סיכום מופע- ביוש

סיכום מופע- ביוש

מה, חמישה כוכבי נוער ענקיים מגיעים לתיאטרון חיפה ואני לא אלך?!

אז שבוע אחרי יצא משליטה, הגענו להצגה "ביוש". בהצגה הדמות של מיה (שירה לוי) חווה שיימינג כשמפיצים תמונה שלה בלי חלק עליון. השאלה היא מי עשה את זה, ומתברר שלכל החבר'ה שם יש מערכות יחסים מסובכות (כולם מאוהבים בכולם) וזאת שאלה...

ענבר (סטיב פרידמן) הוא הידיד הכי טוב של מיה, ורוצה להיות חבר שלה. הוא מקנא לה שהיא יצאה עם מישהו.

אורי (עדי אלון פלוס משקפיים מוזרים) הוא המומחה למחשבים. ברור שאם מישהו יכול לעשות את זה- זה הוא.

לילה (תותי ניניו שלוקחת שם לא לה) היא החברה הכי טובה של מיה, אבל מאוהבת בענבר בעצמה... אולי היא רצתה להפריד ביניהם?

יעל (ליאור כהן) מאוהבת בענבר גם היא.

ויובל (נועם שנהב ה|מלך|) היא הכי חדשה פה ולכן ברור שאין לה סנטימנט מיוחד.

אז בשורה הראשונה ישבו מעריצות עדי-שירה שהיו ממש רעשניות, אבל גם הן בכו בסוף.

שירה נתנה מונולוג אנטי שיימינג נהדר בדמות.

הצגה מרגשת.

עדי צעק "מטומטמת" במהלך המופע. המממממ...

בסוף המופע המעריצות של שירה צבאו על הכניסה לאחורי הקלעים... בסוף הן פגשו את שירה בחוץ. גם את עדי הן רצו. אבל הצצתי קצת בדלת וראיתי את שירה ועדי (לא הלכתי אליהם).

מה שכן, ביקשתי להצטלם עם נועם והיא יצאה להצטלם. בחורה מדהימה.

ואז ליאור יצאה, פגשה את המעריצות של שירה ("אתן אלו שבכיתן וקיללתן אותי כל ההצגה!") ואז הצטלמה איתי.

לתמונות:

אני ונועם המלכה שצילמה בשבילי (עד שלילה תבין שאני המיועד לה): https://www.instagram.com/p/BhEtQ0XFWhV/?taken-by=israelidrawing

ואני וליאור, הלא היא נינה שלנו: https://www.instagram.com/p/BhEt9SPFLBv/?taken-by=israelidrawing

Roei152

Well-known member
מנהל
נשמעת הצגה שהיא טלנובלה אחת גדולה
כל הבנות מאוהבות בבחור אחד , ורק אחת זוכה בו בסוף .. המסר חינוכי , אבל יש דרכים אחרות לספר סיפור שיינמייג (ראו מקרה גגאליס , כוכב הצפון , הפסטיגל )
ברור שהם עוטפים את זה בהרבה טקטסים ששמדברים בגובה העיניים , וגםם מנסים לחנך
&nbsp
&nbsp

לא נכון שכולן מאוהבות באחד

ואף אחת לא זכתה בסוף והסוף לא היה דביק ונחמד, הוא היה מאוד כואב ומזכיר את הדבר הפשוט- אף פעם לא שוכחים את זה. (כמו ששירה אמרה, "אני סולחת לכם, השאלה היא אם אתם תסלחו לעצמכם".)
&nbsp
אגב, בקטעים שהקרינו על מסך, הראו חקירות. מי שחקר את כולם היה אלון דהן... הבחור הזה חקר את תותי כאילו הם לא שכנים.

שיר m

Well-known member
לזה לא הזמנת אותי!

נשמע מעניין ממש. אוהבת הצגות עם מסרים

&nbsp
וסחתיין על התמונות!

שיר, שוב להטריח אותך לחיפה? גם ליצא משליטה לא באת

היית אומרת והייתי מזמין!
&nbsp
אבל כן, איזו מלכה נועם? הכי אהבתי אותה בלהתבגר, היא גנבה את ההצגה פה.
&nbsp
ושירה יפה כל כך, אבל יש לה מעריצות, למות!

שיר m

Well-known member
אני בחופש, הייתי באה

אבל לא היה לי מושג על ההצגה הזאת...

