סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

מה שיר השבוע שלכם של מירי מה שיר השבוע שלכם בכללי? בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

../images/Emo20.gifאני:]../images/Emo85.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי
שלום לאמונות, בקרקס הזה
ביצוע מרגש עם קרן!
מה שיר השבוע שלכם בכללי
Eריק ברמן-על כל סוגיו.
בילוי השבוע שלכם- הופה..היה שבוע עמוס! אין לי כח לפרט, אבל כל יום היה מגניב במיוחד P: אה וגם ראיתי את מיה דגן בקניון D: אבל זה לא קשור.
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "מרגיש בבית"! היה כ"כ יפה....בכיתי וצחקתי....
סקופ השבוע שלכם- בנים הם כמו פנאי פלוסXD הדגש|
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] דנע תודה... מירי קוראת יהונתן גפן. ככה אני אוהבת אותה!!!!!! משכילה שכמותה :)
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- בוגרשוב
משהו שהרס לכם את השבוע-
התעוררתי היום באחת וזה גמר לי כמעט את כל היום!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
הצגה בהבימה
"בוסתן ספרדי" עם השכבה :). ומירי - תכתבי כבר בפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נטשת אותנו בכזאת קלות

../images/Emo129.gif../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי- מתוך התוכנית עם חמי, לבן על גבי שחור זה היה? לבן בחלום שחור? לא זוכרת כ"כ את השם. מה שיר השבוע שלכם בכללי? משינה - אני צוחק איתך. בילוי השבוע שלכם- עיר [ג'רוזלם
] סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מרגיש בבית
... מירי
סקופ השבוע שלכם- אין ... ניראה לי... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] התמונות שדנה שמה בשרשור מקודם... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הארי פוטר!
רון ויזלייי
משהו שהרס לכם את השבוע- כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מבחן בהיסטוריה... שבת שלוווםם

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של מירי?בקרקס הזה מירי+קרן מה שיר השבוע שלכם בכללי?לא אעשה ענין,בנות בבטן איתי ,יום חדש נפלא,שער שש אריק בילוי השבוע שלכם-קניון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מרגיש בבית עם מירי סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-קבלתי מתנות מהורים בחו"ל משהו שהרס לכם את השבוע?לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעה של איתי

EVGIRL

New member
עונהההההההה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי?-"שלום לאמונות" מה שיר השבוע שלכם בכללי?-איפה הילד-לבן בחלום שחור בילוי השבוע שלכם-הצגה "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אין סקופ השבוע שלכם-החופש הנגמר
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-מירייייייייייייייייי
|כולכך מדהימההההההההה
משהו שהרס לכם את השבוע-לא הספקתי לעשות הרבה דברים שתיכננתי לחופש
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אין..

viko222

New member
עונה לילילי../images/Emo103.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי-כמובן "שלום לאמונות" מה שיר השבוע שלכם בכללי? ואו יש המון בילוי השבוע שלכם-ארומה :]
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-נאמ נמרוד הראל איזה תותח!!!
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-חופששש!!!! משהו שהרס לכם את השבוע-שום דבר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-נאמ נאמ,שום דבר מיוחד :] מה שיהיה יהיה =]

pRimaVeriTaVIV

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי-"שלום לאמונות" מה שיר השבוע שלכם בכללי? הממ נראה לי שאין בילוי השבוע שלכם-חופשששששששששששששש סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אין סקופ השבוע שלכם-מירי מעשנת
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-חוווווווווווווווווווווווווופששששששששששששששששששששש משהו שהרס לכם את השבוע-החופש נגמר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שום דבר בשבוע הבא

pRimaVeriTaVIV

New member
מוסיף משהו לסקופ השבוע../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

הדיסק של קרן יותר ארוך מהדיסק של מירי בשנייה

hilali1

New member
אבל אחרי שני כוכבים יש 30 שניות שקט

אז הדיסק של קרן ארוך ב-31 שניות..

XDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

יאווווווווווווווווווווווווו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח הרגת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה