סיכום השבוע :)

קרציבל

New member
סיכום השבוע :)

דבר טוב קרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: בילוי השבוע: שיר השבוע: עיסוק השבוע: התחדשות השבוע: תוכנית(טלוויזיה)השבוע: תמונת השבוע: אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?: ולסיכום, איך עבר השבוע: שבוע טוב :)

קרציבל

New member
המ. שיהיה ../images/Emo69.gif

דבר טוב קרה השבוע: הופעה ביומרביעי ^^ דבר רע שקרה השבוע: חברה זונה; אני חולה. בילוי השבוע: היום שלפני ההופעה? שיר השבוע: I Hear the Bells. נוסטלגיה
עיסוק השבוע: חח (שוב) הופעה. >< התחדשות השבוע: כלום. תוכנית(טלוויזיה)השבוע: ורוניקה, חברים. תמונת השבוע: > אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?: כלום. הולך להיות חרא של שבוע. ולסיכום, איך עבר השבוע: סביר +-

אז ככה... ../images/Emo45.gif

דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את הפרוייקט שלי באנגלית
(תודה לאל
) דבר רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה
בילוי השבוע: אני וחברתי הטובה בארומה מעל ל3 שעות
עיסוק השבוע: להתכונן למבחן במתמטיקה...
התחדשות השבוע:ירד גשם
תוכנית השבוע: חברים כמובן
תמונת השבוע:-------------------------------> אתם מחכים למשו שבוע הזא? אם כן ל-מה: פ-ס-ח-
-
-
איך עבר השבוע: בפנאן

vmars fan

New member
=]]

דבר טוב קרה השבוע: דודה הגיעה ארץ =]] דבר רע שקרה השבוע:פיספסתי 2 מבחנים. בילוי השבוע:הרקבות מול הטלוויזיה.[אם מעמידים פנים שחולים, כדי לפספס מבחן, לא בדיוק יוצאים לשומקום..] *להקת השבוע:Goo goo dolls עיסוק השבוע:חשיבה על דרכים יצירתיות להעיר פורום רדום. התחדשות השבוע:נעלי פומה אדומותתת =]] תוכנית(טלוויזיה)השבוע:my name is Earl תמונת השבוע:נמנמנ אין לי כוח להעלאות.[זו תמונה שלי ושל בדודה שלי בת ה5. סופר קיוט] אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה?:כן. להכשל במבחן במנהל עסקים. ולסיכום, איך עבר השבוע:לא רע, האמת.

bar167

New member
=))

דבר טוב קרה השבוע: בחינות למגמת מחול :]] דבר רע שקרה השבוע: לא הלך משו בבחינות.. =// בילוי השבוע: הכנות לבחינות.. =// שיר השבוע: here with out you *להקת השבוע: מממ.. סינרגיה.. עיסוק השבוע: שוב ההכנות ... התחדשות השבוע: לא משו מיוחד.. תוכנית(טלוויזיה)השבוע: CSI מיאמי תמונת השבוע: מממ... אתם מחכים למשהו שבוע הבא? אם כן ל-מה? ברור! לתוצאות של בחינות!! ולסיכום, איך עבר השבוע: נחמד.. שבוע טוב לכולם! :]]

bar167

New member
בסוף התקבלתיי!! :]]

מי שקרא את הסיכום שבוע שלי אז שתדעו שבסוף התקבלתי למגמת מחוללל!!!!! =))))

למעלה