~סיכום מפגש פורום חמוסים~

skarlet ohara

New member
המשך

המארחת שלנו, איילת. אין מה לומר, טוב יש הרבה מה לומר..... איילת, המון תודה על האירוח, היה נפלה וסורי על הנטל, אני מקווה שמפגש הבא יהיה או בחוץ או אצל מישהו אחר, ככה נחלק את הבלגאן ביננו... איילת בחורה מקסימה ומעניינת, מתגייסת בשבוע הבא- מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! היא אירחה אותנו פרפקט, רק חבל שלא יצא לי לשבת איתה במפגש, הייתי עסוקה כל הזמן להשגיח על החמוס המוזר שלי שצורח כמו שאף חמוס לא צרח מימיו... כפרה עליו... וולנטינו.... הוא מחבל רציני. אני חושבת שרק בשבילו המצאנו במפגש את השאלה "יש חמוס על הרצפה?" כדי שנוכל לשחרר את ולנטינו כשכולם על הידיים, או לשחרר את כולם כולנטינו תחת אבטחה צמודה... ולנטי חמוד בסך הכל, חוץ מזה שהוא חמוס ערס שכל פעם שהוא רואה ריב של חמוסים הוא ישר רץ להצטרף גם כן............ דרך אגב, כל החמוסים הסייבלים מדהימים!!!!!!!!! מה שמביא אותי, לזוג המוצלח, טל וזיגי!!!!!!!!!!!!!!!!!! בואנה טל, זה לא חמוס זה משקולת!!!!!!!! זיגי בן 5 חודשים ושמןןן טוב הוא לא שמן הוא פשוט כבד רצח, והוא בגיל של מוסטפא. אני ממש שמחה שיש לנו חמוסים באותו גיל. אז טל, עלייך ידעתי שאת קטנה, לא חשבתי שאת בכיתה י', כי יש לך ביטחון כמו של בת 18 ואפילו יותר... ממש הקסמת אותי, את נראית בחורה מגניבה לאללה. וזיגי שלך בונבוןןןןןן אבל ניתן לנדב להחמיא לו... זה יספיק :) היה מצחיק אבל להרים חמוס ולזהות לפי המשקל שזה זיגי.... זהו? עברתי את כל החמוסים? נראה לי שכן.. ונשארו לנו רעות ועדי, עדי יש לך חמוס? לא קלטתי עדיין, למרות שאני שמחה שהיית במפגש, כל הזמן איזה חמוס היה לך על הידיים או על הברכיים ורואים שנהנית איתנו :))) ורעות, תודה, בשם כולם על העזרה לאיילת, ועל הצילומים!! ועל הנוכחות, וההשתתפות הפעילה חחחחח. נכון וגם ידיד שלי עידו היה, למרות שהוא וחמוסים זה אפריקה ואנטרטיקה... מקווה שיהיו לנו עוד מפגשים מצויינים כאלה, מלאי ריח ומה לא.... אני יודעת שעל מוסטפא לא דיברתי, כי אז זה לא היה נגמר. אני אוהבת אותו ורוצה רק אותו כי הוא הקינמונצ'יק שליייייי אני רק אציין שהוא ישן ממממממש טוב, אמנם התעורר פעמיים בלילה לשוטט בחדר, לילה ראשון בחדר ולא במרפסת כי קררררר. והבוקר התעוררתי והרמתי אותו על המיטה והוא הסכים לשכב עלי ושאני אלטף אותו.... אחחחח אושר!!!! יאללה חברימוס...... אוהבת אתכם!!!!

עדיליי

New member
לצערי הרב אין לי חמוס

אבל מאוד רוצה שיהיה לי . ואכן , אני נורא נהנתי .

N a d a v 1 6

New member
לפיצית שלי יש..

ROYAL CANIN בייבי קט..והיא מקבלת ויטמין לחמוס ועדין לא משמינה בנוסף היא מקבלת ענבים.... אי אפשר להכריח אותה לאכול=(( ניסיתי והלוואי והיה אפשר!!!! למה אני כ"כ חושק בחמוס ענקי כמו שלך???....כי היא כ"כ קטנה והיא באמת מ=ל=א=ך היא לא רוצה לנשוך והיא תמיד פה בבית שהיא בחדר שלי היא ישנה לה על המיטה אבל היא יודעת לקרוע..את אחותי הקטנה!!!!! וחוצמזה שאתמול חטפתי ממנה ביס קטן בכלל ולנטינו חח הוא קפץ עליה והם עשו פצצת סירחון ביחד...והיא חטפה ביסים כמעט מכולם חכו חכו במפגש הבא אני אביא לכם את סוניק תראו מי רוצח שמנמןןןןן ששונה ממנה אבל היא משפיעה עליו לטובה...ומחכנת אותו...חוץ מזה שאצלי החמוסים במגע כל היום...פשוט ככה ואולי בגלל זה היא ככה... חבל שלולה מעוקרת כי היו יוצאים גנים של חמוסים רגועים..אחד יכול לצאת כמו ניקיטה אבל לא נורא:). אומנם הם היו יוצאים קטנים אבל זה שווה!!!!=) בכל אופן את סוניק אני לא מסרס עד שאין לי ממנו את חווית הגורים~=). פעם אחת. חוץ מזה שאני מקווה שעד סוף שנה נעבור כבר..בנתיים יש להם חדר משלהם!!! מספיק.. אגב ניסיתי לתת ללולה..את ה..עוף מכובס(אבא ניסה) וגם ביצים והיא לא אוכלת... סוניק לאומתה טורף הכל. קיצרררררר...זה הרי ברור לי שכרגע לולה מעוקרת וסוניק לא מסורס..אם תיהיה לי נקבה אי פעם בחיים שזה יכול להיות בעונת המלטות הבאה. היא תיהיה קינמון....:). אלא אם כן מישהו (האמ האמ) יוותר על זיגי ואני אוותר על רעיון הגורים=). אם לא זיגי..אז נקבת קינמון לסוניק ואז יהיו לי גורים אבל כל זה יהיה עוד כ"כ הרבה זמן לצערי זה אומר שעונת ההמלטות זה באפריל ועד שהיא תתיחסם ועד שיהיו גורים קיצר..עוד מיליון שנה:)

WTR

New member
היא לא רזה היא פשוט קטנת מימדים

הראש שלה קטן כך שרואים שהיא לא רזה מדי, פשוט מבנה גוף קטן. למה אתה נותן לה ויטמינים נוספים? זה בהמלצת ויטרינר? נראה לי מיותר.. היא נראית בריאה..

למעלה