סיכום חודש ינואר

mister xy

New member
סיכום חודש ינואר

בחודש זה נכתבו 4725 הודעות ע"י 209 כותבים בחודש זה היו כ-400 כניסות לפורום ביום ממוצע ברכות ואיחולים למצטרפים/ת החדשים/ת (לפי סדר אקראי) sec op ,mik504, חייםבזרם, יצחק כהן1 , רותם 36, שוקי נ1, רקפת81. מתנצל מראש בפני מי ששכחתי את שמו/ה - גם ברוך ת/יהיה בהזדמנות זו אני מתכבד להזמין את כל האנוסים המשתתפים הסמויים, (אלו שרק קוראים ולא כותבים) להצטרף ולקחת חלק פעיל בפורום תקנון הפורום עודכן נא להתנהג בהתאם הערות הארות והצעות יתקבלו בברכה. חודש טוב !

סוג ב

New member
../images/Emo34.gifכבוד

נצלשו, האירו, העירו ואל תציקו
מנהל, נעץ דחוף..

עץ שתול

New member
לא על גאוה כזו גאוותינו!!!

בעתיד גם יהיה דגל משלנו...וגם המנון

sec op

New member
כבוד למנהל והיוזמת

אולי סוג ב' אבל שווה המון.

‏.

תראו הנה אנחנו מתחילים לראות שהציבור החרדי לא משקף כלום רק חברה קיצוניות . לא חייבים להיתקע בו או לא לעבור לקיצוניות השניה פשוט למצוא תצמנו כי מזה יתן לנו שנגיד החרדים שמרדים כל היום שימותו מזה יקדם אותנו? נהייה קטנוניים ככה ונראה כאילו אנחנו לא יכולים לצאת מהם . חלאס החרדים זה עם מיושן היסטוריה עתיק לא מענין אין לו מה למכור לנו כבר כי את מה שהיה הוא מכר וזהו הוא לא מתאים לנו כחברה ובזה נגמרו היחסים איתו. ככה נראה לי פחות היותר הכיוון לפחות לעצמי

mister xy

New member
אם זה מה שעושה לך טוב

מי אנחנו שנתערב לך בחיים.
בכל אשר תפנה.

ההגיון1

New member
אחי ורעי

הידד אני עדיין מנסה לעכל את ההודעה המדהימה 400!!!!!!! כניסות ליום ממוצע 400!!!!!!!!!! אני מאושר ושוב תודה לסוגי ומיסטר על העבודה הוועד להתאחדות בני/ות הפורום

למעלה