סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

מה שיר השבוע שלכם [של אריק מה שיר השבוע שלכם בכללי? בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של אריק יום חדש נפלא,שער שש מה שיר השבוע שלכם בכללי?בני האנס אורי חזקיה,בקרקס הזה מירי+קרן בילוי השבוע שלכם-קניון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מרגיש בבית סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-קבלתי מתנות מהורים שחזרו מחו"ל משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעה של איתי פעם ראשונה

מסכמת גם פה ../images/Emo189.gif

מה שיר השבוע שלכם [של אריק - יום חדש נפלא
מה שיר השבוע שלכם בכללי?שלום לאמונות
בילוי השבוע שלכם- הופעה של איה כורם בזאפה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-3 אמהות
סקופ השבוע שלכם- 1.דץ ודצה מתגרשים 2. לניר סנדץ היתה אמורה להיותהופעה ב27.12 אבל היא בוטלה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו שהכנתי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של איה'לה
משהו שהרס לכם את השבוע תאונה קטנה עם הרכב של חברה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה של איתי פרל

עדי C

New member
יאאא כל'לה גם שמות יש לך../images/Emo35.gif

אהבתי
טוב אני אסכם את השבוע כאן ונראה לי שכך אני אצטרף רשמית גם לכאן...

עדי C

New member
../images/Emo227.gifעונה

מה שיר השבוע שלכם [של אריק] - יום חדש נפלא
מה שיר השבוע שלכם בכללי? אממ אהה אני יודעת BACK FOR GOOD - TAKE THAT
בילוי השבוע שלכם- עבודה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- פרוגקט ראנווי סיזן פינאלי
סקופ השבוע שלכם- אממ הצטרפתי לפורום רשמית
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- קניתי שוקולד שאני אוהבת בדיוטי
משהו שהרס לכם את השבוע- ממ אני חולה
והרגיזו אותי מאוד...
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אממ שומדבר מיוחד, אבל איזה מגניב שבוע הבא כולם יכתבו "הדיסק יוצא
סופ"ש מקסים לכולם

chen010189

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של אריקהמתוקות האחרונות
מה שיר השבוע שלכם בכללי?שייגעצ-כוחות הרשע בילוי השבוע שלכם-חגגנו אתמול לחברה טובה שלי יום הולדת 18 במסעדה והיה אוכל ממש טוב, שלא אכלתי כבר הרבה זמן סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אורי גלר מחפש את היורש, התמכרתי סקופ השבוע שלכם-לא יודעת... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אם אתם בירושלים, לכו למעלית הזמן, זה שווה
משהו שהרס לכם את השבועההרצאות הלא נגמרות של האחראי בפינת ליטוף של הגן חיות הירושלמי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לא הולך לקרות שום דבר מיוחד, בעצם, מי יודע...

למעלה