סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

מה שיר השבוע שלכם של קרן מה שיר השבוע שלכם בכללי? בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של קרן? מבול,רצה הבייתה מה שיר השבוע שלכם בכללי?מים מתחת לגשר,בנות בבטן לא אעשה ענין איתי,שער שש איתי,השיר של איתי וזמר חדש שקוראים לו יפתח הלילה יעבור משהו כזה בילוי השבוע שלכם-איתי בתמונע סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא ראיתי השבוע סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-איתי בתמונע משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לקנות את הדיסק של אריק:)

MamoOoshA

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע שלכם של קרן:
אם אלה החיים.
שיר השבוע שלכם בכללי:
"המתוקות האחרונות"-אריק ברמן, "אפילו ששריפות"-הראל סקעת.
בילוי השבוע שלכם:
אתי'לה
(חברה..)
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם:
ערוץ 24, ועונה 2 של הש"ש.
סקופ השבוע שלכם:
כשיש בביתספר תלמידה שאמא שלה מלמדת אותך, זה יותר ממצחיק
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם:
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:
לדבר עם חברה שלא דברתי איתה המון זמן..
משהו שהרס לכם את השבוע:
העובדה שצריך לחכות עד אחרי פסח..
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
אולי אולי אולי אולי יום שני, ויותר מזה עדיך שאני לא אומר

Dark chocolate

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)- "מבול"
שיר השבוע שלכם(לא של קרן)- "המתוקות האחרונות"- אריק ברמן
בילוי השבוע שלכם- אין בילוי! ביליתי את השבוע בחרישות אובססיביות ושבוע הבא זה עומד להיות גרוע יותר!!!111
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- CSI, סמולוויל, דוקוסלב
סקופ השבוע שלכם- גם פקאצות אוהבות את קרן
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם<אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
קרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע- רונית ברמסון
אני מתחילה לחשוב שהיא קרובת משפחה של ענוגה זעפני!!!!!!!!11
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- להתנקש בחייה של רונית ברמסון
אני אקבל 50
..

Roger man

New member
שליי

מה שיר השבוע שלכם של קרן-מבול מה שיר השבוע שלכם בכללי?משהו ממני-הראל סקעת בילוי השבוע שלכם-לא היה משהוא סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מספרים סקופ השבוע שלכם-אין לי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אין

ליטל234

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של קרן- זאת שבמקומי. שיר השבוע בכללי- אין.... סרט\תוכנית\סדרת השבוע- סטפ אפ (חחח אני יודעת שגם שבוע שעבר זה מה שרשמתי אבל הבנות בכיתה שלי רצו שנלך לזה אז אני הולכת שוב היום...) סקופ השבוע- דץ ודצה מתגרשים??????? (כן אני יודעת שזה באיחור אבל כולם פה ידעו על זה חוץ ממני...) תמונה-
משהו שעשה לי את השבוע- צחוקים עם חברים ומצב רוח טוב בכללי.... משהו שהרס את השבוע- שהיה נורא קר והייתי חולה ומצוננת וביום רביעי בשביל להגיע לבית הספר ולחזור עברתי דרך אגמים שלמים מרוב גשם! למרות שאני אוהבת חורף זה היה מוגזם... מחכים בשבוע הבא- מבחנים!!! מבחנים!!! מבחנים!!! אה ו..... מבחנים!!! השליש השני הגיע ועכשיו קבעו לנו 10 מבחנים באותו יום.... איזה כייף

../images/Emo39.gifהשבוע שלי ../images/Emo42.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן מבול
+ירושלים עם עפר בשן מה שיר השבוע שלכם בכללי? all good things של Nelly Furtado
בילוי השבוע שלכם- הופעות של קרן ביום שישי+שבת בחולון ובצוותא +הופעה של איתי פרל בתמונע סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- טריינספוטינג
סקופ השבוע שלכם- איתי פרל ידע את הניק שלי בלי שאמרתי לו
קרא לי כלל'ה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
כמה בעלי חיים אתם רואים
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעות הופעות ועוד הופעות משהו שהרס לכם את השבוע- אני חולה מתה
מחוברת לאנאלציות... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אולי הופעה של קרן בקיבוץ יפעת ואם לא- אולי הופעה של סינרגיה בבארבי מחר דנה ברגר בקמלוט
וכמובן לקנות את הדיסק של אריק

עדי C

New member
דנה ברגר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

כל כך כל כך כל כךךךךךךךך
|מקנאההה| תהניייי

BRANGELINA

New member
../images/Emo188.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן? מבול,רצה הביתה מה שיר השבוע שלכם בכללי?Chemical Romance Welcome to the black parade בילוי השבוע שלכם-ההופעה של קרן בחולון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הישרדות סקופ השבוע שלכם-תולים את סאדם חוסיין... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם------------> משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעות של קרן משהו שהרס לכם את השבוע-המורה ללשון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אולי אולי אולי להזמין כרטיסים להופעה של קרן בצוותא...

