סיכום חצי ראשון

NO SAY MORE

New member
סיכום חצי ראשון ../images/Emo106.gif

אז הכרנו המון דמויו חדשות (קארין,יעל,דורי,ג'וש...) יחדיו נעלמו דמויות רבות (מילי, טובה, דריה, ג'לל, דובי,אלונה, מיטל... שכנראה יחזרו) אז מה דעתכם על החצי הראשון ומה הציפיות לשני
הכול לכאן
שריקת המחצית

עונה

המחצית הראשונה חביבה..יש המון מה לשפר.. אני מצפה שמחצית השנייה.. רני יחזור לראות....תום יתבגר על המוות העצוב של סיגי ויהיה עם יעל.. אסי יסכים להתראיין.. קארין תמשיך להיות כמו שהיא וכמובן מיטל וסער ביחדדדד..... וליאן ודורי יהיו ביחד..

julie90

New member
המחצית הראשונה

פתטית. אהבתי מעט מאוד. היו פחות קטעים הומוריסטיים. הרגו את סיגי
אבל זה עוד איכשהו נתן "רייטינג" והיה הרבה רגש...היה שווה לצפות, כל השאר היה פשוט "לא זה". לא התחברתי לכלום. לא יודעת למה בכלל המשכתי לצפות. כנראה מתוך נאמנות. הייתי רוצה לראות את טובה על המסך (מה שמתחיל להיראות כמציאותי). ובל נשכח את מיטל (האלופה) שהיא ה-
של הסדרה הזאת בכלל. גם את דריה ודובי
בקיצור, תחזירו את נובלמן. בלעדיו אתם גוש קקה.

julie90

New member
חחחח

ואת עוד משווה בין שפת הדיבור שלי לשפת הדיבור שלך?? איזה קטנוניות. באמת, אם העלבתי אותך, סליחה. לא ידעתי שתיקחי קשה

shirkan21

New member
אז ככה...

האמת היא שאשר לראות שיש שינוי גדול מהעונה הקודמת. אין מה לעשות כשזה לא אותם תסריטאים העלילה מרגישה שונה. האמת היא שחוץ מהעשרה פרקים האחרונים לדעתי היא לא הייתה משו ואני מקווה שבמחצית הבאה היא תשתפר. פשוט לא הצליחו לרתק אותי למסך כמו העונה הקודמת אין מה לעשות. מקווה שישתפר. בעיקר בחזרה של הדמויות האהובות והמוצלחות.

הסיכומון הקטן שלי../images/Emo9.gif

אני חושבת שבהתחלה העונה הביאה רושם מאוד רע,היא נראתה די משעממת אבל לאט לאט נכנס בה חיים ועכשיו היא הרבה יותר טובה,יותר כיף לראות פרקים. בהתחלת העונה כמו הרבה אנשים הייתי משתעממת מהפרקים,ממש ככה! ממש נחמד,ויעל הכניסה כ"כ הרבה בחיים לטלנובלה
זהו

אין על קארין ויעל ../images/Emo99.gif

וטל שחקן מציוין פשוט..
לדעתי, השחקנים החדשים לא פחות טובים מהקודמים אני ממש אוהבת את העונה הזאת, יותר מאשר את הקודמת אפילו.. התבאסתי שמילי וטובה חזרו =/ מעצבנות

התאכזבתי

מהמוות של סיגי זו הייתה אחת הדמויות שממש אהבתי והזדהיתי סדרה סדרה אבל יש לי סיבה אישית שמוות כזה גרם לי אתמול לבכות התסריטאים הוציאו את כל החשקנים הטובים
היו גם קטעים שאהבתי בסדרה אבל די התאכזבתי

shiratel

New member
המממממ...

משהו אמר לי שלצפות בעונה השנייה תהיה טעות. וצדקתי. אין אין אין אין, העונה השנייה לא הגיעה לקרסוליים של העונה הראשונה! הכל היה מושלם - המשחק, הדמויות, הסופים (אחחח, פשוט מתח כל יום מחדש), התסריט... והעונה הזאת? סתם מיותרת... למרות שאני מאוד מאוד אוהבת את המשחק של טל ירימי (דמות מעצבנת, והעובדה שהיא עצבנה אותי או בכלל עוררה בי רגש כבר אומרת משהו על המשחק שלו) וקרן ברגר ועופרי פרישקולניק ושל דנה פרידר (איך היא עושה את הפריחה מעולה... שמע ישראל... אהבתי בטירוף
)... זה פשוט לא אותו דבר. לא אהבתי את המשחק של עודד מנשה ולא אהבתי את המשחק של ג'וליה לוי בוקן. והסופים זה זוועה! אין מתח, אין כלום. העונה הזאת לוקה בחסר. חסר רב מאוד. המוות של סיגי אמנם הזיז דבר או שניים, אבל לא תרם במיוחד לעובדה שהעונה הזאת פשוט לא שווה כלום לעומת העונה הקודמת... יכלו פשוט להשאיר את הסוף של האלופה כמו שהוא וזהו. אני מקווה שהמחצית השנייה תהיה יותר טובה, אבל יש לי הרגשה שזה לא יקרה. זה פשוט לא זה! אני את שלי אמרתי.

אני חושבת ש...

היה הגיוני יותר שבעקבות הזיכרון של סער, אולי ליאן היתה אמורה למות בעצם ולא סיגי, ככה היא היתה משלמת על המעשים שעשתה לסער ומיטל (מוצדק או לא) שהרי בסופו של דבר מיטל וסער יחזרו, אני דווקא שמחה שמחזירים את טובה ומילי לסידרה-עוד קצת פילפל אף פעם לא מזיק. אני חושבת שהסידרה מקבלת תאוצה והיא ממש חזקה, ממש ממחישה את החיים האמיתיים, אוהבת את המשחק של כולם, הייתי משנה כמה דברים בתסריט, (וואי איך נכנסתי לזה עמוק אני לא מאמינה!!!) המשך עוד יבוא...

Mkelele

New member
אהמ

עד לפרקים האחרונים של החצי הראשון של העונה,הרגשתי שהפרקים קיצים ודבילים שנעשו רק על מנת להמשיך את הסדרה וכמובן לעשות כסף בהמשך ולא יותר מזה. על המוות של סיגי לא הופתעתי כי איזה ילד דביל כאן בפורום עוד לפני שהעונה התחילה כתב את זה בלי לזכור שבהודעתו יש ספוילר,אך בכל זאת-חבל. נחמד שמילי וטובה חזרו.

למעלה