סיכום ל´- שרשרו מ´

סיכום ל´- שרשרו מ´../images/Emo70.gif

לילה קרי: האחת והיחידה, הדראג קווין המוצלחת ביותר מבין כולן! הטובה בבנות ישראל! loreal לטקס: הגומי שממנו עשוי הקונדום (קצת משאיר ריח). loreal לילה לבן: לילה שלם ללא שינה שכולל בעיקר סקס סקס וסקס! loreal לידר עברי: מחפש הגדרה-נא שרשרו לו אחת
ליטופים: במיקום הנכון בזמן הנכון...עם דגש על המיקום. loreal ליקוקים: כנ"ל עם דגש נוסף על המיקום. loreal ליין, נתן - שחקן אמריקאי נהדר, שהתגלה בתפקידים נשיים. שיחק בכלוב הציפורים בתוך החבר הנשי, ב"אוסטין פאוורס גולדממבר" בתור כיסוי למרגלת, ושוב - טיפוס קווירי, ובעוד סרטים ששכחתי כרגע את שמם... hatul לינדזי - אחת מהלסביות בסידרה הכי גאים שיש. ילדת נצח לונה- ליין מסיבות גייז בחיפה. שרימפי לסבית - אישה הנמשכת לבנות מינה. ילדת נצח

my self

New member
מכון כושר

אמצעי מרכזי לעיצוב החזות החיצונית, שהיא חזות הכל (או הרוב) עבור הומואים רבים. חלקם משמשים גם כתחליף סטייליסטי לגן העצמאות.

Yaniv-DC

New member
אני מבין שאתה כל כך בקיא

עד כדי השוואה בין השניים

Yaniv-DC

New member
קצת אופטופיקי

אבל כפי שאמרתי לכל מיני אנשים... כשאני במכון, אני מרוכז יותר מדי בכאב של עצמי מכדי להסתכל על מה שקורה שם...

InnerKid

New member
מה מחפש...

השאלה האולטימטיבית שהומואים שואלים אחד את השני בצ´ט. התשובות השכיחות הן - קשר, סקס, סטוץ, זורם. שיחה אמיתית לרוב לא תתפתח מתוך השאלה הזאת, אלא בדרך כלל אחריה יבואו מבחר שאלות סטנדרטיות בהתאם לתשובה שנענתה.

my self

New member
קצת אופטופיקי

מי שלא מסוגל לנסח משפט פשוט בעברית ולשאול אותי "מה אתה מחפש", יכול להמשיך לחפש.

augustus

New member
וואו, ההצלחה שלכם נקבעת

לפי כמה שאתם רהוטים? תמיד ידעתי שלסביות והומואים זה לא אותו דבר, אבל לא שיערתי באיזו מידה...

my self

New member
קודם כל, אני מדבר בשם עצמי

ואין פה שום "אתם". שנית, גם אני תמיד ידעתי שלסביות והומואים זה לא אותו דבר
ולעצם העניין- לו חיפשתי סטוצים (כרגע אני לא בצ´טים ולא מחפש כלום, אבל באופן היפותטי), מצב העניינים היה שונה, כי בן שיח הוא לא מה שהייתי מחפש. אבל, אם אני מחפש יותר מזה, אז אחת מהשתיים: או שהוא באמת עילג, או שהוא עושה לעצמו downgrading בשביל להתאים את עצמו למגמה הרווחת, וגם אז זה לא אמור לעניין אותי, כי מילותיו של האדם שממולי הם כרטיס הביקור שלו (הכלל לא תקף אם ברור מרוח הדברים ש"מה מחפש" נאמר באירוניה). סתם שאלה - היית ממשיכה לדבר עם מישהי ששואלת אותך "מה מחפשת?". אגב, לא הצבתי קריטריון של רהיטות, אלא של חוסר-עילגות (אם כי זכור לי שיש מתאם ברור בין יכולת ניסוח לבין אינטליגנציה).

האם הכל נובע

מההבדל בין "מה מחפש" ל"מה אתה מחפש"? דווקא הניק מסגיר הרבה יותר ממשפט הפתיחה. עצלנים כמוני מעדיפים לחסוך הקלדות מיותרות. מעניין מה היית חושב עלי אם היית פוגש אותי בצ´אט...

אלאדין זה הזמן להודות

שאתה בעצם מחפש אותי ולכן ניסוח השאלה לא משנה לך כלל.

הפלירטוט בינינו

גורם הרמת גבה להמון אנשים. אז לפני שחצי מהקהילה נראית כמו מיסטר ספוק, בוא ניפגש, נסגור עניין and may the best man survive

אני בדיוק

8 ימים, 13 שעות ו- 12 דקות ללא טיפת אלכוהול. תוכל להביא תירוש במקום? שעה: מחר, 20:00. מקום - אתה קובע. מייסלף - אתה תהווה שכפ"צ חי (עבורי או עבור אורי)

טל קר

New member
העדפה מתקנת? חוץ מזה

שהוא נורא מוכשר, חבל להשתמש רק במבחוץ.

למעלה