~=סיכום כנס=~

Serf SaN

New member
סג בדוק אני אעשה את זה. P:

NOT. XD מצטער, את הקרוספליי האחד והיחיד שלי אני שומר לקאסט שאני ממש רוצה לעשות בעתיד הרחוק/קרוב.. סבתא יודעת על מה אני מדבר. :}

Serf SaN

New member
XDDD

בטח יבוא איזה פרק עוד מעט במנגה שיהפכו בו את אלן לבחורה אומשהו וכולכן פה תצרחו מרוב אושר.

CibiHeart92

New member
לעולם לא!!#@%@!%!@%^

היו כ''כ הרבה פאנפיקים שעשו את זה ופשוט שמתי עליהם פס >_> אלן הוא בחור צעיר ומקסים שגדל לאט לאט לבחור בוגר וסקסי D: אז מה עם הוא נקבה.

akane

New member
*____* סבתא ממש מחכה לזה~

כאילו, אני רק חייבת להחליט על גרסא בשבילי ולמצוא לנו את שאר הקאסט D:

Serf SaN

New member
^_____^

וכנס, כמובן~ X3 כי בינתיים הקיץ תפוס לי, ואת בכלל לא תהיי, ובחנוכה אנחנו עושים אאוריקה.. מממ :}

XDDDD

נחמד!!! אה וח"ח על העלאת התמונות :} אני אשמח אם תשלח לי את התמונות שאני מופיעה בהן XD"" מה המסנג'ר שלך באמת? איך אין לי אותו עדיין!!!!!@# אגב גם לי ולאנה יש מסורת, חחח סתם תאמת עדיין זה לא מסורת אבל התחלנו אותה... בכנס? XD אוף אני כזאתי וואנאבי ;O; בוהו~

Matereya

New member
זאת חברה של אחותי מהשכבה שלה

היא היתה אמורה במקור לעשות קוספליי ליוקו מגוראן לאגן, אבל הקאסט שאחותי תכננה התפרק לגמרי כי אנשים התחילו לפרוש על ימין ועל שמאל (אחותי היתה סימון). היה לה קוספליי כ"כ מקסים, המיסטי הזאת! 3:

Serf SaN

New member
מהההההה למהההההה ;;;;;;;;

אבל אבל היא הייתה יכולה להיות יוקו נהדרת!!1 ס.ס;;;; וגם לקאסט שהיה בכנס לא היה יוקו.. >:

Sezuke

New member
הו מגניב :]

רותם היה לך קוספליי ממש טוב! (גם לניצן, הייתן כאלה טובות!) וכמובן שגם מעיין היתה סימון מגניב DD: אבל כמובן שהקוספליי שלך שאני הכי אוהב זה איורי, יש לי חיבה כבדה לדמות הזאת. ASOBI WA OWARI DA! NAKE, SAKEBE, SHOSHITE, SHINEEE! ...קצת נכנסתי לזה XD

למעלה