סיכום טקס האופנה 2002.

BlueCat

New member
סיכום טקס האופנה 2002.

יום שני, אין מה לעשות, אז רובצים מול הטלויזיה. הנה דיווח אישי מהשטח: טקס פרסי האופנה 2002:
האירוע שאני מחכה לו כבר שבועיים (אוי דודי! אוי איתן! אוי רז! אוי איתי!) היה מבחינתי כישלון ענק. כמו כל דוגמנית ממוצעת הטקס היה יפה מאוד מבחוץ (תפאורה ואפקטים) אבל מטומטם מבפנים. קריינות מעצבנת, חוסר תיאום בין המשתתפים, יונתן קוניאק ("ג´וני" עלאק), מועמדים צפויים וזוכים צפויים עוד יותר. תהלוכה וקטע זימרה מפגרים שך דוגמני הארץ (בלי להתייחס להרכב הנשי) שגרמו לי להבין מה כולם כל כך לא אוהבים באיתי ורז (מאי, לא אישי). דודי שעשה גיחה קטנה (דוגמן השנה) היה הפתעה נעימה. אז מה אם הוא לא היה מסופר ומלוקק כמו שצריך? הוא דודי והוא היה חמוד (בעיקר כשחיכה שיגמרו לספר את כל הרזומה שלו). וזהו. היה פרחי, היה אידיוטי, היה גיי, היה סנובי, היה רדוד. אה, והיה דודי (קצת אבל תמיד מבורך).

g a y g u y

New member
הדודי הזה נראה כמו../images/Emo4.gif

ילדה בתולה ומסכנה בת 15.... רז מאירמן לעומתה הוא הגבר הכי יפה והכי גברי בארץ. איתי אטיאס גם נראה אחלה(והוא גם מרוקאי שזה גם יתרון מסויים...)אבל הוא גמד...כל השאר לא מעניינים ...

.m

New member
כבר אתה מוצא חן בעיני...

כל אחד שחושב שרז (
) מאירמן הוא גבר יפה, כבר נכנס לרשימת ה´מועדפים´ שלי...
mai

g a y g u y

New member
לא רק בגלל היופי../images/Emo99.gif

רז הוא "אמיתי" כזה... לא מלוקק כמו אטיאס ולא מתחסד כמו בלסר הנקבה... הוא "פשוט הוא"-מעבר לזה יש לו פנים מדהימות-אז אף טיפה גדול ושיניים קצת בולטות-זה היופי שבו.יש לו יופי בינלאומי. והוא גם חכם,שזה לא פחות חשוב. כשאטיאס פותח את הפה-כל החשק נעלם(כמעטלגמרי...)

דווקא אני אוהב יותר את דודי עכשיו!../images/Emo23.gif

המראה שלו עכשיו הרבה יותר טוף מהמראה בקטלוג של קסטרו.. ממש ממש יותר יפה, והשיער מבליט תכונות אחרות שלו, והקול שלו.. אוווו הקול שלו..

ParanoidPookie

New member
כל כך לא!! דודי מדהים!../images/Emo99.gif

דודי שווה הרבה יותר מכל שאר הדוגמנים. אני כן מסכים שרז מאירמן שווה כמעט כמוהו. איך אפשר בכלל ללכלך על דודי´לה ככה??

לירונר

New member
ברוך הבא ~../images/Emo70.gif~

אתה מוזמן לספר לנו על עצמך, אתה יודע... על כוס קפה (
) ועוגה...

דיווח מאחורי הקלעים :)

אז אני הייתי שם מאחורי הקלעים וככה: רז מאירמן זה הדבר הכי הורס עלי אדמות. סוגד לו :) אנחל בהחלט מהמם ודודי בלסר כל כך חסה שאי אפשר לתאר. ועוד משהו לחשוב עליו - מה זה אומר עלינו כמדינה אם בתואר עיצוב בגדים (תואר שאמור להיות מוענק למשהו יוקרתי ומקורי) הולך לקסטרו ודומיהם? תעודת עניות לאופנה הישראלית.

g a y g u y

New member
ואיך אטיאס?../images/Emo9.gif

מאירמן לפי דעתי מהמם במציאות יותר מאשר במדיה! בטוח שהוא הורס יש לו חברה נדמה לי

למעלה