סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע שלכם של איה מה שיר השבוע שלכם בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מאכל השבוע שלכם? ומה התוכניות לסופ"ש אם יש?

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע שלכם של איה? פגישה,מילים מה שיר השבוע שלכם איך היינו,בייקשתי אש בילוי השבוע שלכם-סרט+עזריאלי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מועדון לילה ששהייתי כקהל סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הקולנוע בעזריאלי מצוין משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אולפן טלוויזה של צופית גרנט רוב הסיכוים לראות ידיד שלי ולבלות איתו מאכל השבוע שלכם?פרגיות ומה התוכניות לסופ"ש אם יש?דודים וזהו

Nimrod121

New member
עונה

שיר השבוע שלכם של איה- השיר של איתי. מה שיר השבוע שלכם- Hilary Duff- Come Clean בילוי השבוע שלכם- הישרדות ממבחן למבחן. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מועדון לילה וארץ נהדרת. סקופ השבוע שלכם- לסבתא אכן יש גלגלים. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ציונים מעולים במבחנים. משהו שהרס לכם את השבוע- אין כזה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ההופעה המיוחלת של איה ב"גרנד קניון" ופגישה עם ידידה שלי שגם תבוא לשם. מאכל השבוע שלכם? אין כזה. אני אוהב לאכול הכל. ומה התוכניות לסופ"ש אם יש? להיפגש עם חברים. שיהיה לכולם שבוע טוב ושבת שלום
.

Nimrod121

New member
יש לי סקופ מעניין יותר- נוגע לאיה!

נפגשתי עם חברים שלי היום בערב ופתאום מישהו צלצל אליי. וכרגיל נשמע הרינגטון של "קיץ" ואז הם שאלו אותי אם אני אוהב את איה כורם ואמרתי להם שכן ושאני אראה אותה ב-12.12. ואז אחד הילדים אמר שאבא שלו מכיר את ההורים שלה. ואני מאמין לו בגלל שאני יודע שאבא שלו נוסע הרבה פעמים לנצרת בגלל שהוא מנהל וכרואוגרף של להקה מאוד ידועה שם (אני לא מכיר את השם)- ובלהקה שלו הייתה גם דקלה קידר (מנחה מערוץ הילדים), אז כנראה שהוא מכיר גם את ההורים של איה (למרות שלאיה אין זיקה לריקוד, לפי מה שידוע לי). ואני גם יודע שאיה גרה בנצרת או נצרת-עלית אין לי ממש מושג מה ההבדל ואז קישרתי בין השניים. וזה נחמד לדעת

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה

שיר השבוע שלכם של איה- חצי, יונתן שפירא, ואבא שלי עם גידי גוב מה שיר השבוע שלכם- ברכת המלך של מירי והשירים של אריק בילוי השבוע שלכם- הייתי באולפני הרצליה, בצילומים של התוכנית "פפראצי" ופגשתי את אפרת סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא הבטחתי לך סקופ השבוע שלכם- תולדות הקולנוע זה משעמם תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להתחיל ביצפר ביום שישי ב9 משהו שהרס לכם את השבוע- שאני קצת חולה וממש כואב לי הגרון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- איה בגרנד קניון מאכל השבוע שלכם? בטח יהיה מחר אצל סבתא שלי, אבל גם ביצת הפתעה
ומה התוכניות לסופ"ש אם יש? לצאת עם חברים

אחת, שתיים, שלוש!! ../images/Emo6.gif

שיר השבוע שלכם של איה - אתה זורם אצלי בדם
אפילו כתבתי עליו פוסט בבלוג מה שיר השבוע שלכם - "הרוח תשנה את כיוונה" - הראל סקעת בילוי השבוע שלכם- לרקוד, והרבה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ציידי המחשבות - וואו!
סקופ השבוע שלכם - לא כ"כ סקופ אבל - שבוע הבא חנוכה!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- "נענע בנענע" צנוע למורה לספרות[עזבו, אתם לא תבינו
] משהו שהרס לכם את השבוע- ההחלטות שצריך לעשות =/ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חנוכה
וסופגניות
מאכל השבוע שלכם? חמין
ומה התוכניות לסופ"ש אם יש? להכין עוגת בסקוויטים :]

hilali1

New member
שבוע טוב ../images/Emo140.gif

שיר השבוע שלכם של איה - סוף הלילה, אבא שלי, ואואלי אף פעם בקיץ
מה שיר השבוע שלכם לא של איה - כל מי שאת(אריאל הורוביץ), גברת פלפלת, המתוקות האחרונות, ברכת המלך.שירים שונים של עלי מוהר.
בילוי השבוע שלכם- שופינג
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אממ לא אין
סקופ השבוע שלכם - אממ גם כן אין.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - אין..
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו - חברים טובים באמצע הדרך
משהו שהרס לכם את השבוע- אין
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מוצ"ש - איה בירושלים
מאכל השבוע שלכם? שוקולד.
ומה התוכניות לסופ"ש אם יש? נגמר הסופ"ש. היתה
היה כיף
ולקראת חנוכה: http://www.lionetwork.net/images/Hanuka-LH.swf שבוע טוב

עונה

שיר השבוע שלכם של איהאתה זורם אצלי בדם מה שיר השבוע שלכם מה עוד ביקשת, זאת שבמקומי בילוי השבוע שלכם- אין סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- עקרות בית נואשות
סקופ השבוע שלכם- מישהו שאני מכירה למד עם קרן פלס בבי"ס
משעשע תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-מוזיקה, הרבה
משהו שהרס לכם את השבוע- מורים מטומטמים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שתי הופעות בצוללת
אחת מהן של איה
מאכל השבוע שלכם?עוגיות הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה