סיכום טיול שטח

סיכום טיול שטח

יצאנו היום 8 כלים בהנהגתו של DMX לטיול שבילים, חול, חצץ רכבת והרררבה כיף באזור רשפון בואכה נתניה. בתור מי שזו לו פעם ראשונה לחוות רכיבה שכזאת - היה אחלה, מעניין, קשה, למדתי המון, הזעתי עוד יותר. כל הכבוד על היוזמה ותודה. ביום שלישי אופנוען מאומן שלב ב

בנושא דומה - דרושה חוות דעתכם

במקום / בנוסף למפגש יום חמישי להיפגש בצהרי יום שישי עם הירושלמים במצפה משואה - מקום מקסים בראש יער 10 ק"מ דרומית לבית שמש, 65 ק"מ מתל אביב. דרך מקסימה (צומת נחשון, בית שמש מהמרכז, כסלון או נס הרים לירושלמים), אוויר נעים, אוכל טעים (וכשר). חשבתי לצאת מהמרכז בשתי קבוצות - אלו שבמהירות 130 מעבירים למהלך רביעי והרגועים. המקום מגיש אוכל עד השעה 17:00 וכך הדתיים יוכלו לחזור הביתה לפני כניסת השבת. נא הערותיכם / הארותיכם לרעיון. ההדגלן מאוהב במקום

ניתן גם...

לתאם מראש עם בעל המסעדה ולסכם על מחיר וכו´. כמו כן יש גישה למקום לכל סוגי האופנועים (כביש, דו"ש) ויש חניה בשפע, המקום ממש יפה יש נוף מדהים עד לים מחד ולעמק האילה מאידך בקיצור פצצות לגבות, תריסים לריסים וכו´ וכו´ גילי שהיה שם היום עם רכב (בגלל הגבס) והוקסם לחלוטין...

dmx_must_fly

New member
כרובי, איזי, תמיר וכל הצעקניים

שצעקו עלי "יא מתעלל באופנועי כביש שכמוך". גישן הפתיע ברמת העבירות עם ה KLE. תתפלאו הוא אפילו עלה על ה DRים שהיו שם. לאקי שלי הפתיע ברמת היציבות, הקלילות והנוחות שלו בשבילים. הוא פשוט שטול בשביל. נוח מאוד לעמוד עליו והמעבר מישיבה לעמידה נוח מאוד. גישן סיכם זאת בצורה טובה. נהננו היה טוב ונעשה את זה שוב. הפעם כניראה בדרך בורמה.

TheFinalCut

New member
לא מפתיע....

אף פעם לא טענו שאי אפשר - רק טענו שאין טעם ועדיף עם כלי יותר ממוקד.. יש אנשים שירכבו טוב ממני בשטח גם עם BossHoss כשאני עם איזה CR.

big_foot

New member
אני חושב שפעם הבאה ה KLE יסע

במאסף ויחכה ל כוווווולם ואז יגידו שכולם עלו על ה KLE שוהם רץ עם המאסף הנחמד ולא רץ כמו הדגלן אחרי המוביל למרות שמקס החביב (הDR350 שלי) התחנן ממני לקצת גז ומהירות. כמו שתמיר אמר, המון תלוי ברוכב ובטיול כזה שבו כמעט כולם היו מתחילים מאוד והמסלול היה ברמת עבירות קלה, אז עדיין לא רואים את היתרונות והחיסרונות של האופנועים השונים. את זה ראו ב"עליה" כאשר הצליחו לעבור רק DMX הXT וה DR שלי, בעליה שכל רוכב אם ניסיון היה צריך לעבור אם כל כלי דמוי שטח. למעשה אפילו הסנדה שלי שהיה בעבר (50 סמ"ק) היה מצליח לעבור את המסלול הזה במהירות הרבה יותר גבוהה מאשר אנחנו עשינו (אם הרוכב הנכון). אני לא מתכוון לזלזל באף אחד מהמשתתפים אלה פשוט להגיד שקשה מאוד להשוות כלים כאשר הנהגים הינם עדיין חדשים ולא משופשפים (אפילו ששתיים השתפשפו במהלך הטיול
) היה כיף ,מחכה בקוצר רוח לטיול הבא

