אולי... דווקא השבוע הייתי ואתה לא היה ממש עלוב
T the_roadrunner New member 29/7/01 #21 עלוב מבחינת כמות אופנועים או מבחינה אחרת? כי בכל הפעמים שהייתי אף פעם לא רקדו שם טראנס או משהו דומה... באים,מזמינים בירה,מדברים כל אחד עם מי שהוא מכיר וזהו בגדול. אין שם תכנית אומנותית.
עלוב מבחינת כמות אופנועים או מבחינה אחרת? כי בכל הפעמים שהייתי אף פעם לא רקדו שם טראנס או משהו דומה... באים,מזמינים בירה,מדברים כל אחד עם מי שהוא מכיר וזהו בגדול. אין שם תכנית אומנותית.
M Miss Mor New member 29/7/01 #23 גם וגם גם לא היו הרבה אופנועים וגם... לא היו אנשים שאני מכירה אני מהוותיקים של האיזור ולא ממש היו כאלה השבוע כך שהיה לי משעמם
גם וגם גם לא היו הרבה אופנועים וגם... לא היו אנשים שאני מכירה אני מהוותיקים של האיזור ולא ממש היו כאלה השבוע כך שהיה לי משעמם
ג גילי_עם_הדיוורזן New member 29/7/01 #22 מסכים במאה אחוז אני מכיר את צליל החורש וזה ממש ממש מקום יפה אם כי יקר, לטעמי לפחות... גילי שבמקור הוא בכלל מהצפון הרחוק במצפה שכוח אל בגליל...
מסכים במאה אחוז אני מכיר את צליל החורש וזה ממש ממש מקום יפה אם כי יקר, לטעמי לפחות... גילי שבמקור הוא בכלל מהצפון הרחוק במצפה שכוח אל בגליל...
G GPZiv New member 29/7/01 #27 כבר ראינו, שמענו, היינו, ניסינו... אתם הדו"שים ממש אי שם מאחור. לא מספיק מתעוררים ב-10 בבוקר לאיזה טיול בן שעתיים, גם מתעדכנים בסרטים ישנים אחרי כולם. מיטק´ה פירסם את הסרטון כבר מזמן!!!
כבר ראינו, שמענו, היינו, ניסינו... אתם הדו"שים ממש אי שם מאחור. לא מספיק מתעוררים ב-10 בבוקר לאיזה טיול בן שעתיים, גם מתעדכנים בסרטים ישנים אחרי כולם. מיטק´ה פירסם את הסרטון כבר מזמן!!!
ג גילי_עם_הדיוורזן New member 29/7/01 #31 כרובי לאן נעלמת? לא רואים אותך, לא שומעים אותך מה קורה? דבר, תן דעה... ירדת מהארץ או משהו?