סיכום יומי - 10/4/2002

Nokia Fan

New member
סיכום יומי - 10/4/2002

עמיתים יקרים, הריני להודיעכם כי הסיכום היומי יפורסם לאלתר בשעה 22:00, וזאת למען אוכל לישון משך זמן שלא יקטן משבע שעות. טוב, מספיק עם שפה מליצית.... מה היה לנו היום??? 1. קודם כל, הוצעה כאן הצעה לפתוח פינת "הצלצול היומי". מי בעד? מי נגד? מי נמנע? ומי אכל אתמול פיצה עם אנשובי??? (צבי הנינג´ה כמובן!) ואם בצלילים עסקינן - לדעתי אנחנו צריכים למצוא פותחנית (פתיח, יא דקדקנים שכמותכם!
) לפורום. מי מתנדב? שיהיה כמה שיותר מצחיק ומפתיע (כן, זו תחרות. עד עכשיו לא הבנתם?!) 2. עקב הודעתו של יניב החצוף על-כך שהוא מתעתד לרכוש לעצמו 7650, יש לי מסר לכל הפורום: איש, אבל איש מכם לא יעיז לקחת ממני את משאת נפשי!!! הטלפון הזה הוא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *לוקח ואליום* אההה... עכשיו יותר טוב. לא, רק רגע - הגיע עדכון מחדר המצב שלנו: שירותי obox החדשים של אורנג´ לא תומכים בג´אווה!!! נראה לי שאיאלץ לשקול שוב את קניית ה-7650... HOLD IT!!!!!!!!!!!! יניב, ראיתי אותך עושה צעד! שים ת´ידיים מעל לראש ותתרחק באיטיות מהטלפון - בלי תנועות חדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3. שחיתות!! בממשלה? לא! בבתי המשפט? לא! בוותיקן? לא! אז איפה כן? באמיגו - כך לפחות טוען השרשור הארוך שדן היום בנושא... האם אמיגו מחייבים על שיחות שלא נענו? האם מערכת החשבונות של אמיגו באמת אינה טועה לעולם? ולמה השמש לא מסתובבת סביב כדור הארץ? למה? למה? למה? (קופת חולים כללית - דואגים לבריאות של הילד שלך
) 4. נשבר היום שיא חדש! לא, לא שיא באורך שרשורים, אלא שיא חדש בהקפצות. רועי ב הקפיץ את הודעתו, שפורסה היום, 4 פעמים במשך 37 דקות! רועי - קבל ח"ח (מאורי) ו-
!!! 5. דור השמיד את ה-9110 שלו... ועבר ל-5110.
לא יכולת לתת אותו לי??? אני לא הייתי קודח בו חורים כמוך, הו לא, אם כבר אז הייתי ממלכד אותו ומשליך אותו ממטוס טס לתוך מימי המפרץ הפרסי - כדי שהפיצוץ יצור צונמי ענקי שיפגע באיראן! מוואהאהאהאהאהאהאהאהא!!!!!!!!!!!!!
6. אורנג´ מציגה טכנולוגיית אפליקציות חדשה (שלא פועלת על 7650
)- וכך גם גונקסט (שמתהדרת באתר פורנו סלולרי ראשון מסוגו...)! מי מהן עדיפה? רק ימים יגידו... והנה פינתו הקבועה - השרשור הארוך! מקום III - "יש לי שאלה" מאת uvdude, עם 16 הודעות! מקום II - "יש לי רעיון!" מאת 4ever 3310, עם 20 הודעות!! ובמקום הראשון III (טם-טררם-טם-טם!!!) תיקו! הזוכים הם: 1. "קיבלתי חשבון טלפון
" מאת מ ת ו ל ת ל, עם 23 הודעות!!! 2. "מישהו יודע" מאת רועי ב, עם (כמה מפתיע) 23 הודעות!!!
+
לכולכם!!! אתם השרשורים הארוכים - שלום!!! ירון

3310 4ever

New member
Nokia Fan!

1. כמו שאומרים ב-Y בלילה- קבל חיזוק!!! (אני יודע שבדרץ כלל זה "קבלו ביטול" אבל הצופים האדוקים יודעים שלפעמים יש קבלו חיזוק
) יש לך אחלה סיכומים! אני ממש לא מאמין על עצמי הצלחתי להיכנס לTOP OF THE שרשורים! ודרך אגב...אתם יכולים לקרוא לי עידן
תודה!

eranavni

New member
תאמת../images/Emo4.gif

מצויין
נ.ב נכון שחשבת שאני יגיד אחרת לפי הכותרת?

reshef

New member
אני חושב..

שהאנשים שהמשיכו את השרשור צריכים לקבל גם גביע.. הרי גם בזכותם יש שרשור בכלל..

Nokia Fan

New member
לא יעבוד...

איך אני אכתוב עשרים אנשים שונים? חוצמזה, הפינה הזאת זה סתם בשביל הקטע, לא רציני שצריך עשות מחקר מעמיק...

למעלה