אחלה חברה' ותעלו בבקשה את קטלוג העצים של ביקי.. חבל שלקח חצי שעה למצוא אתכם היינו בת"א בגני התערוכה מ10:40. ואתם יודעים כמה עברנו ליד הבלון הלבן הזה? עשרות פעמיים ולא ראינו אתכם. והמלצה לכל מי שקונה מתנת יום הולדת לניתאי: לא לקנות לו ספר פילוסופיה! ואגב, אני לא חושבת שההומור שלך צולע- הוא בגבס.. סתם חחחח... היה כיף. עדי:)

ny22

New member
מנהל
חחחח.......אני אקבל את זה כמחמאה

(את הקטע של ההומור)
(כפול) 1000 ובקשר לספר פילוסופיה....
קונים לי... או שאני קונה לעצמי.... או שאני מוריד מאמרים מהאינטרנט....חחחח.. או ש...התכוונת לא לקנות לי ספר פילוסופיה
כי כבר יהיה לי את כולם...
אבל סה"כ היה אחלה
ואתן הייתן ממש חמודות (וגם האח שלכן!)

ny22

New member
מנהל
זה בסדר, כי אם לא התכוונם

זה העיקר מבחינתי. אבל יש מצבים כאלו שאתה לא יודע בדיוק מה לעשות (כמו שהיה), אם תרצו אני אסביר לכם למה אני מתכוון.

במילה אחת: XD../images/Emo108.gif

היה כיף!!!!!!!!! ב11:00 המנגל היה אמור להיות דולק ב12:00 רק שמנו את הבשרXDDDD אוראל ואני לא זוכר מי עוד הלכו לבקש (לקבץ נדבות) מאנשים דברים שיעזרו לנו להדליק את המנגל כמה ערבים נתנו להם מדליקים XDDD היה לנו מנגל טבעי XDD כמה עלים דחפנו לשם XDDDD נקנקיות ניני (במקור מיני) XD שחכנו אותם על האשXD ניתאי מצטער אבל לא הייתה מצחיק
סליחה על הצורה שהבאנו לך את זה (צורה דיי מצחיקה אני חייב להגיד
) ומצטער אם העלבנו אותך.. אחות של עדי (קרן?) את בטוחה שאת לא באמת בת 20 ןעברת בטורבו טיים? ד"א עדיין יש לי את המזלג השולט! (חן תעלי לי תמונות של המזלג)

shminia com

New member
חחחחחח...

וכן ,קוראים לה קרן. הזיכרון של האנשים פה דפוק חחחח... אתה שומר את המזלג? היו עוד כמה במנגל.. אגב של מי היה המנגל?

רק שתבינו../images/Emo108.gif

אני לא הלכתי לקבץ נדבות אוראל, מישהו שאני לא זוכר מיהו הלכו...

orel4400

New member
מה רע בלקבץ נדבות?!

חוץ מזה... זה היה בשביל כולם... כי אם לא היינו עד עכשיו מחכים שהמנגל ידלק. חחחח

ny22

New member
מנהל
טוב נו....

היה ממש כיף להכיר אותך! ואמרתי לך - אתה זיו המגניב! (כי באמת הייתה מגניב כזה). ולפחות ניסיתי להצחיק ואני מקוה מאוד שחלק נהנו. ככה זה בהומור - חלק צוחקים וחלק לא. תאמין שכל קומיקאי שתשאל אותו יגיד לך שגם ממנו לא כולם צוחקים בכל. בכל אופן, אני מניח שאתה תתפלא ממה שאני אומר לך עכשיו, אבל אני אקח את זה כמשהו חיובי
ביקורת בונה, כלומר, אני יודע שיש עוד עבודה

למעלה