סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע של איריס שיר השבוע בכללי משהו טוב שקרה לך השבוע משהו רע שקרה לך השבוע משהו שמתכנן לשבוע הקרוב מאכל השבוע? תוכנית השבוע? תמונת השבוע מהרשת? בילוי השבוע?

../images/Emo27.gif

שיר השבוע של איריס- אין שיר השבוע בכללי- "שבתות וחגים"/ יהודית רביץ משהו טוב שקרה לך השבוע- הממ גימלים משהו רע שקרה לך השבוע- הניתוח משהו שמתכנן לשבוע הקרוב- להתבחבח.. מאכל השבוע? פרילי!! תוכנית השבוע? המממ רציתי להגיד כוכב נולד, אבל הגמר קצת איכזב.. אז אין תכנית השבוע תמונת השבוע מהרשת? גיזמו כפרעליו
בילוי השבוע? לישון

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע של איריס?כיוון נכון שיר השבוע בכללי? רצה הבייתה משהו טוב שקרה לך השבוע? הופעה משהו רע שקרה לך השבוע?לראות את נינט לוקחת זהב:( ומאיה מפסידה משהו שמתכנן לשבוע הקרוב?לפגוש חברים מאכל השבוע?מסעדה תוכנית השבוע?פספסוים והגמר של כוכב נולד קצת אכזב תמונת השבוע מהרשת? בילוי השבוע?הופעה:)

../images/Emo214.gif

שיר השבוע של איריס- מתנגן לי ברגע זה בראש "תודה רבה לך פחד", אני צריכה בקרוב לשים תדיסק של קרן במערכת. נראה לי שאעשה את זה בשעות הקרובות. שיר השבוע בכללי-"געגועים" של נינט. לא יוצא לי מהוריד. משהו טוב השבוע:הבנתי שבאמת יש אנשים שלא שווים . משהו רע: ספתא הייתה מאושפזת בבית חולים. משהו שמתכנן: אוהוווווווווווווווווווווווווו, זה מה שאני מתכננת היום: -ללכת לישון שעתיים -להתעורר ולשתות קולה -להכין שיעורים בפסיכולוגיה. -להכין שיעורים באנגלית. -להכין עבודת הגשה למחר באנגלית. -להכין שיעורים בהבעה [מאמר באורך שלושה עמודים] -ללמוד למבחן בפסיכולוגיה. ^מישהו אומר שיב' זה כיף?
^
והממ. אני רוצה לפגוש השבוע אותו. אני לא מוותרת עליו יותר. ואני רוצה להצליח במבחן. ואני רוצה שיהיה לי שבוע טוב. מאכל השבוע:אני רוצה משקה! אין על מיץ תותים! אחי לקח אותי עם חבר שלו למסעדה אחרי המסיבת יומולדת שלי [שלא נדבר על זה שגם במסיבה עצמה היה אוכל
] ושתיתי מיץ תותים.זה הדבר הכי טעים שקיים ביקום. תכנית השבוע:השיר שלנו, כמובן.
אולי אני אראה גם בסופ"ש הבא
תמונת השבוע:תמונה שלי עם חברה שלי מאתמול
בילוי השבוע:המממ. יש כמה: 1.היומולדת. בילוי בפני עצמו. 2.המסעדה שאחרי היומולדת. 3.בצפר. היום הראשון. כן, זה היה בילוי מקסים. במיוחד האיחור שדפקתי על היום הראשון
4.אחי&בתדודה שלי ואני בקניון. 5.אחי לקח אותי לחברות שלי אתמול
זה היה השבוע -הכי- מושלם בחיים שלי.

ממממ ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איריס- אפילו אם שיר השבוע בכללי- דפנטלי (;])) Confessions of a Broken Heart של לינדזי לוהאן... למרות שאני לא כל כך אוהבת אותה, השיר הזה ממש מדהים והקליפ אפילו עוד יותר משהו טוב שקרה לך השבוע-. משהו רע שקרה לך השבוע-. משהו שמתכנן לשבוע הקרוב- לחרוש מאכל השבוע? מים
תוכנית השבוע? כוכב נולד
תמונת השבוע מהרשת? אין בילוי השבוע? בצפר.
הכרתי בנות
יאיייי!!! כזה מוזר

../images/Emo214.gif../images/Emo24.gif

שמחה שהכרת אנשים חדשים
אני אוהבת את ההרגשהה הזאת של דברים חדשים.

למעלה