סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר השבוע של איריס
שיר השבוע בכללי
משהו שעשהה לך את השבוע
משהו שהרס לך את השבוע
מאכל השבוע
תוכנית השבוע

אממ..

לא שמעתי השבוע איריס
שיר השבוע בכללי? אממ..sick and tired של default עשה את השבוע: מסיבת סיום הרס את השבוע: משהו שהיה אחרי מסיבת הסיום
מאכל השבוע: אין

RTur

New member
עונה..

שיר השבוע של איריס - לא שמעתי איריס השבוע אבל זמזמתי את "לא היית רשום" כמה פעמים חחח ואתמול גם שרתי אותו קצת שיר השבוע בכללי - הדורבנים - עוד לילה, קרן אבראשי - מישהו אחר, אפרת גוש - שיר הקנאית, סקעת - כמה עוד אפשר משהו שעשהה לך את השבוע - המתכונת בפיזיקה שלמרבה הפלא הלכה טוב משהו שהרס לך את השבוע - כלום מאכל השבוע - צ'יפס ונקניקיות תוכנית השבוע - "האלופה"

Bob Fred

New member
נמ נמ נמ... *חדש* קניתי סוף סוף את

הדיסק של איריס!!! טוב... 1) שיר השבוע של איריס?- רק לגעת 2)שיר השבוע בכללי?- Cole Porter- Its De-Lovely 3)האמיתי כלום.. הייתי אמור לקבל אייפוד אבל בסוף לא!
4) אי קבלת האייפוד 5)מאכל השבוע- משו אכיל (עוגת שוקולד גרמני??? יאמ יאמ!) תוכנית השבוע- או Dead Like Me באקסטרה הוט או ורוניקה מאס\אבודים

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי עם האייפוד

אני כנראה היחידה שמסתפקת באמפי החדשלי?
למה לא קיבלת בסוף אייפוד?.. *הוא בקושי בן חודש, ולפני יומיים הוא נפל באמצע התחנה המרכזית ולא קרה לו כלום.
.אין על שגי שגי שלי
*

קצת [הרבה] באיחור

שיר השבוע של איריס- "את לא נורמאלית" שיר השבוע בכללי- "חולם עליה" [יו, אני מקווה שהילה לא קוראת את זה
] משהו שעשה לך את השבוע- שהשלמנו
משהו שהרס לך את השבוע- ההצטננות. מי מצטנן בקיץ למען השם?! מאכל השבוע- בורקס פיצה
תוכנית השבוע- "בנות גילמור"

../images/Emo214.gifאיזה הזוי ../images/Emo12.gif!

גם ישראלה מצוננת.. או לפחות זה מה שהיא ענתה לי כששאלתי אותה למה היא בוכה בטלפון
...

hila3000

New member
הא!!

ועוד את אומרת שאני גרופית שלהם!!!!! חוצפנית אה ואגב, קוראים לשיר "חושב עליה"

למעלה