~סיכום מפגש פורום חמוסים~

N a d a v 1 6

New member
~סיכום מפגש פורום חמוסים~

ה=י=ה ממש כייף!!!!!!!!! הכרנו קודם כל אנחנו חברי הפורום מעבר למסך!! הזה והעברנו חוויות היה צחוקים.. היו ריבים בין החמוסים היו ריצות..היה בלאגן! והכי הכי חשוב היו נ=ו=ד=י=ם של החמוסים!!!!!! מלאאאאאאא כל חמוס הפליץ לפחות פעם אחת!!!!!!! לולה הקטנה והתמימה

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo5.gif

אני שמחה שנהניתם
ומקווה שנוכל לעשות עוד מפגש אולי פעם הבא אצלי.. (נראה מי יבוא)..

N a d a v 1 6

New member
|מא~סיכום מפגש פורום חמוסים~ סורי..

ה=י=ה ממש כייף!!!!!!!!! הכרנו קודם כל אנחנו חברי הפורום מעבר למסך!! הזה והעברנו חוויות היה צחוקים.. היו ריבים בין החמוסים היו ריצות..היה בלאגן! והכי הכי חשוב היו נ=ו=ד=י=ם של החמוסים!!!!!! מלאאאאאאא כל חמוס הפליץ לפחות פעם אחת!!!!!!! לולה הקטנה והתמימה
הייתה כ"כ שברירית..היא הכי קטנה!=) והכי פחות עצבנית ואני האמא הפולניה טוב מה אני אעשה?!?! אתן לה ללכת מכות..? לא. כל החמוסים מדהימים א=ח=ד א=ח=ד אבל סורי אני התאהבתייייי
מזה התאהבתי???????????????????? אני מאוהב בו
בחמוס של טל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טל אני לוקח אותווווווווו הוא שלי! הדובון האכפתלי הזה היה הכי שמנמן וענקי מכולם!!!!!! רציתי אותו כי הוא כזה מדהים וחוצמזה שיש לי חמוסה פיצית...וזה נמאס=).
יש לו את האופי של החמוסה שלי בגדול פשוט ח=ל=ו=ם
היה כייף להכיר את כולם...ובכלל...עשינו ארוחת שחיטות על הממתקים..רק חבל שלא הבאנו מסכות..בשביל לנשום.....(למען האמת לי לא הפריע הריח באמת). וזהווווווו תשרשרו את המיליון תמונות שייקח לכם אולי שבוע להקטין את כולן.....אבל אתם תשדלוווו=) להוסיף חוויות תמונות ו=ה=כ=ל לפה. ושוב טל.....אמרתי לך אם אי פעם החמוס ואני מדגיש כמו שאת אומרת..לא חמוס אלא חמוס....חח(תדמיינו)..אם לא תרצי אותו אני תמיד מוכן!:) חחח

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif היה כיףףףף ../images/Emo13.gif

טוב אצלי הדרך הייתה מזה ארוכה
אני לקחתי 2 רכבות, וכל הזמן אנשים שואלים אותי מה זה, אם זה חוקי, אם זה נושך.. יואו עשו לי כאב ראש
ובכלל בדרך חזרה הרכבת המעצבנת הזאתי התעכבה איזה 10 דקות ונתקעתי כמעט חצי שעה עם אנשים שרק תחקרו אותי
בקיצור למפגש - היה ממש כיף
נדב התלבש לי על החמוס!!! ונדב, אני יכולה להשאיל לך אותו לשבוע כשאני טסה לחו"ל אם אתה רוצה
אני טסה בשנה הזאתי 4 פעמים ואני צריכה למצוא לו סידור! זיגי היה מושלם ועדין ו-ולנטינו הפושע הקטן הזה כמעט רצח אותו! ופונץ' שחררה לפחות 6 פעמים, וזה היה זוועתי אי אפשר היה לנשום
היו ריבים ריצות וזה.. ואני התאהבתי בלולה! כי היא חמודה ובמוסטפא!! כי הוא קינמון שקסי
ו-ולנטינו הזה וואחד מניאק.. אבל הוא מותק
חפרתי.
אל

WTR

New member
זה שרשור סיכום מפגש או לכלוכים

על ולנטי שלי?
בכולופן, אני מאוד נהניתי (מקווה שגם אחרים..) היה מאוד ריחני ומהנה

N a d a v 1 6

New member
אני ../images/Emo99.gif את ולנטינווווו

מדהיםם אותי הוא לא נשך זכותו לנשוך חמוסים אחרים שעוד מה?!?! כולם גונבים לו את הצעצועים אוכלים לו מהואכל ונכנסים לו לטרטוריה!!!!!!!!!!!!!!! זכותו ה=מ=ל=א=ה! לכעוס!!! הוא אצלי רגוע ביידים....והוא מתוק אמיתי.

