מסכמת
שיר של אפרת: שיהיה לך טוב שיר לא של אפרת: It's a hard life - queen משהו שעשה לי את השבוע - מישהי שפתחה חברת קריאייטיב חדשה התעניינה בי ורוצה שאני אשתלב בחברה שלה, כנראה כצלמת. נשמע נחמד ובכל מקרה, גם אם לא יקרה, זה מחמיא. בילוי מיוחד - נסעתי לתל אביב לתערוכה קטנה, ואחר כך הלכתי לבקר בסטודיו של המורה של חברה שלי מה התוכניות לסופ"ש - ממ לא היו תוכניות, בעיקר נחתי

משהו שהרס את המצב רוח - התחדשות השבוע - אין מאכל השבוע - סושי! תוכנית\סרט השבוע - "ג'ק וג'יל" - אדם סנדלר במיטבו מצטערת שכתבתי פחות בחודש האחרון, זו תקופה קצת מעצבנת ועמוסה וקשה לי למצוא זמן. אני חושבת שעניין סגירת הפורומים קצת מכניס את כולנו לפאניקה שכרגע כדאי שלא ניכנס אליה, או בכלל. אני מסכימה עם מה שעומר אמר, אנחנו לא יכולים למשוך לכאן קוראים בכוח. אנשים מגיעים לכאן בעיקר אחרי הופעות, ואם אין הרבה כאלו בתקופה האחרונה סביר להניח שלא יהיו גם הרבה קוראים\כותבים. אנחנו יכולים להחזיק את הפורום פעיל ואנחנו עושים את זה לא רע, גם כשמעט כותבים כאן. כל אחד מביא מדי פעם הצעות חדשות, בין אם הן תופסות ובין אם לא. התרשמתי שהרבה קוראים, גם כאלו שלא מגיבים כאן ולא נכנסים לפורום בכלל, התאכזבו נורא מהעובדה שאפרת הייתה אמורה להגיע פעמיים ולא באה. בכל אופן, אני לא חושבת שיש כאן אחריות על מישהו אחד. לא רק על המנהל או רק על הכותבים. זה שילוב של הכל, ואם לפעמים אנחנו לא כותבים מספיק או אפרת לא מופיעה הרבה זה משפיע. אני מקווה שבקרוב יהיו יותר הופעות ונכתוב יותר, נמצא רעיונות ומשחקים\שאלונים, ונחיה את הפורום. כרגע הוא חי, וזה טוב. לא יסגרו אותנו, לא כרגע.