סיכום מחסום בוקר.....

מתנדב

New member
סיכום מחסום בוקר.....

אחרי הרבה הרבה זמן שלא עשיתי מחסומים בבוקר, ביקשו ממני אתמול בלילה להגיע למחסום בוקר, אני קם בבוקר מוקדם מלביש את המדים, מגיע למחסום עם רכבי, ואני שואל את 2 השוטרים שהיו איתי מה עם שאר המתנדבים שצרכים להגיע למחסום?, וכאן התחיל העצבים, שאר המתנדבים שהיו צרכים לבא למחסום לא הגיעו, הפלא שלהם היה מכובה ולא היה את מי להעיר, קצין משמרת היה עצבני והערנו את הרמק"מ בשביל זה (אני שמעתי שזה כבר לא פעם ראשונה שזה קורה, שמתנדבים נרשמים למחסום בוקר ולא באים בסוף), ואז לא פרסנו מחסום, ואח"כ הגיע ביקורת למחסום וראו שלא פרסנו את המחסום והיה בלגן אחד גדול. לאחרי כשעה אנחנו רואים רכב שמתקרב לידינו במהירות מופרזת וסימנו לו לעצור, הנ"ל לא עצר המשיך בנסיעה מהירה, אני ועוד 2 השוטרים נסענו אחריו, ורק בהתערבות של עוד ניידת הצלחנו לעצור אותו, בבדיקה שערכנו, התברר שהנ"ל נוהג בפסילה, ויש לו הרשעות קודמות, עיכבנו אותו לתחנה ושם הוא נעצר בנהיגה בפסילה, וכשהוא נשאל למה הוא לא עצר כשסימנו לו לעצור, הוא ענה ברוב חוצפתו אני לא רואה את השוטרים ממטר, ואתם בכלל לא מעניינים אותי.... לאחר שסיימנו את האירוע שבנו הבייתה.... לסיכום! מה שנראה על פניו, אני בתקופה הקרובה לא יודע אם אחזור לעשות שוב מחסום בוקר....

מתנדב ..............

אחי מה אתה מתרגש מילד כזה תן לו לקלל-תגיד לו "גמרת" אם לו שימישך שיוציא תגרון שלו"שאל כל הזמן אם הוא גמר לקלל-אם לא תן לו להמשיך עד רמה מסויימת ואת תקפל אותו לתחנה

שלום30

New member
פדיחות שערוריה ../images/Emo95.gif../images/Emo88.gif

תראה כל הסיפור שספרת עם המחסום וכו´ זו שערוריה אחת גדולה. אם מתנדבים היו סגורים להגיע למחסום אסור היה להם לפספס, זה גם מוריד את אימון המערכת במשאז וגם משבש את הסידורים של השוטרים ולבסוף גורם לכל התחנה לקבל עצבים על המתנדבים. נו.. ואיך אתה רוצה שאותם שוטרים יחייכו למתנדבים למחרת ? וכאשר מתנדב יבקש סיוע או הקפצה, גם הם יתחמקו ולא ישושו לעזור. מי שלא מסוגל להגיע שלא יבטיח. מי שלא מגיע חסר אחריות ומזיק לכלל המתנדבים בטווח הארוך והקצר.

למעלה