סיכום מחלה והתייעצות

סדני

New member
בעניין הציסטוקופיה

אז אני עברתי את זה עם ובלי הרדמה, בשבילי זה היה סיוט, לא נעים. אבל האמת שזה גם תלוי ברופא שעושה לך. בהצלחה

poupet 1

New member
שאלה בעניין החלמה מלפרסקופיה

אשמח לשמוע מה בממוצע טווח ההחלמה והחזרה לשיגרה מלפרסקופיה....

gui1

New member
בקשר לריאות

כחולת אנדו אם בזמן מחזור יש לי כאבים בגב תחתון אני בטוחה שהאדו התפשט לכליות ונכנסת לסרטים של דיאליזות , אני מניחה שאלו פחדים שגופינו ממציא כדי עשות לנו ענין בחיים ... בכל אופן ההחלמה מלפה היא אינדוודואלית מאד . אני אחרי הניתוח הלכתי הביתה -לא רציתי להישר בבי"ח - בהתחלה היה קשה לנשום בגלל החמצן והיו מעט כאבי כתפיים אבל ב"ה ההחלמה הייתה מהירה לא רצתי קפצתי או עשיתי פעילות מאומצת אבל בהחלט יכולתי ללכת לעבודה ולחזור לשגרת חיים אחרי שבוע חיקי ואימצי ורפואה שלמה של הגוף והנפש.

ר ו מ י ה

New member
תלוי בהמון גורמים

קודם כל שמחה שאם כבר הוחלט על ניתוח, סוריאנו הוא זה שיבצע אותו. לגבי החלצה מניתוח לפרוסקופיה, כמו שאמרתי, זה תלוי בהרבה גורמים- מנתח,מרדים, מצב האגן,מיקום הנגעים וההדבקויות,יכולת החלמה אישית וכו' מנסיוני שלי- לפרוסקופיה ראשונה- זוכרת כסיוט.התעוררתי הלומה וכואבת וזמן ההתאוששות לקח לי עשרה ימים פלוס. לפרוסקופיה שניה- ההתאוששות היתה הרבה יותר מהירה וכבר לאחר שבוע וחצי הייתי בחופשה בחו"ל. מאחלת לך שיעבור בשלום, אנחנו פה לכל שאלה ועצה

משתנה מאחת לאחת

אני חזרתי הביתה למחרת ולמרות שיכולתי לחזור לעבוד החלטתי להתפנק בבית שבוע סתם כי לא התחשק לי לעבוד וניצלתי את ההזדמנות

קשהמאוד

New member
ברוך שובך וקבלי ../images/Emo24.gif גדול

אני לא יכולה ליעץ לך כי לא לקחתי את הזריקה. אבל מאחלת לך הצלחה בכל אשר תיפני

למעלה