סיכום יומי - 12/4/2002

Nokia Fan

New member
סיכום יומי - 12/4/2002

אמנם באיחור (מה אתה רוצים ממני? היה רק בישראל!), אבל הנה הוא מגיע: מוסד הסיכול היומי כבר כאן!
בום!!!
אההה... כן... וזה היה המסר של צבא ההגנה לישראל, שנועד להעלות את המורל הלאומי ובלה-בלה-בלה... ועכשיו - בואו נפתח בסיכום! (לימור: למה-מה זה היה עד עכשיו? שידורי הכנסת?) 1. דמות חדשה הצטרפה לטלנובלה אשר סוחפת את כל עם ישראל (ובעיקר את אחותו) - קבלו במחיאות כפיים סוערות את א א מזרחי!!! הגיע רק לפני כמה ימים, ובעיקר כותב דברים זועמים. משום-מה, יש לי הרגשת בטן שזוהי מתיחה של אחד מחברי הפורום...
(או שאולי זה בגלל הבמבה המקולקלת שאכלתי... 8-( - אחד מהשניים.) אם כן אני פונה בפניה נרגשת למר מזרחי - חשוף את עצמך! גלה לנו את זהותך ואת סיבת רוגזך! (אני אחשיב את זה כמחמאה אם תכתוב הודעה עצבנית על הסיכום שלי...
) 2. הודעתו של אייל אשר פורסמה היום, על יצרנית הטלפונים ורטו, הולידה שירשור מעניין למדי - מה קורה אם בטעות אנשים עשירים מרסקים את האופניים של ילדם האהוב (או השקעה מוצלחת - איך שאתם רוצים) בעזרת מכסחת דשא, בו בזמן שהילד רוכב על האופניים? אני העלתי את הסברה שהוא ישובט מיד והוריו יקבלו העתק מקורי - אבל אני מעוניין לשמוע גם את דעתכם בנושא. 3. קאמבק היסטורי בפורום! המ(השרלטן)בורגר שב היום וחסף בפנינו את הפלא השמיני של העולם - הסים החדש של סלקום!!! אה... רק רגע - אני מקבל עדכון... נתחיל מחדש: קאמבק היסטורי בפורום! המ(השרלטן)בורגר שב היום וחסף בפנינו את הפלא השמיני של העולם - כישוריו בשימוש בתוכנת פוטושופ! כן-כן גבירותי ורבותי - בורגר הראה לנו הוכחה מצויינת לאימרה "אל תסמכו על המבורגרים שמראים לכם תמונות של סימים של סלקום" ( - ירון טאוסקי). אנא ממך תמשיך לספק לנו עוד צחוקים! (ככה יהיה לי יותר חומר לסיכום היומי...
) 4. בואו נלך רגע לכיתת הצרפתית שלי... המורה מגדלנה מלמדת אותנו היום ביטוי חדש: "Deja-vu". מובן שברגע שהיא שואלת מי יודע מה אומר הביטוי (ואני חשבתי שהשארנו את המורות האלו בכיתה א´...) ידי מונפת אל-על (פרסומת גלויה!
). בתור חביב המורה (רק שתדעו לכם - זה תפקיד מאוד קשה...), אני מיד מתחיל בהסבר המלומד: "דז´ה-וו זה... אה... נו - ידעתי מה זה... טוב, נו, אני אתן דוגמא וזהו: לפני כמה ימים בא לפורומנו הקט 2eb עם טלפון גנוב, ושאל כיצד אפשר לנצל אותו לטובתו. למרבה המזל העניין הסתיים אז בטוב (אני בטוח שאין קשר לזה ששני סוכני מוסד, שהתאבקות סומו היא אחד מתחביביהם, קפצו עליו ודרשו ממנו לחזיר ת´מכשיר... אין כל קשר!), אבל הנה מגיע הדז´ה-וו: פוזאיתתתת (באיזו פוזה את?) הגיע היום כשבידה מכשיר גנוב, ושוב, היא רוצה לנצלו למטרות אישיות וזדוניות כאחד. השרשור גדל ותפח, והספיק בינתיים לגלוש גם לפוליטיקה, לתת ליניב להרוס לשוקו את התוכניות, להגדיר מחדש את הישראלי הממוצע ולתת ליואב זירה לקמבאק. אני קורא לפוזאיתתתת: החזירי את המכשיר - הוא לא שלך! (דרך-אגב, מאחר וזוהי עבירה פלילית, אולי אם נמסור את המידע לאורנג´ הם יפנו לבית-המשפט שיתן לתפוז צו לחשוף את פרטיה של הפוזיונרית, וכך לאתר את המכשיר ולחסום אותו! ...ואולי גם לגרום לה לשלם! )-]) זהו, תם סיכומנו ונעצמו עפעפינו (אתם יודעים כמה אני עייף?). וכל שנותר לי עכשיו הוא לעבור לפינת ההודעות: 1. דור, בתור מחאה על מה שאמרת בעדכון השבועי - אני עושה דווקא! אני בכוונה לא הולך לחגוג על המשפט שלך, "לאחרונה התרופפה משומה המשמעת" (הדוקטור אבשלום קור היה מתהפך בקברו! מה? הוא לא מת?! טוב, את זה דווקא אפשר לסדר... )-]). אני אפילו לא אגיד "לאחרונה התרופפה משומה המשמעת" פעם אחת! לא תשמע את רביעיית המילים "לאחרונה התרופפה משומה המשמעת" יוצאת מפי לעולמי-עד! 2. דור, למרות שכבר אמרתי - אחותי מוסרת לך
על ה
! 3. להודעה הזו אין שום מסר, ממש כלום, נאדה, אבל כתבתי אותה סתם בשביל שיהיו עוד הודעות.
4. כנ"ל למעלה.
וכל שנותר לי לומר לכם: "!You ARE the weakest link - Good-bye" ירון

