סיכום חופשה - סולדן

roee191

New member
סיכום חופשה - סולדן

אז אני מהמפגרים שמזמינים באוגוסט. כי אם לא, אני לא יכול לפתוח את הסמסטר. הראש שלי יהיה עסוק בשלג.
הזמנו דרך פינגווין.
זולדן , אוסטריה, 9.3-16.3 חבילה שכוללת טיסה העברותמלון + א.בוקר וסקיפס.
מראש ביקשנו להמיר את הרכב להסעות מאורגנות - שאטל.
4 אנשים, שניים במיטה זוגית ושנים בספה נפתחת. כשהגענו , ראינו שהספה הנפתחת קטנה מדי , דיברנו עם בעלת הצימר והיא נתנה לנו מזרון נוסף שמישהו יישן על מזרון על הרצפה.
בגדול - פינוק. היה יום לפני כן סופה, ירד הרבה שלג, והיו לנו יומיים חלומיים , לאחר מכן יומיים שהיה בהם דיי חם , מה שגרם ביום הרביעי לקרח במסלולים . היומיים האחרונים התאפיינו בשלג שירד ללא הפסקה אך עם רוחות
חזקות שגרמו לשלג לא להיאסף.
המלון האוס ז'ורגל - נחמד מאוד. ארוחת בוקר לא עשירה (קצת לחמניות נקניקים, ביצה מיץ תפוזים וקורנפלקס עם חלב, כמובן ריבות וגבינה צהובה)
חדרים גדולים , יש מטבחן , שני חדרים, שתי טלויזית (אחת מהן LCD) מקרר במטבחון , מרפסת מגניבה, יש סאונה רטובה, יבשה, וברזים שמוציאים סודה בכל מיני רמות של תסיסה (עדין חזק, חזק מאוד, או נקי - רק מים) באזור הסאונות יש מקלחת עם זרמים מכל מיני כיוונים,
מה שגרם לזה להיות נחמד.... אה, וכן , באוסטרייה נכנסים לסאונה עירומים . וזה למדתי על בשרי כשישבתי לתומי בסאונה(עם בגד-ים) ונכנסו שתי גרמניות בלבוש שקוף לגמרי.
יש בזולדן 3 קלאבים של מסיבות , ice&fire , mougle, kata pulte ועוד אחד ממול... טווח הגילאים שנע בין 18-55 (במסיבה! ) כאשר הממוצע היה 35 נראה לי ...
פאבים נחמדים שמקרינים משחקי כדורגל ושירים של היטמן 7 (מי שזוכר את שנות התשעים... )
עיירה בכללי מאוד נחמדה, אתר יחסית קטן נראה לי , אבל איכות שלג טובה מאוד.

בטיסה חזרה עשינו השוואות מחירים עם כמה אנשים ממאירוהפן , ומסתבר שמבחינת ארוחות על ההר - זולדן יקרה באיזה 40% יותר ממאירוהפן. מה שגרם להוצאות נוספות ויקרות.

ציוד. קניתי מרובי (אוףפיסט) ציוד. גראג' רוקר וביינדס ונעליים אינסיינו מבסוט עד הגג.
לגלוש על ציוד שלך , ולא מהשכרה - עושה כל כך הרבה , השתפרתי פלאים.

פינגווין נתנו לנו כרטיס סים אוסטרי עם אירנטנרט ללא הגבלה - וכך תקשרנו על ההר (וואטסאפ, וייבר,סקייפ וכו'.)

אם למישהו יש עוד שאלות - shoot

אה.. מחיר החבילה- 1050 יורו נראה לי .... מי זוכר, הזמנתי באוגוסט ....)

למעלה