סיכום השבוע

Guy K

New member
סיכום השבוע

מה, אין סיכום שבועי? לא מצליח למצוא מי מונה להכין את הסיכום השבועי ואני מבקש להזכיר: מי שמסכם את השבוע אחראי גם לקבוע מי יסכם את השבוע אחריו. מאחר ואין לי יותר משלוש דקות על המחשב, לא אספיק להכין סיכומ"ש אבל רציתי לנצל את ההזדמנות לאחל לכולם שבת שלום, ולהבטיח לכם שאיך שייגמר הקריסמס - אני מבטיח לחזור לפול ווליום בפורום

sashkashurik

New member
מתנדבת... הסיכום השבועי! ../images/Emo41.gif

ההודעה הכי נפוצה בפורום: הפרק היומי! חברה, קצת יחס גם לאנשים שחיים בארה"ב! בשבילנו כל זה כבר OLD NEWS, ואני למשל, מדלגת באלגנטיות על כל השרשורים האלה, למרות שלפעמים הם מתפתחים למשהו מעניין... מצד שני, איזה כיף לכם! עוד מעט אני פותחת פינה "הפרק היומי ארה"ב". מי שמעוניין להשתתף, נא להצביע!
ההודעה הכי נפוצה מקום שני: נמאס לי מהסידרה! חבל, כי לאחרונה כל מי שנמאס לו מהסידרה היה די פעיל בפורום, ובלעדיהם הפורום זה פשוט לא אותו דבר! אז אנשים, אנא תחזרו!!! וגיא, זו קריאה גם בשבילך! (דווקא בקריסמס אני ואנג'י הולכות להיעלם לכם!
)
ברוכים הבאים!: ברוכים הבאים כל החדשים, היו לנו כמה כאלה השבוע, לא אפרט כרגיל, אבל אתם יודעים מי אתם.
תישארו איתנו ותהפכו את הפורום הזה למשהו מעניין (אם הסידרה כבר לא מעניינת, לפחות שפורום יהיה...
)
ההתלהבויות של השבוע:
1. למי שרואה "פשוט נהדרת" (מה זה בכלל?) יש שם מישהי שדומה לשילה! שני שרשורים פתחנו בנושא, וואו, כנראה שבאמת דומה לשילה!
2. אנג'לה פורסטר הולכת ומראה לכולם עד כמה שהיא שונאת את קייטלין! פעם אחת היא מצרפת סירטון על השחקנית, ואם מישהו לא ראה, אז היא חוזרת על עצמה ופותחת את אותה ההודעה בעברית.
כנראה שבאמת שונאת אותה!
ספוילרים: מסתבר שהספוילרים לא מעניינים בכלל, ובגלל זה הרבה אנשים החליטו לפרוש הן מהסידרה והן מהפורום. אותו האדם (MIKEL20) גם מוסיף ספוילרים אבל גם מזהיר: מי שבכל זאת רוצה להמשיך ולצפות בסידרה שיזהר מהספוילרים! כי מילא בדרך כלל זה לא מעניין!
ואני אומרת, לדעתי, צריך קצת ספוילרים כדי לדעת מה יהיה בערך, אבל לא כאלה שנותנים תשובה למצבי מתח למיניהם. צריך למצוא את שביל הזהב!
האומנם חוסר זמן?
יניב1, הכותב הדגול של פרקי האה"ב, הפסיק לכתוב אותם בטענה שאין לו זמן. אבל, באותה נשימה הוא פותח אתר ליפים והאמיצים בעברית. האומנם חוסר זמן? או התמכרות קשה שאין כמוה?
בזה אני דורשת להחזיר את האה"ב לאלתר!!!!
אז מי עומד מאחורי שילה ומורגן? לדעתי, כבר מגיע לנו לדעת, במיוחד שהמנהל גיא יודע במי מדובר. סבלנו מספיק מהאיומים שלהן, יש גבול לכל דבר! אז נא להתגלות! זהו, סך הכל שבוע די יבש עבר על כוחותינו, לדעתי. דווקא ציפיתי בתקופת החורף ליותר אקשן, אבל כנראה שכולם נרדמו בשנת החורף שלהם...
חבר'ה, להתעורר, להתחיל להחיות את הפורום ויאללה, סטפשקה!!!!!!! שבת שלום!
נ.ב.: בשבוע הבא אני ממנה את MIKEL20 לכתוב את הסיכום השבועי.

