סיכום יומי

soofgania

New member
סיכום יומי../images/Emo100.gif../images/Emo68.gif

השכם בבוקר נסעתי לירושלים והתפללתי בכותל המערבי

soofgania

New member
אמש היו בעיות בתפוז

ולא הצלחתי להמשיך את הסיכום היומי עד סופו עכשיו זה כבר מיותר

בטח מיותר שתמשיכי! חצופה!

הייתי בירושלים ולא באת לבקר אותי ולעשות לי ילד???????? צריך להעניש אותך על זה! עם ספנקים! :) אבל חוץ מזה, מה נשמע ככה וזה?

soofgania

New member
אם לא היית כ"כ אנונימי

הייתי יכולה לברר את כתובתך
אני עדיין ילדה
מה פתאום ילד עכשיו?

סופגי מון שרי...

אני אנונימי בישבילך????????? אני????????? האיש שכבר מעל לשנה רק מנסה וקורע תתחת שתזרקי לו עצם... אניייייייייייייייייי? אז נעשה לך היכרות קצרה סבבה??????? שם:אביתר גיל:20 (לאלה שהולכים על הקטנות אז וחצי!) מין: למה לא? (זכר) תעסוקה: מוזיקאי אבל עובד במספר עבודות כי צריך הזרמת כסף קבועה עד שצהל ישלמו מה שמגיע לי גובה: 178CM שיער: מלא בצבע חום שחרחר צבע עיניים: ירוקות באור שמש חומות בלילה שיער פנים: זקן צרפתי חושני (ניתן להוריד בישבילך סופגי) תוכניות לעתיד: לעשות בוכטה של כסף ומגיל 50 והלאה רק לטייל ולגרבץ כירצוני בזמן שהכסף זורם תחביבים: מוזיקה, אומנויות לחימה, מחשבים מתעניין ב: פסיכולוגיה, סוציולוגיה אוהב: אנשים כנים שיודעים מה הם רוצים מעצמם והולכים בדרך שלהם לא אוהב:צביעות, שקרים, ניצול אבל הכי הכי חשוב... חולה לסופגי על התחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

soofgania

New member
מזל שהוספת ת'חצי

אחרת הייתי חושבת שפער הגילאים ביננו גדול... בהצלחה עם כל התוכניות לעתיד
עכשיו כשאתה לא אנונימי<רק בניק..
>ניראה לי שאצטרף אליך לטיול,רק אל תתחיל שם עם כוסיות בשביל לגרום לי להתגלגל מצחוק

חחחחחחחחחחחחחחח

אני לא אתחיל עם כוסיות לידך.... יש לי אותך לא צריך יותר מזה לאן הולכים לטייל?

כן היו תקלות

גם אני ניסיתי לעלות כמה דברים ולא הצלחתי:/. אבל אף פעם לא מאוחר מידיי להמשיך לספר , דווקא רציתי לדעת מה קרה אחרי שפגשת את המדוזה של חופף

למעלה