קמתי בבוקר...והלכתי לקפת חולים לעשות בדיקת דם..(אני צריכה לעשות ניתוח) אחרי זה הלכתי לבית ספר והיה לי מבחן באנגלית שהיה מאוד קשה אבל אני משערת שהלך לי טוב חזרתי הביתה והכנתי לאחותי עודה טעימה כי יש לה היום יומולדת 18 ..ופיצצתי לה את כל החדר בבלונים וברכות גדולות על הקיר...וקניתי לה מתנה נחמדה..! התכוננתי קצת למבחן שיש לי יום שלישי...קראתי ספר..(אל תגלה" של הרלן קובל..מומלץ מאודד) ואז ניגנתי קצת בגיטרה..(למדתי סוף סוף את שיר בעיפרון) וזהו....יום נחמד!
התחיל בבצפר (אממ...דפוק?!) כמובן, וכשחזרתי: רוב הזמן שיחקתי וזה היה ממש כיף אבל הצלחתי לעשות כמה מהדברים שהיית צריך לעשות בזמן ממש קצר, זאת אומרת, כי 'מהירתי' לשודדי הזמן חח.. אחרי זה עשיתי באמת יותר מה שתיכננתי, והיה ממש כיף. עכשיו אני עף לאכול, תודה על הפינה, ובהצלחה
מהבוקר עד סביבות 6 הייתי בבסיס. האמת הייתה הרבה עבודה, קצת שיגעו אותי ואין לי כוח למקום הזה יותר. אבל היה כייף לראות את וווי {השותף שלי בצוות} אחרי שהוא היה בשבוע חופש. אחרי הבסיס הלכנו כמה חברות וידיד בצורה די ספונטנית לבית של חברה והכנו לנו ארוחת ערב טעימה. והיה כל כך כייף בהחלט צריך לעשות את זה יותר באמצע השבוע, אחרי הימים המציקים בצבא. זה עושה טוב ונעים.