סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע

שיר של אפרת: שיר לא של אפרת: משהו שעשה לי את השבוע - בילוי מיוחד- מה התוכניות לסופ"ש- משהו שהרס את המצב רוח- התחדשות השבוע- מאכל השבוע- תוכנית\סרט השבוע-

ady18

Well-known member
מסכמת:

מגדלור אתה לי ארץ ירדנה ארזי משהו שעשה:חברים \סרט בילוי מיוחד הופעה של מתי כספי סופ"ש קטנים של בת דודה\טיול הרס:גורג מיקל מאושפז התחדשות מכנס ספורט מאכל:מעורב ירושלמי+ציפס תוכנית הסטליסטים\סרט פריחה מאוחרת.

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר לא של אפרת: בלילה על הדשא - להקת פיקוד הצפון http://www.youtube.com/watch?v=6K-1ki7-lts משהו שעשה לי את השבוע - הכרתי בחורה חמודה בת 17 (למטרת ידידות כמובן
), דיברנו תשע שעות רצוף בטלפון (אפילו בשבילי זה שיא חדש חחח), אבל עוד לא ברור אם זה ימשיך
בילוי מיוחד- לא היה לי זמן לבלות מה התוכניות לסופ"ש- לנוח ולעבוד משהו שהרס את המצב רוח- מוסף הספורט שלנו ייסגר בינואר:(, חוזרים לעמודי הפנים של העיתון, ומפטרים 40% מהאנשים
מאכל השבוע- עוגת שוקולד תוכנית\סרט השבוע- טרה נובה

ady18

Well-known member
מקווה שהענין עם העיתון יסתדר

וחבל שעם הבחורה לא ימשיך

anna184

New member
מסכמת :)

שיר של אפרת: קור אחרון שיר לא של אפרת: הקנאה-יוני בלוך משהו שעשה לי את השבוע - הופעה מדהימה של יוני בלוך בילוי מיוחד-הופעה של יוני בלוך :) היה מדהים מדהים מדהים, הוא שר אחלה שירים ושיתף את הקהל וירד מהבמה ורקד עם אנשים מהקהל (כולל אותי <: ) ובסוף דיברתי איתו והוא בנאדם כלכך מצחיק! והצטלמנו והוא חתם לי , ובקיצור היה אדיר! וגם הבאתי לו ציור שלו שציירתי היום והוא נורא התלהב :) מה התוכניות לסופ"ש- ללמוד :\ התחדשות השבוע-חתימה של יוני (; תוכנית\סרט השבוע- מופע שנות ה70

Francine1

New member
מסכמת

שיר של אפרת: שיהיה לך טוב שיר לא של אפרת: It's a hard life - queen משהו שעשה לי את השבוע - מישהי שפתחה חברת קריאייטיב חדשה התעניינה בי ורוצה שאני אשתלב בחברה שלה, כנראה כצלמת. נשמע נחמד ובכל מקרה, גם אם לא יקרה, זה מחמיא. בילוי מיוחד - נסעתי לתל אביב לתערוכה קטנה, ואחר כך הלכתי לבקר בסטודיו של המורה של חברה שלי מה התוכניות לסופ"ש - ממ לא היו תוכניות, בעיקר נחתי :) משהו שהרס את המצב רוח - התחדשות השבוע - אין מאכל השבוע - סושי! תוכנית\סרט השבוע - "ג'ק וג'יל" - אדם סנדלר במיטבו מצטערת שכתבתי פחות בחודש האחרון, זו תקופה קצת מעצבנת ועמוסה וקשה לי למצוא זמן. אני חושבת שעניין סגירת הפורומים קצת מכניס את כולנו לפאניקה שכרגע כדאי שלא ניכנס אליה, או בכלל. אני מסכימה עם מה שעומר אמר, אנחנו לא יכולים למשוך לכאן קוראים בכוח. אנשים מגיעים לכאן בעיקר אחרי הופעות, ואם אין הרבה כאלו בתקופה האחרונה סביר להניח שלא יהיו גם הרבה קוראים\כותבים. אנחנו יכולים להחזיק את הפורום פעיל ואנחנו עושים את זה לא רע, גם כשמעט כותבים כאן. כל אחד מביא מדי פעם הצעות חדשות, בין אם הן תופסות ובין אם לא. התרשמתי שהרבה קוראים, גם כאלו שלא מגיבים כאן ולא נכנסים לפורום בכלל, התאכזבו נורא מהעובדה שאפרת הייתה אמורה להגיע פעמיים ולא באה. בכל אופן, אני לא חושבת שיש כאן אחריות על מישהו אחד. לא רק על המנהל או רק על הכותבים. זה שילוב של הכל, ואם לפעמים אנחנו לא כותבים מספיק או אפרת לא מופיעה הרבה זה משפיע. אני מקווה שבקרוב יהיו יותר הופעות ונכתוב יותר, נמצא רעיונות ומשחקים\שאלונים, ונחיה את הפורום. כרגע הוא חי, וזה טוב. לא יסגרו אותנו, לא כרגע.

אריה31

Member
מנהל
בקרוב תהיה הופעה אחת ואז תגיע רגיעה

נצטרך לתחזק את הפורום גם בתקופה היבשה

למעלה