סיכום חודש פברואר

סיכום חודש פברואר

310 הודעות (טיפה פחות מהחודש הקודם), 31 משתמשים (אחד יותר מאשר בחודש הקודם). פשוטי העם מתפללים לאביב שלא נגמר, והאביב כבר ממשמש ובא. הבו לנו עוד דיונים, אתם, השומרים על החומה!

ולכהנים האדומים של החודש: AnyNickname עם שיפור של 25 הודעות החודש ביחס ל-0 בחודש הקודם זוכה בגלימה האדומה עם מדד רהלו"ר של 2.5 (והוא ייצטרך לעבוד קשה אם הוא רוצה לשמור על ההישג הזה), ו-AlonPe עם שיפור של 33 הודעות החודש לעומת 20 בחודש הקודם זוכה לציון לשבח ואאל"ט לאחד היחידים שממש שומר על הגלימה האדומה חודשיים ברצף. כה לחי!

hagashaga ו-kikona126 עם מדד רהלו"ר 0.8 כל אחד זוכים לציון לשבח, אחריהם Stark Bannermen ומירטל נקודה ואחריהם השאר.

מדד רהלו"ר, הוא רישום השתתפות לחודש ומדידת רצינות, מחושב לפי נוסחה מתמטית מסובכת יותר מתיאור תעופת העורבים, אבל התקציר הוא: כתבו הרבה הודעות והראו שיפור בין חודש לחודש, ותזכו לציון גבוה ולרשיון להבעיר את מדורות הלילה, כי הלילה אפל ומלא זוועות.

תופעה נוספת שכדאי לתת עליה את הדעת הוא ריבוי ההשתתפות הנשית לאחרונה כאן בפורום, שבעבר היה זירה גברית כמעט לחלוטין. המשכנה כך!
כה אמר מרטין על הנושא: http://imgur.com/gallery/nu2Mipb

מה ז"א זירה גברית ?

היו כאן בערך שלושה בחורים ובת.... לא הייתי קופצת לכאלו מסקנות במהירות ....

hagashaga

New member
באמת? ציון לשבח?

וואלה הופתעתי. דווקא החודש הרגיש לי שלא הייתי פעיל בשיט (חוץ מסיכום אחד של צפייה מחדש שלי, אבל לא האמנתי שזה ישפיע על משהו...)
טוב, שמח לשמוע!! חודש הבא צפוי שיפור ברמת הפעילות ;)

לפי הרישומים שלי

בינואר רשמת 0 הודעות, ובפברואר 8 (בדצבמר 10). לכן המדד פרגן לך על השיפור. די קל לשפר מאפס, אז כדי לשפר מ-8 אתה תצטרך קצת להזיע...

AlonPe

New member
אז כנראה ש -

בחודש הבא,
כבר אעביר אותה הלאה

היינו עסוקים עם הבר מצווה

(אגב, ה-חתן, התחיל לקרוא את הספרים!)

למעלה