סיכום מפגש פורום ביתי

bisty

New member
רותי אשמח לכתובת במסר

לישון עכשיו?! הלוואי.... אני עם הטרוריסט הקטן שלי (
) בבית והוא בכלל לא נראה חולה...לפחות לא לפי הקצב שהוא מתרוצץ ומחריב פה את מעט הסדר שהיה....

vered73

New member
לכי איתו למשחקים בפינה, שיקמו את

המשחקים אחרי השריפה.

rutimay

New member
אתן לא מתארות לעצמכן

אילו ריחות עולים עכשיו מהמטבח שלי.
תבורך קרין גורן וידי הזהב שלה. אני לא מצליחה להתרכז בעבודה בגלל הריח......

doroniz

New member
מה הפלא שנעלמים לך קבצים../images/Emo3.gif

הכנות לאירוח חבורת הפורום הוא עיסוק מוצלח בהרבה מאשר כתיבת עבודת דוקטורט. אל, פשוט אל, תעשי את שני הדברים בו זמנית וכך לא תאבדי מסמכים חשובים. תבלו ותהנו......מגיע לכולכן. תשמרו לי מטעמים. דורון.

rutimay

New member
יא רשע!

אני מנסה להצדיק את המוניטין של הנשים שנושאות את שמי! חצי מהמתכונים שלי זה מרעייתך שתחיה. איזה בעסה שלא תהיו. אני מתגעגעת....... ולגבי הקבצים, אל דאגה. אחרי הקטסטרופה של שבוע שעבר שלחו לי כל כך הרבה טיפים לגיבוי, שכל לחיצה על אנטר מסדרת לי מאה גרסאות כיסוי בלי להתבלבל.

doroniz

New member
יחי כל ה"רותי"יות

את בהחלט מצליחה להצדיק את המוניטין הזה. תדווחו, בתמונות ובחוויות......אפשר גם Online...... גיבוי מסמכים זה ה"דבר" הנכון. אבל זה לא חשוב עכשו......עכשו האוכל בתנור חשוב הרבה יותר. והערב, האווירה והצחוקים הם החשובים..... תהנו תהנו תהנו תהנו......

RUTHIE1

New member
מישהו הזכיר את שמי???../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

אז מה הכנת??? טוב עכשיו את בטח בהכנות לקראת...או כבר תוך כדי. מקנאה בכן מאוד מאוד.כן, גם בעניין הבישולים והאפיות... תבלו לכן בכיף, מקווה לראותך (יחד עם החמולה כמובן) בקרוב... באמת מתי אתם באים??? חיבוקות ונישוקים מאיתנו.

נראה לי שאפסיד את האקשן היום ../images/Emo10.gif

הבן שלי משתעל וחולה ונשאר היום בבית.. אז קודם כל לא יכולתי לאפות כלום (כאן יש לי רק מוצרים חסרי גלוטן..) וגם לא בטוח שאוכל להגיע בערב. מצטערת.. נראה יותר מאוחר.. תבלו יפה ותיהנו לכן ווייברס..

rutimay

New member
הגם את, ברוטוס? את לא רצינית!

עזבי אותך מלאפות, אני עומדת מהבוקר במטבח גם ככה, אבל אין מצב שאת לא באה! מה קורה פה היום עם כל הביטולים הללו? עד שכבר הצלחנו לקבוע... אני מתחילה ממש להתבאס.

doroniz

New member
אין "חיה" כזאת

לא יכול להיות!!!!! אין מצב שיש ישיבה שדוחה מפגש פורום ..... ועוד אצל רותי......

doroniz

New member
סטטיסטית

תשיגי לעצמך סטטיסטית שתמלא את מקומך...... שימי
, סטטיסטית, לא סטטיסטיקאית

אתה יודע מה הכי מבאס אותי...

שהם יהנו מהעוגה המדהימה שהכנתי ולא חברותיי מכטן... ו.... סטטיסטית? ? ?

rutimay

New member
די, די, עכשיו את סתם זורה מלח

על העוגה.
מה זה השטויות האלה? מילא ילד חולה, זה תירוץ קביל (עלק!), אבל ישיבה??? מה נסגר? שישבו בלעדייך פעם אחת.

yankale

New member
יש לכן תירוצים.

למה רק נשים למה? מה יש גברים כבר לא יכולים להגיע? אולי שני בני זוג מה יש ? ממש נעלבתי. אגב, אני יודע לבשל הכל...................

למעלה