N a d a v 1 6

New member
לא לא לא לא לא!!!!!!!!

כ"כ קצת בשנה?????????
זה עדיף מכלום למרות שהייתי רוצה את החתיך הזה אצלי כל החיים
כבר סיפרתי להורים שלי עליו את קולטת אני
רציני !!!!!!!!=) שאת טסה תגידי לי.......=) אוווווווווף רוצה אותו:(

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif זה לא ממש קצת ../images/Emo3.gif

אני טסה בינואר, במרץ, וביולי ואוגוסט.. הכי קרוב זה ינואר, ואני חייבת מישו שישמור לי על זיגי
אם תוכל זה יהיה חביב ביותר!!!
הוא מושלם ולנטינו חתיךךךךךך ויש לו עוד תקווה להיות נחמד
אל

עדיליי

New member
זיגי עלאק מושלם !

עושה עצמו דובי שמנמודי חמודי ... אבל זו רק מסכה ! הוא וואחד מניאק , לא ואלנטינו ... הוא נשך אותי והפליץ עלי :\ ועדיין כואב לי ... אבל מוקהלי חמודה ... לקקה אותי איפה שכואב
. מעניין מה היה קורה אם הייתי מביאה אותה ... מעניין מאוד ...

היה ממש טוב!!!!!

ודי להפליל את פוץ' שלי!! זה היה רק פעמיים ולא 6 פעמים!
טוב לפחות עכשיו היא ישנה כמו מלאך , (או כמו הרוגה)..בטח היא תישן איזה כמה ימים טובים.חי חי חי
ואני רוצה חמוס גדוללללללללללללללללללללללללל!!!!!!! (כן כמו זיגי וכמו חמוסטפא!!) אני רוצה אני רוצה אני רוצה !!! טוב ואי יש מלייאן תמונות , אני יעלה אותם למחשב ואגיד לכם כמה יש ( ז"א כמה צילמה רעות הצלמת המיקצועית!) ונדב אם איכשהוא מתישהוא לטל ימאס מזיגי והיא תביא לך אותו ,(ובטח ימאס לך מלולה..) אז אני אשמח לאמץ את לולה!!!!!!!! היא ככ מתוקה !! והשם שלה הוא גם השם חיבה שלי
חחח..

N a d a v 1 6

New member
חח כולם רוצים את של כולם!!!!!

אבל מה שכן את היחידה שיכולה להבין כי החמוסה שלך דומה מאוד לחמוסה שלי חחח..אולי אחיות?! חח.. ז=י=ג=י שלמות השמנמן הזהההההההה איזה ענקי גם בגודל כמו כלב..למרות שהוא הפליץ עליי אבל לא נורא.....כבר כל הריח הזה היה חלק מאיתנו.....היה ממש כייף......=))))) גו'צי איזה פרווה נעימה יש לה??......=) וחמוסטפא המדהים..שמתעצבן וצועק צורח על עמית..כמו ילד קטן ועמית מתיישבת ליידו ומדברת אליו כמו תינוק חחחח:) איזה מצחיק זה.. ולנטינו קודם לולנטינו יש חיים מושלמים הוא גר בצמרות..ויש לו כלוב ענקי הוא הולך אחרי איילת כמו כלב והיא עוד מתלוננת ובאה אלי ואומרת שאני משקיע?! ל=א. אגב איילת למרות שיש להם חדר פה אני קונה כלוב כמו שלך..כי זה פשוט יפה ומתאים..חחח... חח אגב ראית איך אני מגונן על המלאך הקטן הזה?=לולה= אוייי חולה עלייה טובת הלב בחיים לא תנשך רק תרצה לישון ולנמנם אוו להריח..=) חבל שבבית היא קורעת את אחותי!!!!=) טוב איפה היינו? טוב טל מה עם זיגי מתי אני מקבל אותו הוא שלי!!!!

carmikush

New member
נכון!!! אני רוצה את של עמית!

