סיכום השבוע?

ady18

Well-known member
סיכום השבוע?

שיר השבוע של איריס שיר השבוע בכללי משהו טוב שקרה לך השבוע משהו רע שקרה לך השבוע משהו שמתכנן לשבוע הקרוב מאכל השבוע? תוכנית השבוע? תמונת השבוע מהרשת? בילוי השבוע

../images/Emo214.gifאיפה אתם?../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

יאללה, אפילו אני אענה [לשם שינוי, אני כמעט ולא עונה על סיכומים..] שיר השבוע של איריס
תודה רבה לך פחד, כי הפחד שיחק איתי הרבה במהלך השבוע..
שיר השבוע בכללי-
שאלה טובה...
אני חושבת ששיר אחד של רמי קלינשטיין, במיוחד בגלל המילים [
] משהו טוב שקרה לך השבוע
אנשים שאוהבים אותי רצו להיות איתי השבוע, שמחו להיות איתי השבוע, צעקו לי בטלפון שהם מאושרים להיות איתי, חיבקו אותי...מה יותר מזה צריך?
אה, וגם עשיתי משו בפעם הראשונה.
משהו רע שקרה לך השבוע
הייתי צריכה להבין משהו שלא היה לי קל בכלל.. משהו שמתכנן לשבוע הקרוב
במשפט אחד:לנצל את השבוע הזה, כל שנייה ממנו. כרגע חברה שלי מאשדוד ישנה אצלי, מאתמול ועד יום ראשון, ביום ראשון אני נוסעת לאשדוד [פעם שנייה בחיים
] ויש מצב שנשארת לישון שם עד יום שני, להיות עם בתדודה שלי, להיות עם ספתושלי, להיות עם דודה שלי, לקנות חולצות לבצפר, להכין למחנכת שלי משהו נחמד לתחילת השנה ויש לי תחושה ששכחתי עוד כמה דברים
מאכל השבוע?
בא לי קרפ. עם שוקולד
תוכנית השבוע?
תכף יהיה חצי גמר [?] כוכב נולד.. תמונת השבוע מהרשת?
בילוי השבוע
אני מנצלת את החופש[.] וזה אומר ש...בילוי השבוע שלי היה... המממ... [הבחירה קשה] טוב דיי
הייתי עם אנשים שאני אוהבת. הכי אוהבת. ואי אפשר להחליט אחד
^לקחתי קשה...
^

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע של איריס איתי ובלעדי שיר השבוע בכללי לרוץ לרוץ,מילים,כמה פעמים,עוד לילה,מוכרת לי מפעם אהבה משהו טוב שקרה לך השבוע סתם היה טוב משהו רע שקרה לך השבוע ?לא היה :) משהו שמתכנן לשבוע הקרוב ?אין מאכל השבוע?סטייק תוכנית השבוע?כוכב נולד תמונת השבוע מהרשת? בילוי השבוע?קניון

ady18

Well-known member
הייתי רוצה

וזה לא יקרה זהבית גקו מאיה אבל מעדיפה עם המצב אז רק את הבנות מאיה וזהבית קשה לי להגיד מי מבינהן טובה וגקו קצת פחות כנראה אהבתי

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של איריס- אפילו אם שיר השבוע בכללי- "כל מה שרצית"/הדורבנים משהו טוב שקרה לך השבוע- סיימתי חפיפה
משהו רע שקרה לך השבוע- הש.ג. הנוראי בשרב הנוראי הזה משהו שמתכנן לשבוע הקרוב- יום שני אורעד
, ואולי חמי וירמי בשישי?
מאכל השבוע? פיצה תוכנית השבוע? היום שני הפרקים האחרונים של "אבודים"!!!11 בילוי השבוע? הממ נפגשתי עם חברה ביטבתה, וזהו. הו, כמה עלוב..

../images/Emo214.gifחייבת לשאול אותך../images/Emo9.gif

מה זה ש.ג
ואל תגידי שיטבתה זה עלוב, אני כבר שנה מתחננת לחברות שלי ללכת לשם והן מסרבות בגלל שזה יקר

../images/Emo13.gif

ש.ג.- בעיקרון זה קיצור של שומר גבול [נראה לי
].. זה אומר שאת צריכה לעמוד 5 שעות ליד השער של הבסיס ולפתוח אותו למכוניות
ויטבתה זה ממש לא עלוב, אחלה מקום דווקא!.. פשוט היינו שם כשהיה ממש עמוס, אז היה דיי מעפן. מה גם שזה הבילוי היחיד שהיה לי שבוע שעבר- עוד יותר מעפן

../images/Emo214.gifבאמת סיוט כשעמוס שם../images/Emo122.gif

פעם אחת הייתי שם והיה כלכך עמוס שכמעט לא הצלחתי למצוא את הדרך יציאה משם...
מאז אני לא ממש חזרתי למקום... כי גם השירות היה על הפנים.... [והאמת, עם כל העומס, באמת אי אפשר ש-לא- להבין אותם...
] ותחשבי חיובי-לפחות הש.ג מאחורייך

../images/Emo214.gifזה כל חודש?../images/Emo12.gif

באמת מתחיל להזכיר לי את התורנות של היסודי, רק שזה בטח הרבה יותר מעייף
תשרדי, תשרדי
עברת מספיק , ותעברי גם את זה

עונה נה נה D:

שיר השבוע של איריס- לא שמעתי השבוע... אבל דפנטלי אפילו אם שיר השבוע בכללי- always-saliva משהו טוב שקרה לך השבוע- כלום משהו רע שקרה לך השבוע- כלום משהו שמתכנן לשבוע הקרוב-השבוע יעני?
לפגוש את הכיתה החדשה שלי...
מאכל השבוע? כלום:) תוכנית השבוע? כוכב נולד אני חושבת תמונת השבוע מהרשת? ממממ אין אני חושבת בילוי השבוע- כמו תמיד, נאדה

../images/Emo214.gifהכיתה החדשה שלך ../images/Emo6.gif

הזכרת לי שבתדודה שלי רצה אליי בצעקות של אושר [טהור לחלוטין
] שהיא קיבלה הזמנה לראות את הילדים והגננות של הגן [חובה
] החדש שלה....
בהצלחה עם הכיתה החדשה, אם מישו עושה לך בעיות שם...את יודעת למי לפנות

למעלה