סיכום השבוע

OpenYourEyes

New member
אני רק אשים תמונה שאהבתי

LEEkm

New member
../images/Emo151.gif

מה שיר השבוע שלכם-רכבת באירופה. מה שיר השבוע שלכם בכללי?Twist and shout בילוי השבוע שלכם-הופעת מחווה לביטלס
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-המהמהמ. לא יודעת
סקופ השבוע שלכם-אין. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-אין >< למי יש זמן לאינטרנט? >< משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-טיול שנתי
משהו שהרס לכם את השבוע-שידיד שלי הסתפר, והוא נראה כמו תחת של חמוס ירוק! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לראות את מיה

LEEkm

New member
הווו, הביטלס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo151.gif

את צריכה לראות את החדר שלי, אם כך

ady18

Well-known member
שלי

מה שיר השבוע שלכם [שוכחת אותך מה שיר השבוע שלכם בכללי?ערש דווי,אריק,המתוקות האחרונות,השיר של איתי בילוי השבוע שלכם-ידיד שלי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-צופית גרנט סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-היה שבוע סביר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כרגע לא

ady18

Well-known member
בעצם כן משהו הרס

שאני לא הולכת להופעה היום של אריק אבל יהיה עוד

מסכמת את השבוע שלי ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן- זאת שבמקומי
מה שיר השבוע שלכם בכללי?לא האמנתי על עצמי אבל אם תבוא של נינט טייב
בילוי השבוע שלכם- הופעה של ניר סנדץ בקולטורה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- נולד לרקוד
סקופ השבוע שלכם- לאיה כןרם אין תעודה של רימון..היא רק בוגרת..בגללשלא עשתה פרויקט
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- צחוק עד כדי דמעות עם חברה טובה טובה
וקניתי mp3 חדש חדיש ומחודש
משהו שהרס לכם את השבוע לא הייתי אתמול בצילומים של צופית גרנט..אני בחסך של מיקי
ניסיתי להשתתף בתחרות בפורום של נינט טייב פה ב
ולא זכיתי בכרטיס להופעה שלה (140 יקר לי
)
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ממממ בוא נראה יום שלישי איה כורם בזאפה יום חמישי קרן פלס בחולון במדיטיק יום שיש קרן פלס בצוותא פעמיים קרן באותו שבוע קרן קרן ועוד פעם קרן

ולי יש 3 פעמים קרן שבוע הבא...

קצת OVER....
אבל יש מטרה
אגב, תבדקי עם חברה שלך אם יש לה MP3 ברכב.. שאני אביא לך לשמוע סוףסוף את מה שהבטחתי... (לתת את זה אני לא יכולה, רק שתשמעו)

איזו עוד הופעה של קרן שבוע הבא :-

לצערי ואני יודעת את זה ב
של רחלי אין mp האוטו שלה הוא לא כזה יפה של פולו
יש לה פג'ו...
ורק לידיעה שהאוטו שלה מסריח מסיגריות כי היא מעשנת

Dark chocolate

New member
../images/Emo137.gif

שיר השבוע שלכם- שאלה רטורית..
קרן קרן ורק קרן אצלי בפלייליסט. מה שיר השבוע שלכם בכללי?
כנ"ל בילוי השבוע שלכם- טיול שנתי לנגב, שבערך חצי ממנו היה באוטובוס, והיום "סטפ אפ"
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סמולוויל ופרויקט מסלול. סקופ השבוע שלכם- אם כבר לאכול סופגניות- אז שיהיו קטנות
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תלכו לנגב! משהו שהרס לכם את השבוע- הקור בנגב..זה ממש קיצוני! ביום חום אימים ובלילה מרגיש כמו סיביר! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

השבוע שלי.. טוב שהוא נגמר

מה שיר השבוע שלכם? "אם אלה החיים" מה שיר השבוע שלכם בכללי? אני שמעתי השבוע כל מיני רמיקסים חביבים, התחלתי לאהוב רמיקסים לשירים מוכרים. חח בילוי השבוע שלכם- למי יש בכלל זמן לבלות
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- E.R (אפילו לזה אין זמן, אני רואה הקלטות...) סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הרגשה טובה לבוא לעבודה בבוקר יום שישי עמוס ולשמוע מהאחראי או מהמנהל שמרוצים ממך ומאופן העבודה, ומהאחריות שאתה מגלה. משהו שהרס לכם את השבוע: שכמעט התעלפתי ביום שני, בזמן ספירת מלאי בסופר מרקט...
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה של קרן במדיטק
חנוכה שמח

עונה ../images/Emo24.gif

מה שיר השבוע שלכם: זאת שבמקומי..
מה שיר השבוע שלכם בכללי:Carrie Underwood - Inside Your Heaven בילוי השבוע שלכם- הרגע חזרתי מהופעה של אריק ברמן... היתה אחלה הופעה... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- THE O.C השידורים החוזרים של העונה הראשונה... אין לי מושג אפילו למה אני רואה את זה שוב.. ואיך זה מעניין גם בפעם השניה, אבל זה אכן מעניין סקופ השבוע שלכם- בשבוע הבא מצולם הקליפ ל"זאת שבמקומי" משהו אחד שעשה לכם את השבוע: זה לא משהו שאני יכולה להמליץ עליו, אבל עשה לי את השבוע, משהו שמיכל אמרה לי.. היא אמרה לי קודם כל שאני שמש וכשנכנסתי לחדר הוא פשוט הואר ודבר שני שאני כמו אמא שלה, כל דבר שהיא צריכה אני מוצאת בשבילה..
(אם לא בשבילה, אז בשביל מי
) משהו שהרס לכם את השבוע: שום דבר.. אולי קצת מבאס החשבון בנק שלי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: להתחיל עבודה חדשה.. וגם הצילומים לקליפ החדש, מעניין אותי איך זה יצא... *התמונה לא באמת קשורה, סתם בא לי לשים אותה.. זאת תמונה מיום שני בלילה

עינת3012

New member
שלי....

מה שיר השבוע שלכם [: רצה הביתה מה שיר השבוע שלכם בכללי? בקרקס הזה בילוי השבוע שלכם- קניותתת סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- המהפך של הלן, ארץ נהדרת, מועדון לילה- לא שווה לצאת מהבית סקופ השבוע שלכם- אין סקופ לצערי .. הכל רגיל. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-להיות עם האנשים שהכי קרובים אליכם... משהו שהרס לכם את השבוע: אין משהו מסויים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופש מהצבא יום שני- קניווות, הופעה של קרן ביום שישי

למעלה