SENDA

New member
סנדה מול הוסקורנה 360

בתחילת דרכי בשטח אם הסנדה 50 סמ"ק לקח אותי חבר שהוא די מקצועי לטיול שבילים חזק באזור מכמורת. ההוסקורנה היה משופר אם כ 70 כ"ס פחות מ100 ק"ג וחייתי להחריד (כמובן 100% שטח בכל אבריו) וראו זה פלא גם בשבילים פתוחים ללא קשיי עבירות רציניים הבחור לקח אותי כשהוא נוסע בסנדה החמוד שלי ואני באופנוע המקצועי שלו פחדתי מדי להיות במהירות שהא נסע בה בסנדה. מה זה אומר, כמו שתמיר אמר, הדבר הכי משפיע באופנועים זה הרוכב ולפחות כיום בטיול הרוכבים לא התקרבו ליכולות של הכלים (ככה שמעתי). אבל אם מדברים תכלס בסנדה שכמעט נפלתי הורדתי רגל והתיישרתי בקלות, בDR350 זה כבר יותר קשה לשמור אליו שלא יפול (40 ק"ג כבד יותר) ובKLE אני מניח שאם הוא בדרך לנפילה, עדיף בכלל לא להוריד רגל, כמו כן שה DR או הסנדה מגיעים לרצפה פשוט מרימים אותם וממשיכים לנסוע לא צריך לתקן כלום ואין חלקי פלסטיק יקרים שיכולים להשבר זה הכל. ה KLE יכול להיות בשטח (שמעתי על 3 חברים שנסעו רגוע בשביל אם 2 GS ו GPZ) זה לא אומר שזה דבר יותר מדי חיובי אפילו שאני בטח לא זה שיטיף נגד ירידה לשטח. בקיצור תזהרו על הילדים שלכן בשטח כי יקר שם במוסך. בברכה ניב

psichi

New member
גיפיזד בשטח

לפני איזה חודש בזמן המתנה במוסך, אני קולט ילד בן 18 מכניס גיפיזד מאובק ושרוט, כל הפרינג התחתון משופשף וצמיגים שראו ימים טובים יותר. לאחר מספר דקות מתיישב ליידי הרוכב המהולל ומתחיל להתפאר בכך שהוא הוריד את האופנוע שלו לשטח. איזה חמוד. איך, איך, איך ינוקא כזה מוכן לקחת כלי בשווי 25K ולגמור עליו בצורה כזו?

naCHche

New member
סליחה על הבורות ...

על איזה אופנוע אתה רוכב ? אני מתעניין בKLE ואשמח לשמוע חוות דעת נוספות על יכולתו בשבילים. מישהו יודע מהם כל הצבעים שיש להם ?

KLE אתה והשטח

תלוי איזה שטח. בטיול שבילים - אין כמו האופנוע. יש לו כוח והמשקל הכבד לא מהווה מגבלה. בטיול היום היו קטעי חול שהיו לי אישית, אולי גם עקב חוסר נסיון די קשים - שנאמר - אם אין טכניקה יש כוח. צבעים - כחול, כסף (הרבה ככססףף), אדום וזהו. למיטב זכרוני. בקיצור - כתבו והיללו כאן הרבה את הכלי. הנאה מובטחת. הדגלן שמחכצפה ליום ג´.

big_foot

New member
אם אתה מחפס שותף לבדוק את המסלול

רק תגיד ואני ומקס מצטרפים נ.ב מקס הוא DR350 בן 4

אחלה טיול, אני מניח, אבל...