עדי C

New member
../images/Emo79.gifעונה

מה שיר השבוע שלכם של קרן? מבול
"מלחמות קרות שמקפיאות לי את הלב..."
מה שיר השבוע שלכם בכללי? אממ משהו של הביטלס... קניתי, טוב קנו לי, את האוסף החדש LOVE של CIRQUE DE SOLEIL מומלץ בחום!!!
בילוי השבוע שלכם- ההורים היו בחו"ל
וקרן בצוותא
כמה שאני התגעגעתי...
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- נו אקזיט. מעולה
סקופ השבוע שלכם- צ'נדלר איז א גירלללללללל!!!!!
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של הביטלס, ההוא מלמעלה, ו, אה ! חח קיבלתי צ'ק על סך 1500 ש"ח... ולא זה לא משכורת
משהו שהרס לכם את השבוע-אתמול לא היה משהו בעבודה, אבל כבר התגברתי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אמממ אה הדסיק של אריק יוצא
פגשת את קרן השבוע? כן! בצוותא... איך היה? שכונהההה

S H I R O N I

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo95.gifעונה :)

מה שיר השבוע שלכם של קרן-איתה ורכבת באירופה
מה שיר השבוע שלכם בכללי-טוב לאהוב-רוני דואני וגיא אריאלי
בילוי השבוע שלכם-אין..:)
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קטנטנות.
סקופ השבוע שלכם-מאיפה לכולם פה יש את השיר מבול במחשב\וואטאבר?
[כמעט לכולם זה שיר השבוע שלהם XD] אני רוצה גם.
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-קניתי ת'דיסק של דניאל זילברשטיין3> [אבל עוד לא שמעתי אותו XDDD]
משהו שהרס לכם את השבוע-כלום ;]
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אמא שלי קנתה לי, לסבתא שלי ולה כרטיסים להופעה של הראל סקעת-שורה 5 באמצע!
ואני אולי[כי זה ממש רחוק מכאן..
] הולכת להופעה של רוני
שבת שלום

עונה../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן- רכבת באירופההההההההההההההה
מה שיר השבוע שלכם בכללי?בן ככל הבנים
בילוי השבוע שלכם-הופעה של איתי
הופעה של קרן
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-NO אקסיטט! סקופ השבוע שלכם- הופקקקתתת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של איתי פרל בתמונע... באמצע החורף!! משהו שהרס לכם את השבוע- א-מ-מ-א! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-איןן!

הסיכום שלי

השיר השבוע של קרן-'זאת שבמקומי' שיר השבוע בכללי-אם תבוא -של נינט המושלמת! בילוי השבוע שלי-מתחת לפוך הכי כיף =P סקופ השבוע-מצאתי סופסוף שאת הפורום של מקפליי תמונה שאהבתי-(הלהקה 'מקפליי' למכירים) משו שהרס לי את השבוע-מבחן בבקיעות משו שאני מחכה שירקא שבוע הבא-שביתתתתתתתתתתה!!! שבת שלום=]

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifעונה../images/Emo140.gif.

מה שיר השבוע שלכם של קרן- 'רצה הביתה'
. מה שיר השבוע שלכם בכללי? 'זה הרגע לאהוב' בביצוע רוני דואני במכביה. בילוי השבוע שלכם- קניון, פעמיים ^^. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הישרדות - היה תוכנית מעולה השבוע
, והסרט מכתב בבקבוק. סקופ השבוע שלכם- יש לי סופסוף מיקרופון למחשב... רק שהוא לא עובד P: תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אני עכשיו בבית של סבא וסבתא שלי, ומצאתי פה תקייה ישנה שלי, יש שם כ"כ הרבה דברים שעשיתי מזמן, זה כ"כ מכוער שזה מפחיד.
> משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- פגישה עם חברה מהגן, תמיד נחמד לפגוש אנשים מוכרים. משהו שהרס לכם את השבוע- הייתי חולה, פגשתי את בעל המכולת שהייתה ליד הבית שגרתי בו ברחובות, הבן-אדם מטורף ופרסי... בקיצור, שהייתי קטנה כל יום כמעט היינו אצלו, והוא אמר לי בצחוק כמובן כל יום שהוא מתכוון לגזור לי את השיער, ואבא שלי עזר לו לעבוד עלי וזה... היום הוא ראה אותי עם שיער פי 2 ארוך והתפוצץ מצחוק, הוא לא זיהה אותי בהתחלה עד שראה את סבתא שלי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לחזור לשגרה.

למעלה