איזה קולות הוא משמיע!!! ומצד שני אני רוצה גם את של ממ...כולם!! ערימת חמוסים חחח. לולה באמת מדהימה! לב זהב! חבל שגוצ'י לא רצתה להיות עם כולם...ונשכה חמוסים אחרים. אבל גם אחרים נשכו אותה. אז לא נורא. זה לוקח זמן להכיר. והכלוב הזה מה שיש לי ולאיילת הוא לא מנוצל טוב אלא אם אתה קונה עוד שתי "קומות" הדברים האפורים האלה ומחבר לקומות הקיימות וככה מגדיל אותו קצת.. טוב אני חייבת לזוז. ביי ביי חג שמייח ותודה לאיילת שאירחה..זה היה מקסים מצידך. ונתראה במפגש הבא.

WTR

New member
גוצ'י נשכה גם אותי!!!

זה עדיין כואב
(זו רעות)

The Reuty

New member
יש המון תמונות../images/Emo6.gif

לא הפסקתי לצלם את הבונבונים האלו חח הם כאלו מתוקים
ומסריחים
זה היה נוראי שולנטינו פונץ' וזיגי הסריחו ביחד!!
אפילו הקטורת לא עזרה!

skarlet ohara

New member
גם אני רוצה לסכם את המפגש...

ואני רוצה להתחיל מההתרשמות שלי מבעלי החמוסים ומהחמוסים עצמם, שזה איך שאני אזכור את כולכם עד המפגש הבא. ונתחיל מנדב, כי הוא הראשון שיושב לי בראש.... טוב. נדב הוא ילד מקסים!!!! פשוט מותק בל יתואר,והוא הדבר הכי פולני שאני מכירה, הוא פשוט שמר על לולה נונסטופ והגן עליה מפני נשיכות, והוא כזה מתחשב בה ומתנהג אליה כמו אל נסיכה (מה שהיא באמת לדעתי.....). הוא מטפל ממש מקסים בלולה למרות שלדעתי היא קצת קטנוטנת והיא צריכה להשמין קצת!!! חוץ מזה לולה כיכבה אתמול כחמוסה הקטנה ביותר בגודל, שזה ממש מטורף, וגם צילמנו אותה עם תכשיט יפה שאולה הכינה לחמוסה שלה פונץ', ושווה לכחות לתמונות!! אז נדב, ישר כוח, ותאכיל את לולה יותר!!! ותלמד אותה לנשוך קצת, שתצטרף לחבר'ה. הלאה, כרמי. כרמי היא ילדה מגניבה, מעניינת בטירוף, אשת אשכולות, אשכוליות ופומלות. רווקה, ולדעתי בטח גם רווקה מבוקשת; גם חכמה, גם יפה, גם מוכשרת (שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מעוניינת בה אישית, ותחומי העניין שלה לא כזה חופפים לשלי, אבל היא בחורה זהב!). אני אהבתי. ולכרמי יש את גוצ'י, החמוסה האלבינו הפחדנית/ ביישנית, כל המפגש היא התחבאה מתחת לספות. מה שהיא לא ידעה זה שגם מוסטפא קצת ביישן (קצת הרבה), וכשהוא הצטרף אל מתחת לספה, היו שם מכות שעם התערבות שלנו, בני האדם, זה נגמר כמעט במחיצתו של המחבל שלי. נראה לי אם לא היינו מתערבים זה היה נגמר בשן ובעין ולא כמעט ב השם ירחם! :(. צריך לשים 1974374837 עיניים על החמוסים שלנו!!!! אולה. עם אולה נסעתי מירושלים ואין לי כל כך מה להגיד עליה חוץ משהיא מותק, ושהיא צריכה לרסן את הנשיכות של פונץ' כי פונץ' מחבלת לא קטנה!!! היא נשכה אותי באצבע וזה לא היה כיף :((( אולה, אני מתה שניפגש בירושלים ונרגיל את החמוסים שלנו אחד לשני.... בא לך לצאת לשופינג בג'ונגל ביחד? בא לי על הבושם, או שאני אקנה גם שמן סומסומים... ובדים. אוי החמוסה של אולה חיה טובבבב, יש לה כלוב נשיאה שהיא שמה פה בדים, שטן, דמוי פרווה ומשהו שנראה כמו משי נראה לי. והיא עשתה לה תכשיט שדומה לרצועות של החמוסים והוא ממש יפה. ואם פונץ' לא היתה נושכת (ועושה קצת ריח..) היא היתה נסיכה אמיתית!! המשך בהודעה הבאה.

למעלה