סיכום השבוע!:]

ZoHaRoT

New member
סיכום השבוע!:]

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שיהיה שבוע מוצלח!

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אה... אוכל בעיקר ספר השבוע: A GAME TO LOVE סרט השבוע: אין לצערי סדרת השבוע: רמזור שיר\דיסק השבוע: לא זוכרת... היו כמה ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין משהו לצפות לו השבוע: שבוע הספר שבוע טוב

שיר m

Well-known member
שיר השבוע שלי

גבולות ההגיון- נתן גושן. ציטוט השבוע: "ואני חושב קצת על הלב שלך וכמה קרה לפעמים המתכת.." ותודה לרינת:)

../images/Emo199.gif

היום הכי טוב בשבוע: שישי שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שחזרתי לשגרה של אחרי העבודה בחג השבועות ויומולדת של חברותיי. ספר השבוע: סרט השבוע: בעיה.. לא ראיתי סרט טוב כבר כמעט חודש סדרת השבוע: כוכב נולד שיר\\דיסק השבוע: on the floor- jennifer lopez ציטוט השבוע: "מה, את לא עושה חרם על הקוטג'?", "ומה אני אוכל בדיוק.." תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: ספירת מלאי...
שבוע נפלא לכולם.

ZoHaRoT

New member
מסכמת!

היום הכי טוב בשבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: וואי... הכל נמחק... נראה לי שחברים... ספר השבוע:---- סרט השבוע:----- סדרת השבוע: אורים ותומים... .... ..... שיר\דיסק השבוע: איה כורם- רונה אומרת. :] ומלא שירים של Three days grace ציטוט השבוע: "ובחורה אחת קטנה לא יכולה לסחוב עליה את הצרות של העולם על הכתף" מהשיר הנ"ל... תמונת השבוע:-- משהו לצפות לו השבוע: וואו.. המון קורה השבוע... יומולדת והופעה של חברה, ללמוד פיזיקה, לעשות בגרות אחרונה בפיזיקה (!!!), יום שישי כנראה ארוחת בוקר אצל המחנכת וזהו. נגמר בצפר. :\ שבוע טוב!!

ranch22

New member
סיכוםשבועי :)

היום הכי טוב בשבוע:ראשון, שני, רביעי ומוצא"ש נראה לי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:לראות את אוצר[אחיינית שלי], רעיונות טובים לספר, יום הולדת של חברה טובה, חתונה של חברה טובה, פגישה עם חברים טובים, וסרט במוצא"ש ספר השבוע:- סרט השבוע:הערת שוליים, אחד הסרטים הישראלים הטובים שראיתי אי פעם, ובכלל, מצדיעה ליוסף סידר, על העלילה, הצילום, הפשטות, התחכום, הפסקול, פשוט הכל!! מומלץ! סדרת השבוע:- שיר\דיסק השבוע:"כל מה שיש לי-נתן גושן", מה לעשות :) ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:וואי, אין לי כח להעלות :/ משהו לצפות לו השבוע:שבוע הספר! ואולי נסע לסבתא, ואולי בריכה, וים. ואולי עוד כמה דברים בדרך :)

שיר m

Well-known member
את לא מבינה

איזה כיף לקרוא את הסיכום השמח שלך
ואני חייבת לראות את הערת שוליים... דחוף.

ranch22

New member
../images/Emo24.gif

את לא מבינה כמה כיף לקרוא שכיף לך :) את חייבת לקרוא את ההמשך!! ושמעת את השיר החדש של גושן? מה דעתך?[לא גבולות הגיון, יצא עוד אחד] ומבחינתי, אני מוכנה לבוא לראות אותו איתך שוב, אומרים עליו שיש דברים שמתבהרים בו רק בצפיה שניה, אבל אין ספק שהוא שווה צפיה בכל מקרה, החשיבה על הפרטים הקטנים, והאיכות שלו, ביחד עם הצילום והפסקול והכל זה סרט שעוד לא נראה בארץ... הוא לא יוצא לי מהראש כבר יומיים, והסרט הישראלי האחרון שהייתי חסידה שלו זה אבא גנוב, זה כבר אומר משהו

שיר m

Well-known member
כן שמעתי... שונה מהשניים הקודמים אבל גם טוב

ברור לי שזה סרט טוב, קבעתי עם אמא אני רק מחכה שיהיה לה זמן...:) תגידי, מה עם חידה חדשה?

ranch22

New member
כן...

ממש שונה... אבל יפה. קנית כבר משהו בשבוע הספר? מה דעתך, לעשות על בילי או על שיר?

שיר m

Well-known member
כן היינו אתמול..

קניתי כמה, שום דבר ששווה להזכיר
בעיקרון המבצעים שם פחות טובים מהחנויות לדעתי. תעשי על שיר:)

למעלה