גם אני רוצה לסכם את המפגש...
ואני רוצה להתחיל מההתרשמות שלי מבעלי החמוסים ומהחמוסים עצמם, שזה איך שאני אזכור את כולכם עד המפגש הבא. ונתחיל מנדב, כי הוא הראשון שיושב לי בראש.... טוב. נדב הוא ילד מקסים!!!! פשוט מותק בל יתואר,והוא הדבר הכי פולני שאני מכירה, הוא פשוט שמר על לולה נונסטופ והגן עליה מפני נשיכות, והוא כזה מתחשב בה ומתנהג אליה כמו אל נסיכה (מה שהיא באמת לדעתי.....). הוא מטפל ממש מקסים בלולה למרות שלדעתי היא קצת קטנוטנת והיא צריכה להשמין קצת!!! חוץ מזה לולה כיכבה אתמול כחמוסה הקטנה ביותר בגודל, שזה ממש מטורף, וגם צילמנו אותה עם תכשיט יפה שאולה הכינה לחמוסה שלה פונץ', ושווה לכחות לתמונות!! אז נדב, ישר כוח, ותאכיל את לולה יותר!!! ותלמד אותה לנשוך קצת, שתצטרף לחבר'ה. הלאה, כרמי. כרמי היא ילדה מגניבה, מעניינת בטירוף, אשת אשכולות, אשכוליות ופומלות. רווקה, ולדעתי בטח גם רווקה מבוקשת; גם חכמה, גם יפה, גם מוכשרת (שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מעוניינת בה אישית, ותחומי העניין שלה לא כזה חופפים לשלי, אבל היא בחורה זהב!). אני אהבתי. ולכרמי יש את גוצ'י, החמוסה האלבינו הפחדנית/ ביישנית, כל המפגש היא התחבאה מתחת לספות. מה שהיא לא ידעה זה שגם מוסטפא קצת ביישן (קצת הרבה), וכשהוא הצטרף אל מתחת לספה, היו שם מכות שעם התערבות שלנו, בני האדם, זה נגמר כמעט במחיצתו של המחבל שלי. נראה לי אם לא היינו מתערבים זה היה נגמר בשן ובעין ולא כמעט ב השם ירחם!

. צריך לשים 1974374837 עיניים על החמוסים שלנו!!!! אולה. עם אולה נסעתי מירושלים ואין לי כל כך מה להגיד עליה חוץ משהיא מותק, ושהיא צריכה לרסן את הנשיכות של פונץ' כי פונץ' מחבלת לא קטנה!!! היא נשכה אותי באצבע וזה לא היה כיף

(( אולה, אני מתה שניפגש בירושלים ונרגיל את החמוסים שלנו אחד לשני.... בא לך לצאת לשופינג בג'ונגל ביחד? בא לי על הבושם, או שאני אקנה גם שמן סומסומים... ובדים. אוי החמוסה של אולה חיה טובבבב, יש לה כלוב נשיאה שהיא שמה פה בדים, שטן, דמוי פרווה ומשהו שנראה כמו משי נראה לי. והיא עשתה לה תכשיט שדומה לרצועות של החמוסים והוא ממש יפה. ואם פונץ' לא היתה נושכת (ועושה קצת ריח..) היא היתה נסיכה אמיתית!! המשך בהודעה הבאה.