מתנדבת... הסיכום השבועי! ../images/Emo41.gif
ההודעה הכי נפוצה בפורום: הפרק היומי! חברה, קצת יחס גם לאנשים שחיים בארה"ב! בשבילנו כל זה כבר OLD NEWS, ואני למשל, מדלגת באלגנטיות על כל השרשורים האלה, למרות שלפעמים הם מתפתחים למשהו מעניין... מצד שני, איזה כיף לכם! עוד מעט אני פותחת פינה "הפרק היומי ארה"ב". מי שמעוניין להשתתף, נא להצביע!
ההודעה הכי נפוצה מקום שני: נמאס לי מהסידרה! חבל, כי לאחרונה כל מי שנמאס לו מהסידרה היה די פעיל בפורום, ובלעדיהם הפורום זה פשוט לא אותו דבר! אז אנשים, אנא תחזרו!!! וגיא, זו קריאה גם בשבילך! (דווקא בקריסמס אני ואנג'י הולכות להיעלם לכם!
)
ברוכים הבאים!: ברוכים הבאים כל החדשים, היו לנו כמה כאלה השבוע, לא אפרט כרגיל, אבל אתם יודעים מי אתם.
תישארו איתנו ותהפכו את הפורום הזה למשהו מעניין (אם הסידרה כבר לא מעניינת, לפחות שפורום יהיה...
)
ההתלהבויות של השבוע:
1. למי שרואה "פשוט נהדרת" (מה זה בכלל?) יש שם מישהי שדומה לשילה! שני שרשורים פתחנו בנושא, וואו, כנראה שבאמת דומה לשילה!
2. אנג'לה פורסטר הולכת ומראה לכולם עד כמה שהיא שונאת את קייטלין! פעם אחת היא מצרפת סירטון על השחקנית, ואם מישהו לא ראה, אז היא חוזרת על עצמה ופותחת את אותה ההודעה בעברית.
כנראה שבאמת שונאת אותה!
ספוילרים: מסתבר שהספוילרים לא מעניינים בכלל, ובגלל זה הרבה אנשים החליטו לפרוש הן מהסידרה והן מהפורום. אותו האדם (MIKEL20) גם מוסיף ספוילרים אבל גם מזהיר: מי שבכל זאת רוצה להמשיך ולצפות בסידרה שיזהר מהספוילרים! כי מילא בדרך כלל זה לא מעניין!
ואני אומרת, לדעתי, צריך קצת ספוילרים כדי לדעת מה יהיה בערך, אבל לא כאלה שנותנים תשובה למצבי מתח למיניהם. צריך למצוא את שביל הזהב!
האומנם חוסר זמן?
יניב1, הכותב הדגול של פרקי האה"ב, הפסיק לכתוב אותם בטענה שאין לו זמן. אבל, באותה נשימה הוא פותח אתר ליפים והאמיצים בעברית. האומנם חוסר זמן? או התמכרות קשה שאין כמוה?
בזה אני דורשת להחזיר את האה"ב לאלתר!!!!
אז מי עומד מאחורי שילה ומורגן? לדעתי, כבר מגיע לנו לדעת, במיוחד שהמנהל גיא יודע במי מדובר. סבלנו מספיק מהאיומים שלהן, יש גבול לכל דבר! אז נא להתגלות! זהו, סך הכל שבוע די יבש עבר על כוחותינו, לדעתי. דווקא ציפיתי בתקופת החורף ליותר אקשן, אבל כנראה שכולם נרדמו בשנת החורף שלהם...
חבר'ה, להתעורר, להתחיל להחיות את הפורום ויאללה, סטפשקה!!!!!!! שבת שלום!
נ.ב.: בשבוע הבא אני ממנה את MIKEL20 לכתוב את הסיכום השבועי.