סיכום השבוע

I מ י ר ב I

New member
השאלה כמה מסמסים יש העונה

אני צופה שוב את ארז אומר שזו ההדחה עם כמות הסמסים הכי גבוהה שהיתה העונה
גם אני מאמינה שג'קי ישאר ושהקרב יהיה ליהיא ופרידה.וחבל. גמר עלוב השנה.

I מ י ר ב I

New member
איזה קטע-שמו להם את הגשמה עצמית

של אריק ברמן. מתאים להם בול השיר הזה.גאון האח הגדול. הבעיה שאף אחד שם לא באמת מבין את השיר...

I מ י ר ב I

New member
כן,הבנתי

אבל הם לא מבינים את המשמעות. עמיר אמר שזה Aריק ברמן..לא ציפיתי ליותר ממנו.

ופרידה לא ידעה מי זה בכלל

היא חשבה שמדובר בקרוב משפחה של בני ברמן,אחד הזמרים הותיקים והמוערכים שהיו בישראל

מה שבטוח שמכאן אפשר רק לעלות

כנראה שבכל תוכנית יש עונות טובות יותר וטובות פחות. מה גם שהעונה הזאת הדיירים באו בפול גז ישר התחילו לפתוח הכל-אם זה על ההתחלה אחרי יומיים של הכרות כבר להכנס לזוגיות הזויה,ריבים,בגידות וכו'.

תחזור מיד בדברייך../images/Emo70.gif

שג'קי יודח? מאד מקווה שמחר ליהי תודח כי לבקש שפרידה תודח זו תהיה הגזמה

YosiKdsh

New member
מסכמ"ש שבוע יבש במיוחד חח

שיר השבוע של קרן- שיהיה לנו בית שיר השבוע לא של קרן- לירן דנינו- עדיין ריק תוכניות לפורים\סופ"ש\שבוע הבא- ממש אין כלום.. :\ מה עשה לכם את השבוע- גם יבש.. השבוע פשוט עבר ! מאכל השבוע והפעם למרות שזה לא הפורום המתאים,למה שלא תצרפו מתכון\תמונה? חח אין לי משהו מיוחד.. אוכל של אמא בשישי... ואין תמונה ומתכון.?! זה אוכל של אמא חח תוכנית\סרט השבוע- פלפלים צהובים.. סופ"ש מקסים לכולם!

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של קרן- אם, שיר לאסף שיר השבוע לא של קרן- התרחקנווו ואת גרה ממול..
תוכניות לפורים\סופ"ש\שבוע הבא- היה פורים אששש... הייתי במסיבה שווה, הופעה של מוקי מארח את דודו טסה, אילת. מה עשה לכם את השבוע- אתמול הייתי בהשקת קולקצית בגדי הים של פלפל 2011 והיה ממש כיף! מאכל השבוע והפעם למרות שזה לא הפורום המתאים,למה שלא תצרפו מתכון\תמונה? פאד-תאי במסעדת ג'ירף
המנה הכי טעימה שם..מומלץ. תוכנית\סרט השבוע- האח הגדול! איזה אושר שפרידה עזבה! (למרות שבתכלס הגיע לה להיות בגמר יותר מאשר לסיון)

וסתם בא לי לשתף:)

בעקבות האירוע של השקת הקולקציה של פלפל פתחתי בלוג וסיפרתי שם על האירוע ועל הקולקציה עצמה
מוזמנים לבקר :)

למעלה