סיכום חצי שנתי

sandman2017

New member
סיכום חצי שנתי

התחלתי השנה לעקוב אחרי המשחקים ששחקתי וכמה פעמים שיחקתי אותם בBGG.

חייב להגיד שיש בזה משהו מאוד ממכר , עוד מישהו עושה את זה פה? ורוצה לחלוק את הרשימה?

בינתיים הרשימה שלי:

Race for the Galaxy 24
Legendary: A Marvel Deck Building Game 10
Agricola 9
Battle Line 8
Seasons 8
The Castles of Burgundy 7
Lords of Waterdeep 7
7 Wonders 4
Alien Frontiers 3
Dominion 3
Eminent Domain 3
Galaxy Trucker 3
Homesteaders 3
King of Tokyo 3
Navegador 3
Sentinels of the Multiverse 3
Belfort 2
Chaos in the Old World 2
Innovation 2
Kingsburg 2
Notre Dame 2
Pandemic 2
Power Grid 2
Railways of the World 2
Village 2
Carcassonne: The Castle 1
Dominant Species 1
Jaipur 1
Lancaster 1
Last Night on Earth: The Zombie Game 1
Wiz-War (eighth edition) 1

ycyclop

New member
פעם הייתי מסתכל

אבל לצערי בשנתיים האחרונות אני משחק פחות אז הרשימה מאכזבת

regex

New member
למי שמעוניין - יש אפליקציות לסמרטפון שעוזרות

... להזין את הנתונים בזמן אמת

הליגה

New member
משהו לא עובד לי

הי גדי
הורדתי את האפליקציה אבל כשאני מנסה להוסיף רישום של משחק ששיחקתי הוא מראה לי רק את רשימת המשחקים שכבר שיחקתי ולא נותן לי להוסיף משחק חדש. כלומר אין אופציה של חיפוש משחק כדי להוסיף רשומה שלו ששיחקתי אותו. איך זה אצלך?
תודה גילי

regex

New member
רישום

הי גילי

תבדקי שביצעת את השלבים הבאים
1. הוספת בהגדרות את שם המשתמש והסיסמה על BGG - אחרי ההגדרה הזו תוכלי לראות את האוסף שלך תחת COLLECTION

2. כשאת רוצה לרשום משחק - קודם תגיעי לדף של המשחק (דרך האוסף או חיפוש כללי) ואז תבחרי אחת מהאופציות שהקפתי בתמונה.
אופציה ראשונה - QUICK LOG מהתפריט - רושמת משחק ללא פרטים. האופציה השניה מאפשרת הזנת פרטים נוספים.

sandman2017

New member
זה הרבה Cosmice Encounter...

איך שיחקת רק משחק אחד של Seasons? ולא רצית עוד...

ואגריקולה...

ופרומולה D טוב כמו שאומרים?

C r o n o

New member
שאלות מעניינות

קוזמיק הוא אחד המשחקים שנתתי להם 10 באתר. יש לי הרחבה אחת, ואני רואה את עצמי קונה את האחרות וממשיך לשחק בו עד שהקלפים יתפוררו או שאהפוך לצמח. הוא משחק מו"מ קליל ואכזרי עם מגוון המשחקים האפשריים הכי גבוה שקיים בכלל בתחום. לאחרונה שיחקתי בו קצת פחות כי הקבוצה שלי עוברת שינויים לא מוצלחים במיוחד.

עונות... ובכן. קודם כל, הוא שייך לחבר שאני פוגש לעיתים רחוקות מדי (היי עופר! אני יודע שאתה קורא את זה!), ולא נהניתי ממנו מספיק כדי להעדיף אותו על פני משחקים אחרים במעט הפעמים שאנחנו כן נפגשים. אני מניח שאני כן צריך לשחק אותו שוב, כי במשחק היחיד ששיחקנו עשיתי לא מעט מהלכים לא נכונים וקצת פגמתי לעצמי בחוויה.

אגריקולה... אני מעדיף לא לשחק שוב. אף פעם

המשחק ארוך מדי לטעמי, ומה שצריך לעשות בו פשוט לא כיף לי. על שיטת הניקוד לא אדבר בכלל, כי אני מתעב אותה בכל ליבי.

דעותיי חלוקות על פורמולה D. המשחק קליל ויכול להיות מצחיק, אבל בשורה התחתונה זה משחק של push your luck - והוא ממש ממש ממש ארוך מדי בתור אחד שכזה. אם אתה מעוניין במשחק push your luck יוצא מן הכלל וזול מאוד, קנה את Infiltration המעולה והמהיר של FFG. תראה כמה משחקים שיחקתי בו, ואני עדיין שמח בכל פעם שהוא עולה על השולחן.

C r o n o

New member
עוד כמה מילים על אינפילטריישן

הוא יותר מוצלח מפורמולה D בעוד דרך: לא רק שהוא קצר יותר, יש לו יותר "בשר" משחקי מלפורמולה. בפורמולה אתה רק מגלגל קוביות, באינפילטריישן יש הרבה קלפים שאפשר לשחק, ולכל חדר בבניין יש כמה יכולות שונות שמשפיעות על המשחק.

כן, אפשר לראות שאני אוהב את אינפילטריישן

למעלה