סיכום השבוע

סיכום השבוע

והנה עוד שבוע עבר לו והגיע סופ"ש שמביא איתו את פורים 2011 אז חג שמח למי שחוגג. והשאלות: שיר השבוע של קרן- שיר השבוע לא של קרן- תוכניות לפורים\סופ"ש\שבוע הבא- מה עשה לכם את השבוע- מאכל השבוע והפעם למרות שזה לא הפורום המתאים,למה שלא תצרפו מתכון\תמונה? תוכנית\סרט השבוע-

I מ י ר ב I

New member
פורים שמח../images/Emo154.gif

שיר השבוע של קרן-רצה הביתה שיר השבוע לא של קרן-אני ממחזרת-ADELE!!! תוכניות לפורים\סופ"ש\שבוע הבא-לחגוג יומולדת מה עשה לכם את השבוע-לא משהו מיוחד,דיי בשיגרתי.הייתי היום בת'א.. מאכל השבוע והפעם למרות שזה לא הפורום המתאים,למה שלא תצרפו מתכון\תמונה? שקשוקה תוכנית\סרט השבוע-האח הגדול ומיד פלפלים צהובים

שלושית 3

New member
מירבושש

פורים שמח
המון מזל טוב:) למה התחפשת ...? התחפשתי לשטנית...ויצא לא רע בכלל חחח טוב אני מתארגנת לעוד מסיבה ...גם אמש הלכתי לחגוג את החג המצחיק הזה

מסכם שבוע די חיובי

שיר של קרן-אם זאת האהבה שלך שיר לא של קרן-גם אני ממחזר:1)אטרף-ענבל 2)אייל גולן-דרך לחיים תוכניות לשבוע הבא-לא משהו מיוחד עשה את השבוע-ראיון עבודה בחברת חשמל,עוד אין תשובה מאכל-פלאפל דגים בציפוי אגוזים ופיסטוקים טחונים ושומשום תוכנית-האח הגדול,פלפלים צהובים,היפה והחנון

ady18

Well-known member
מסכמת:

שיר השבוע איתי שיר השבוע לא של קרן : שזה עמוק קורין אלאל עשה: עשיתי פן והזמנתי מסג' לשבוע הבא מאכל השבוע:מאפה תרד תוכנית לשבוע הבא מסאג' ומסיבת פורים תוכנית: היפה והחנון\פלפלים צהובים

איריס מ

New member
מסכמת ../images/Emo148.gif

שיר השבוע של קרן- תקופה של שינויים, זאת שבמקומי, שיר לאסף. שיר השבוע לא של קרן- W\ind of change ,99 red balloons. תוכניות לפורים\סופ"ש\שבוע הבא- ת"א. מה עשה לכם את השבוע- אתמול ביקור אצל אחי ומשפחתו. מאכל השבוע והפעם למרות שזה לא הפורום המתאים,למה שלא תצרפו מתכון\תמונה? חביתה
תוכנית\סרט השבוע- "משמר המפרץ".

BRANGELINA

New member
הייי

שיר השבוע של קרן- אממ שיר לאסף...חח שיר השבוע לא של קרן- כל מיני מייקל ג'קסון וכאלה תוכניות לפורים\סופ"ש\שבוע הבא- להנות מהסופ"ש כמה שאפשר!!! מה עשה לכם את השבוע-סתם חחח לא משהו מיוחד...שמתחילים להריח את הסוף של הקורס מצד אחד זה כיף לסיים אבל מצד שני לא.. מאכל השבוע והפעם למרות שזה לא הפורום המתאים,למה שלא תצרפו מתכון\תמונה?אין לי כח לתמונה אבל הגחנון בחדר אוכל בהחלט אחלה.. תוכנית\סרט השבוע- לא ראיתי שומדבר השבוע אני מקוה שיצא לי לראות היום או מחר איזה סרט מירב את יכולה לכתוב לי את התאריכים של כל ההופעות במרוכז? ומה הלך פה בשבועיים שלא הייתי? תודה סופ"ש נעים!!!!!ופורים שמח!

I מ י ר ב I

New member
שלום גברתי...

הנה כמה הופעות: 19.3-בית אבי-חי י-ם(אם את ממש ספונטנית) 1.4-רדיו בר 9.4-זאפה הרצליה 21.4-צוותא אקוסטי,מאחרת את מירי ואורי

sp400

New member
מסכם

שיר השבוע של קרן- תקופה של שינויים שיר השבוע לא של קרן- וואקה וואקה בספרדית תוכניות לפורים\סופ"ש\שבוע הבא- הרבה ימי הולדת מה עשה לכם את השבוע- ב ר צ ל ו נ ה מאכל השבוע והפעם למרות שזה לא הפורום המתאים,למה שלא תצרפו מתכון\תמונה? הרבה פסטות תוכנית\סרט השבוע- לא היה

מסכמת

שיר השבוע של קרן- רצה הביתה שיר השבוע לא של קרן-אני הולכת- מארינה מקסימילאן בלומין תוכניות לפורים\סופ"ש\שבוע הבא- קרן- מחר
מה עשה לכם את השבוע- היום מסיבת פורים הורסת בבית ספר מאכל השבוע והפעם למרות שזה לא הפורום המתאים,למה שלא תצרפו מתכון\תמונה? אפיתי אוזני המן במילוי שוקולד תוכנית\סרט השבוע- פלפלים צהובים.האח הגדול.

מסכם....שבוע לא קל בכלל

שיר השבוע של קרן- שיהיה לנו בית שיר השבוע לא של קרן- שירי אירוויזיו 2011 תוכניות לפורים\\סופ"ש\\שבוע הבא- מחכה ליום ראשון
מה עשה לכם את השבוע- באמת ששום דבר....שבוע דיכאוני לחלוטין..לפעמים לא חייבת להיות סיבה..לפעמים זה בא... מאכל השבוע והפעם למרות שזה לא הפורום המתאים,למה שלא תצרפו מתכון\\תמונה? אמממ מאכל? אנערף.....לא אוכל דברים מיוחדים..אלמלא אם יוצא.... תוכנית\\סרט השבוע- האח הגדול.......אמן שג'קי יודח...ויש מצב שזה יקרה לאחר כמה דברים שקראתי בע"ה שבשבוע הבא נתוודע להופעות נוספות של קרן שיהיו בזאפה ת"א...מה לעשות..חולה על המקום הזה... תשתו תשתו....זו מצווה בפורים...רק נא לא לנהוג שיכורים..אבל זו מצווה להשתכר.....

למעלה