&nbsp
כן יכולה לדמיין את המעריצות של שירה

Roei152

Well-known member
מנהל
וגם אני הייתי בא
אם היה לי מושג...
&nbsp

שמתם לב שאתם תמיד באים אליי?

לא שזה לא נוח, חבל עליכם פשוט.
&nbsp
וחוץ מזה, באמת, מפגש שאנחנו רואים הצגה כבדה? קצת פחות קליל... ההצגה הייתה קצת קשה.
&nbsp
בנימה אחרת, תתחילו להתחרות בתחרויות באינסטגרם ואולי תזכו בכרטיסים להשקות שתתנו גם לי...

Roei152

Well-known member
מנהל
סליחה!!! בחממה דר ושיר באו אלי לירושלים
אפשר לקבוע למשל גלילות במופע הוט הבא , , ואז יהיה יותר קל מבחינת נסיעות לאלו שגרים רחוק ..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
נכון מסתבר שגם נתאי היה בהקרנה
&nbsp
היינו יכולים להפגש מפגש כפול
ואם יוסי היה מבקש , היינו מארגנים לו כרטיס .. או שבעצם לא , לא מתאים לו לראותת את אהבת דניאללי מנצחת על המסך הגדול , למרות שזה קרה לפני שיוסי התחיל ממש לשנוא את ליטמן .. הוא התחיל לשנוא אותו בנעלמים שלקח לו את יובל ושירה..

אני דווקא שנאתי אותו

החל מה-20 ביוני 2016...
&nbsp
בתאריך הזה נחשף שהוא יהיה בפולמון וגם ענבל תשחק איתו, ואז ממש התעצבנתי.
&nbsp
ומאז התפכחתי והתחלתי להטיף נגד תופעת הליטמניזם במלוא עוז.

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל בסוף
ענבל לא שיחקה בסדרה הזאת , וגם לא היה בטוח שיגלמו זוג
אגב אבישג בקושי הייתה עם דורון.. ושהיא הייתה איתו, נחשפנו לכך בדרך מאוד עדינה..
איתמר חשד שהם בוגדים בו .. אבל אנחנו נחשפנו לכך במפורש רק בסצינה אחת בבית קפה, בו הם נפגשו ודיבררו על זה.. והם לא התנשקו אפילו פעם אחת , אם אני לא טועה ..
אז הוא ממש לא היה רודף שמלות בפולמון .. להפך הוא רק חטף כאפות
כמעט בכל סדרה שהוא שיחק בה ד היום הוא חוטף כאפות בעצ
נעלמים - חטף משירה ולא סיים בצורה רומנטית איתה .
שכונה - הוא חוטף מאגם , לא ברור מה יהיה איתו בעונה הבאה
כדברא - גם אם הוא יהיה עם לילה או ליבי , התוכנית שלו היא רעה , והוא יחטוף כאפה בסוף העונה
החולמים - נדמה לי שהוא סיים עם מאיה , אך ממש לא בשירים רומנטים ברקע ..
רק בחממה הוא סיים בצורה אגדית של נסיך שמניף את סינדרלה על זרועתיו לעבר השקיעה ...
&nbsp

אתה מבין שזה בגללי? אחרי נפילת רשף לא אוותר לו לעולם!

חוץ מזה זה לא איך הוא גומר כמו זה שהוא מנשק את כולן.

שיר m

Well-known member
דווקא הפעם

לא השווצת חודשים לפני שאתה הולך להצגה

&nbsp
כן, הצגה כבדה, מה רע? אנחנו אנשים רציניים פה! לא ילדות בנות 14! אנחנו יכולים לנהל דיון מתורבת על הצגה רצינית ואפילו להזיל דמעה או שתיים! זה פורום מכובד!
&nbsp
בנימה אחרת, אנחנו באמת צריכים לארגן איזה משהו כזה.

בסדר, הזמנתי לפני שבוע כרטיסים...

הצגה כבדה, אבל משום מה גם בהצגה כבדה נצחק שעדי אלון אומר "מטומטמת". ומכמה שנועם שנהב משחקת מעולה, מה זה? הבחורה פשוט... אין.
&nbsp
אני אומר שצריך עונה 2 ל"להתבגר" ויפה שעה אחת קודם, עם פרק ספיישל ליעל אבן טוב!

למעלה