למה שלא תתייחסו גם להודעה השניה של גישן ושלי כדי ליראות את אחוז ההענות ומהם רחשי הסביבה בנוגע לרעיון אני כותב פה איזשהו תקציר של מה שמתוכנן זו דעתי ואם יש השגות אז בבקשה אז ככה: אז ככה: התיכנון הוא שיום מסויים, עדיף יום בו יוכלו להגיע מירב האנשים מי-ם והמרכז, לעשות מפגש במצפה משואה אופי המפגש יהיה בקטע של אמצע הדרך בין ת"א לי-ם הוא יהיה משהו ניסיוני שלפי התוצאות ניבחן המשך עתידי ואפילו הפיכתו למסורת. הוא לא בא ליקרא תיגר על מקס פלייס, להיפך הוא בא לתת אלטרנטיבה לאילו שמקס פלייס לא נוח להם או לאלו שרוצים שינוי מידי פעם אחרי הכל כולנו באותה סירה ולא משנה באיזה מקום אני חשבתי שבתור פעם ראשונה אפשר לכנס את כולם ולעשות איזו ארוחה משותפת במסעדה המקומית ניתן מן הסתם לתאם מראש והכל זה יכל ליהיות גיבושון נחמד לפורום ובאוירה ידידותית לא ככה?

Exxa

New member
אני בעד - מחפש תמיד סיבה להגיע

להרי ירושלים

the_roadrunner

New member
מה יהיה הסוף איתכם??עד שאני משלים

נפשית עם הגעה למקס פלייס ביום חמישי אתם באים ברעיון חדש שמרחיק לי את המפגש בעוד כמה עשרות קילומטרים.... מה?זה שאני מהצפון אומר שאני מנודה מקהילת האופנועים?לאנשים שנמצאים כאן אין זכות קיום??לא..לא...רק תגידו ואני אבין...אין בעיה.........ממש מעליב... עוד מעט יתעורר מישהו שיספר כמה יפה במצפה רמון ושכדאי להעביר את המפגש למסעדת האלפקות או מה שלא יהיה ! עכשיו ברצינות-(עד עכשיו זה היה בצחוק למי שלא הבין...) מה שגישן העלה זה רעיון נחמד, ואם זה אכן יתוכנן ליום שישי בצהריים זה דווקא מתאים לי יותר מיום חמישי במקס פלייס ! ואם כבר בהצעות עסקינן: הרשו לי להציע(מה?רק לכם מותר..?) מקום כאן בצפון,מסעדת "צליל החורש" שליד כרמיאל,מקום יפהפה,אוכל נהדר ואווירה נחמדה. פתוח גם בשבתות ככה שאפשר לארגן טיול לצפון וגם להינות מארוחה טובה. איתן מהצפון שמרגיש מרוחק כמו בקוטב הצפוני.....

הדגלן מרים את הכפפה

ואולי ניפגש כל פעם במקום אחר האלפקות נראה לי אחלה מקום............

חברה, הגיע הזמן ליפעול

מי שמעוניין ברעיון ורוצה לשתף פעולה שישלח לגישן או לי אימייל קטן בו הוא מציין את רצונו להשתתף במפגש וגם רושם האם הוא מעדיף את יום ה´ או יום ו´ בצהריים או שלא משנה לו. לפי הכמות תיפול ההחלטה ונתחיל להריץ את זה. גילי שמרענן את כישרון האירגון שלו...

Miss Mor

New member
הלוווווווווו ../images/Emo2.gif

יש פה עוד כמה צפוניים!!!!!! אני עם איתן, "צליל החורש" זה אחלה של מקום וגם קרוב
אגב, לידיעה כללית בימי שלישי יש מפגש אופנועים בכניסה לחיפה אתם יכולים לשקול גם את זה בסך הכל נסיעה של חצי שעה...
Miss Mor שרוצה לראות שוב את כולם

the_roadrunner

New member
תודה על החיזוק...כבר חשבתי שאני לבד

כאן בצפון
דרך אגב-אני בדרך כלל מגיע למפגשים בקסטרא,יכול להיות שאנחנו מכירים ולא יודעים

למעלה