סיכום כמעט שנתי

doram44

New member
סיכום כמעט שנתי

את ההכרות שלי אם הפורום הזה עשיתי לפני כמה חודשים משהו בן שישה לעשרה חודשים. אחרי תקופה אצל אחינו באוסטרליה פניתי אליכם בבקשת חיפוש אחרי ידיד ששלי שנעלם באמסטרדם. קיבלתי עצות והערות והאמת שהיה די מיאש. כול ההצעות שציינו שאולי האיש המקסים שלי מבקש להעלם וכאלה התקבלו בהבנה.. על הכול כבר חשבתי בעצמי . לימים הופיע האיש שוב בחיי ואפילו ביקר בביתי במפתיע מוסיף כהרגלו נופח מפולפל למעוני. בזמן הזה כבר שהיתי בפורום באופן רגיל ואחרי חודש אפילו יצרתי קשר עם פלינט במילנו וכן.. חיסלתי את כמויות הגלידה המדוברות ההן. וידידי??? כפי שחשדותי הלכו והתממשו, החליט להעתיק את מקומו מאמסטרדם להודו שם נסע ללמוד טיפול ייורודי... ונעלם שם שוב.. הפעם כבר הייתי נינוחה.. אין שלווה כזו של בעלת נסיון. תהליך ההתפרקות שלו מכבלים מערביים היה ברור לי יותר ויותר. ממקומי בתל אביב נראה היה שאין מה לעשות חוץ מלהתפלא מידי פעם ולתהות מתי יצוץ שוב.. אז זהו שעכשיו הוא כבר מהבוקר בחזרה בהודו. לפני שבועיים הגיע לארץ לחסל את כול הכובל אותו.את כול הרכוש הפיסי חילק לחברים שיעשו שימוש. איש גדול מקועקע,מגולח ראש, מקסים ושלו מאוד עושה את דרכו לצפון הודו =מנלי... ואחר כך ירד לאסוף את המכולה שלו בדרכו לגואה לקראת הסתיו שם יפתח קליניקה ויטפל בשלווה באנשים. תהליך היפוך מאיש היי תק מצליח וספידי לשאנטי הסתיים , עד אפריל 2004 לפחות....

למעלה