סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע של איריס שיר השבוע בכללי משהו טוב שקרה לך השבוע משהו רע שקרה לך השבוע משהו שמתכנן לשבוע הקרוב מאכל השבוע? תוכנית השבוע? תמונת השבוע מהרשת? בילוי השבוע?

../images/Emo214.gif

שיר השבוע של איריס-"אפילו אם". וואי, השבוע שמעתי את השיר הזה בלופים. שיר השבוע בכללי-"גאולה", כי הוא פשוט תנגן אצלי כבר שבוע במדיה פלייר של המחשב.
משהו טוב שקרה לך השבוע-אחי חזר ממיאמייייייייייייייייייייי ^אני לא יכולה לחשוב על זה שהוא יחזור לשם
^ ואתמול קיבלתי חבילה מאבישגגגגגגגגגגג [כן, חברה שלי מניו יורק
] לכבוד היומולדתתתתתתת...
וגם הייתי עם אמא בעזריאלי. פעם ראשונה בחיים שהצלחתי לגרום לה להרגיש לאן אני הולכת כשרע לי ומה עושה לי טוב.
וגם עם אחים שלי במסעדה באמצע הלילה
-בקיצור, קשה להחליט על דבר אחד..- משהו רע שקרה לך השבוע-נפרדתי מחבר שלי. כמעט עשיתי את טעות חיי . אבל חזרנו אתמול
משהו שמתכנן לשבוע הקרוב-בעיקר להנות.
מאכל השבוע?הג"חנון שאכלתי עם אחים שלייייי.... [למרות שגם אתמול היה טעים עם אמא. אבל בכל זאת.!] תוכנית השבוע?לא ראיתי שומכלום.תודה לאל, יש לי זמן לעצמי סופסוף... תמונת השבוע מהרשת?היא תהרוג אותיייייייי אם תגלה שהעלתי את התמונה לפה. אבל אני מקווה שהיא לא תראה...
אין מה לעשות שיש זוג כלכך יפה בעולם. *מקנאה ברמות על* תראו מ'זה יופי אמיתי וטהור כל כך
בילוי השבוע?כבר פירטתי

../images/Emo27.gif

שיר השבוע של איריס- אין שיר השבוע בכללי-
החדש של נינט משהו טוב שקרה לך השבוע- אוי, זה היה שבוע כה נוראי משהו רע שקרה לך השבוע- שיחת המדור הגורלית ההיא.. משהו שמתכנן לשבוע הקרוב- הופעה של מוקי?
מאכל השבוע?
רביולי שלוש גבינות תוכנית השבוע?
אין יותר מה לראות בטלויזיה בילוי השבוע? ללכת ברחוב עם גופיה כשיורד גשם
שבוע טוב לכולם וצום קל למי שצם

../images/Emo214.gifהדיסק של נינט../images/Emo99.gif

קיבלתי ליומולדת מדודה שלי, יחד עם מערכת אמפי 3

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איריס- כולם.
שיר השבוע בכללי- אני יודעת שבמה שלומך רשמתי משהו אחר... אבל: Alexisonfire - This Could Be Anywhere In The World משהו טוב שקרה לך השבוע- ממ הרבה משהו רע שקרה לך השבוע- לא זוכרת משהו שמתכנן לשבוע הקרוב- בדיקה בבית חולים נחשב?
מאכל השבוע? לוידעת תוכנית השבוע? ורוניקה מארס. נגמר שבוע שעבר
תמונת השבוע מהרשת? אין בילוי השבוע? אחיין שליייי!!!

למעלה