סיכום יום ב'

היה לי יום מוצלח

מרגישה שחזרתי לעצמי
בוקר- ברנפלקס עם יוגורט אקטיביה 1.5% צהרים - דג סול בתנור + 3 כפות אורז מלא + קישואים מאודים ללא שמן + סלט ירקות וסלק מבושל מתוק אחרי האוכל - שוקולד 92 קל - לא מצליחה להגמל מההצורך במתוק
ארבע - 3 שזיפים שש- מרק ירקות ערב - סלט ירקות עם גבינה בולגרית (זה התכנון)

לילית462

New member
איזה כייף שחזרת לעצמך

שמחה לראות שחזרת למסלול ושיצאת מ'המרה השחורה'

ליאת 0212

New member
הסיכום שלי

בוקר
סנדויץ' עם חומוס ומלפפון. 2 שזיפים. ביניים
חטיף אנרגיה. צהריים
איטריות אורז עם ירקות. 2 מקופלת
ביניים
חטיף אנרגיה. ערב
סלט ירקות סנדויץ' עם קוטג' ופרוסת גבנ"צ. ערב מאוחרת
מעט פרוזן יוגורט שאכין כשאחזור מההליכה. יאללה הלכתי להזיע קצת

ליאת 0212

New member
ככה../images/Emo26.gif

מקפיאים פירות חתוכים. עדיף שתמיד תהיה בננה בתערובת בגלל המרקם שלה. לוקחים את הפירות ומרסקים במג'ימיקס. אפשר להוסיף לתערובת בערך כף יוגורט ואז יוצא מרקם של פרוזן. להיזהר שלא לשים יותר מדי יוגורט, שלא יצא נוזלי מדי העסק שם. אה, אפשר גם להקפיא את היוגורט ולגרד ממנו כמות של בערך כף-שתיים. אפשר להוסיף גם אגוזים. בתאבון

ארוחת הערב קצת השתנתה../images/Emo3.gif

רציתי להכין פשטידה למחר ונכנסתי לבלוג ביטים של קסם וחיפשתי מה אפשר לעשות עם גביע הקוטג שיש לי במקרר עשיתי חיפוש ומצאתי - לביבות קוטג
יצאו 12 לביבות (נשארו רק 9 כי 3 אני כבר זללתי
) ואיתן יחגוג מחר בארוחת ערב
מומלץ ביותר!

בערך נקודה (תלוי כמובן בגודל)

הכנתי עם קוטג' 3% 3 לביבות עם סלט עשו אצלי את העבודה

יומטוב5

New member
בוקר טוב

מכיוון שבעבודה אני אוכלת כל יום אותו דבר והשעות ואני משתגעת הם כאשר אני מגיעה הביתה אז כאשר מרגיזים אותי בעבודה זה משפיע לטוב או לרע בשעות הערב ואתמול אולי הרבה קלוריות אבל לא ממש אוכל בוקר קפה בעבודה סנדביץ מלחם קל וגבינה וירקות ואשכול קטן של ענבים בבית גבינה וופופקורן היא היה לי חם מרגיז ולא התחשק לי לחמם אוכל יום טוב לכולם

jesie12

New member
סגרתי מזמן

אני לא במיטבי, ואין לי תיאבון בוקר: פרוסת לחם קוביות עם גבינה ונס צהריים: לחמניה מחיטה מלאה עם גבנ"צ ועגבניה אחה"צ: נס וחטיף שוקולד פרה שותה מלא מים ואין נישנושים למעט השוקולד 92

היה לי יום מצויין

בוקר: קורנפלקס + כוס חלב צהריים: סלט ירוק עם לימון וכפית שמן + ריבועי שוקולד + 1 עוגיה ביניים: קפה הפוך גדול + 4 וופלים קטנים ערב: 2 פרוסות עם חזה עוף

גם או-טו-טו מסיימת את היום בוקר - חלב עם קינמונים, תפוח צהריים - קצת סלט תירס (תירס עם ביצים קשות), תבשיל בקר טחון עם ירקות ופסטה (מתה על זה, הכנתי סיר ענקי והולכת לאכול מזה לפחות עוד יומיים), לקינוח קרטיב (רגיל) אחר כך הרגשתי שאני עומדת לטחון שטויות אז מייד אכלתי תפוח ירוק ענקי, וזה די סתם אותי אחר הצהריים - אפרסק וכמה ענבים ערב - שני טוסטים מלחם קל וגבינצ 9% + ירקות טריים + 1 גביע גמדים נראה לי שזהו, אבל אם אני ארגיש שאני עומדת להתחרפן, אוכל ארטיק דיאט או עוד פרי.

חורף75

New member
יום קיזוזים

שזה אומר - הרבה מאוד תה ירוק עם חלב, בעצם כל פעם שמרגישה רצון לאכול אני שותה כוס תה ירוק עם חלב. חוץ מזה הפוך בבוקר ו-150 גר' דובדבנים בערב לפני השינה. היום חוזרת ל-1500 קלוריות.

חורף75

New member
כמו שכתבתי - יום קיזוזים

אל תשכחי שהתה בא עם חלב, וזה כמות חלב גדולה (כ-2 כוסות במצטבר). פירות בסוף היום - כדי לא ללכת לישון על בטן ריקה. אני יודעת שזה נשמע קצת מטורף, אבל בפועל בכזה יום אני לא מרגישה רעב ומרגישה ממש קלילה יום למחרת. כמובן, אני לא עושה את זה בתדירות גדולה או יומיים ברציפות - פעם בשבוע-שבועיים, לפי איך שאני מרגישה.

חוזרת לעדכן

יום לא משהו. יערה הקטנה שלי חולה ורוצה כל זהמן על הידים. ממש לא היה לי זמן להכין אוכל ולאכול כמו שצריך ובכל זאת בלי תירוצים... בוקר: חטיף אנרגיה+שתיה חמה מתוקה=2 נקודות. בינים: יומולדת בגן של אריאל,חטפתי חצי פרוסה עוגת שוקלד=2 נקודות. שתיה חמה=1 נקודה. צהרים: טוסט לחם קל+גבינצ+קטשופ=3 נקודות. פרוסת לחם עם ריבה דלה=2 נקודות. בינים: בישקוטי=1/2 נקודה ערב: כוס פסטה ברוטב עגבניות(בלי שמן)=4 נקודות. פינוק ערב: קפה מתוק+חטיף אנרגיה=2 נקודות. סה"כ כולל מסטיקים וכו'= 18 נקודות.

לא הבנת...

לאריאל שלי היה יומולדת בגן (בת פסיק לחמש אבל באוגוסט אין גן אז חגגו אתמול) ויערונת הקטנה שלנו(כמעט שמונה חודשים)חולה. עשיתי סדר!

למעלה