castroman

New member
והנה עוד סיכום יפה

ממוחו השופע....של ירון קבל ח"ח... אביאל

eranavni

New member
פששששש

כל הכבוד במשך בעבודה היפה ולגבי מה שאמרת לפואיזתתתתת אני מסקים איתך יש להפנות את זה לגורמים אחרים שיטפלו בה

eranavni

New member
שחכת משהו

איפה תחרות השרשורים המותחת? שאהמ אהמ אני הייתי אמור לזכות בה אהמ אהמ

Big N

New member
תסולק הפוזאיסטית לאלתר!!../images/Emo128.gif../images/Emo88.gif../images/Emo59.gif

אחלה סיכום!

היייייי חבובים להרגע!!

כל קשר ביני ל2ED מקרי בהחלט.. סה"כ שאלתי איך אני מבררת ת´מספר של המנוי מה עשיתם ממני עבריינית בפוטנציה ?! בית משפט ?? בגלל שמצאתי מכשיר פלאפון ?? לפנות להנהלת תפוז ?! טוב באמת שלא הגזמתם... למה שיגרמו לי לשלם ? אם יבואו וידרשו ת´מכשיר אני לא אתנגד.. אבל לא באו עד עכשיו. מה אני יכולה לעשות יותר מזה ?! וכל השאר סתם השמצות... לא עשיתי לכם שומדבר רע מה העוינות הזו ?!
וכבר אמרתי אנ´לא מתכוונת להישאר הרבה, לא מבינה ולא מתעניינת בנושא הפורום. אה, ובאמת סחתיין על ההשקעה בהודעה.. או משהו..

geostant

New member
ירון לא הבנתי משהו אחד...

לא הבנתי את כל הסיכום הזה... כלום נאדא... טוב נו סתם.. לא הבנתי רק מה הרסתי לשוקו....... מתי ואיך....

למעלה