Shiri from the block

Active member
אחלה סיכום סטפשקה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif ואני מצטרפת לבקשה של סטפשקה ודורשת מגיא לגלות לנו מי עומד מאחורי הדמויות של שילה ומורגן!!!!!!!! כי זה נמשך כבר יותר מידי זמן..

girlontop

New member
סיכום נהדר, סטפקשקוש ../images/Emo6.gif

(מה, רק לכם מותר להמציא שמות חיבה?
) העלית נקודות מצוינות: יניב "העסוק", זהות שילה-מורגן, ההיעדרויות של גיאגיא (שמתם
שהן היו במקביל להיעלמות של שילה ומורגן? הממממ...), היחסים המעורערים בינך לבין אחותך אנג'ליקה וסיכום הפרק היומי ארה"ב (אני בעד!). כל הכבוד!

sashkashurik

New member
לא קוראים לי סטפשקה../images/Emo70.gif

סטפשקה זה הכינוי של סטפני ברוסית ועל כך נקראת גם כל הסידרה יפים ואמיצים

girlontop

New member
יודעת, יודעת

סתם מסתלבטת
האמת שבלבלת אותי לגמרי: הייתי בטוחה שאתם קוראים לסדרה סטפקשה ולא סטפשקה (ראי לינק). מה גם שסטפקשה נשמע יותר טוב.

sashkashurik

New member
האמת שזה לא כל-כך משנה. ../images/Emo3.gif

התבלבלתי באותיות, אבל אין לזה שום משמעות!

Guy K

New member
נהדרת!

ידעתי שאפשר ללכת לעבודה ולסמוך על מישהו שיתנדב למלאכה! סשה - קבלי את אות "יקיר הפורום" השבועי |גביע|
על מלאכתך הנאמנה
"האמנם חוסר זמן"? גם אני מצטרף לתהיות על חוסר הזמן של יניב שרק מתבטא ביותר פעילות יפה ואמיצה מהרגיל: אבל חייבים לתת לו קרדיט, הבנאדם יודע למתוח כמו שצריך ואני מבטיח לכם שכשאה"ב תחזור.. יהיה שיגי
"אז מי עומד מאחורי שילה ומורגן"? אני ממש מצטער. אבל אין מצב שאני חושף שום דבר שמישהו מחברי הפורום רוצה לשמור לעצמו (או מישהם
). אמנם בעיני שילה ומורגן כבר לא ממש מצחיקות כמו בימי הזהב שלהן אבל אני שומר על סטטוס קוו. כל עוד הן לא מגזימות - אין שום בעיה. אבל כמו שהודעתי להן בשיחה שלי איתן: אם הן לא תצלחנה להתנהג כמו שצריך, אצטרךף להביא את סטפני שתבעט בשני ישבנים (חטובים).

girlontop

New member
../images/Emo12.gif לסלי אן דאון נרצחה?

השגתי את תשומת לבכם, אה?
לא, לסלי אן דאון בריאה ושלמה, תודה לאל, אבל ממש עכשיו עליתי על פרט מפחיד שאני לא מאמינה שלא שמתי לב אליו עד היום. בשנות ה-60' פעלו באנגליה שני רוצחים סדרתיים מתועבים, מיירה הינדלי ובן זוגה איאן בריידי, שחטפו ורצחו ילדים וקברו אותם באדמות הבור ליד מנצ'סטר. מדובר באחת מפרשיות הרצח המזעזעות ביותר אי-פעם בבריטניה בשל האכזריות שהפגינו הרוצחים כלפי הקורבנות שלהם ומשום שאישה היתה מעורבת בפרשה. מה הקשר, אתם שואלים? או. בין הקורבנות של השניים היתה ילדה בת 10 בשם לסלי אן דאוני, שהיתה בדיוק בת גילה של לסלי אן דאון, לימים ג'קלין ביפים והאמיצים. המשמעות של נשיאת שם כזה טעון כילדה בשנות ה-60' באנגליה שקולה לילד ישראלי בשנות ה-80' שנקרא אורון ירדני או נערה ישראלית בשנות ה-90' בעלת השם חניתה קיקוס. רק שה moor murders זאת פרשיה הרבה יותר גדולה בהיסטוריה הבריטית של המאה העשרים. אני בטוחה שללסלי אן דאון יש אנקדוטות למכביר על המטען של השם שלה בשנים הללו ואולי כמה סיוטים ("אמא אמרה לי שאם אני לא אסיים את האוכל מהצלחת מיירה הינדלי תבוא!"
).

S c a r l e t t

New member
../images/Emo12.gifהפחדת אותי

נכון שלא הייתי פה שבוע אבל לא צריך לעשות לי התקפת לב על ההתחלה! סשה, סיכום מעולה, תודה (עזרת לי להתעדכן בכל מה שפיספסתי..)

Guy K

New member
אוי ואבוי

איזו טראומה לילדה בת 10. לא, לא זו שנרצחה - ההיא כבר אין לה טראומות. אבל לגדול בשם זהה לקרבן רצח מפורסם נשמע לי סיוט. השאלה היא אם זה שמה האמיתי של לסלי אן דאון או שזה שם במה? יש למישהו מושג?

girlontop

New member
IMDB לא מזכיר שם במה

ואם זה אכן שם במה, האישה *קצת* חולנית...

למעלה