סיכום השבוע

סיכום ../images/Emo13.gif

שיר של קרן- "מבול" שיר כללי- "How To Save a Life" (היה אותו אתמול ברדיו ונדבקתי אליו...חחח) תוכניות לסופ"ש\ שבוע הבא- אין משהו מיוחד... מה עשיתם השבוע? צבא וזה... (שבוע קצת לחוץ...) מאכל השבוע- סוכריות גומי
תוכנית\ סרט- האח הגדול שאלת בונוס:מה אתם חושבים על הדיירים החדשים?מי יכנס ומי לא? זה די ברור שאבירם לא יכנס... הדיירים לא יכניסו אותו... גם ההפקה יודעת שהם לא יכניסו אותו... הם עשו את זה רק בגלל הפרובוקציה והרייטינג (ותכלס יש את כל הקטע עם החדר הצדדי כדי שהוא לא באמת יכנס לבית...) לדעתי, הוא יצא מזה קטן כשהוא נכנס לבית... גם בהתחלה כשהסיפור הזה התחיל היה ראיון טלפוני כזה בגיא פינס או חדשות הבידור (לא זוכרת) ומישהי מהמשפחה של ליהי אמרה לאבירם שהוא רצה להיכנס איתה לאח הגדול וזה כל מה שהוא רוצה עכשיו וכאלה והוא רק הוכיח שזה נכון...

I מ י ר ב I

New member
גם ליהיא אמרה שהוא מת על פרסום..

אנחנו באמת לא יודעים כלום. ומי אנחנו שנשפוט??

איך טלפון אחד יכול להרוס את הסופ"ש...

ה"אין משהו מיוחד" כבר לא כ"כ רלוונטי ולא לכיוון החיובי לצערי... אוף אין לי כוח לזה...

אני לא כ"כ יודעת אם

אני יכולה לכתוב את זה פה... אני אשלח לך בפרטי את התשובה...חחח רק לפני שעה הגעתי הביתה...

ofree15

New member
סיכוםם ../images/Emo13.gif

שיר של קרן- מבול, רכבת באירופה, יותר מדי. שיר כללי- מכה אפורה, יחזקאל תוכניות לסופ"ש\שבוע הבא- יציאה עם חניכים לבאולינג, להכין עוד פימו.. מסתבר שיש ביקוש
בקצב הזה, נתראה בהופעה הבאה
מה עשיתם השבוע? לארגן את האירוע של הקבלת תעודות. מאכל השבוע- אממ.. פשיטדת פטריות ושמנת תוכנית\סרט- הסרט "פעם הייתי" בפעם השלישית משפט: י'-1 כי כל אחד כוכב! שאלת בונוס:מה אתם חושבים על הדיירים החדשים?מי יכנס ומי לא? אממממ, לא ראיתי גבר המון זמן, אבל בא לי שהארוס של ליהי יכנס.. אולי יהיה מעניין

מסכמש"ת

קודם כל אם חשבתם שנעלמתי אז ממש לא, אני כל הזמן קוראת פה.. פשוט לא מגיבה חח שיר של קרן- לא שמעתי.. שיר כללי- אייל אבן צור - גרה ממול, Somebody To Love Me ו- Black Eyed Peas - The Time תוכניות לסופ"ש\שבוע הבא- תכנונים לסופ'ש - היום ב 4 אני הולכת לחדר כושר, בערב לצאת עם חברות, ומחר להשתדל לחרוש כמה שיותר!! מה עשיתם השבוע? המון סימולציות, המון טלויזיה (היפה והחנון,האח הגדול,טופ מודל,פלפלים צהובים), המון חברים והמוןהמוןהמון קפה. אה ואתמול קניתי בגדים אחרי שמלאאא זמן לא קניתי!
מאכל השבוע- מלוואח פיצה וסלט. תוכנית\סרט- כל התוכניות שכתבתי למעלה.. סרט לא ראיתי השבוע, אבל אני ממש רוצה לראות את ברבור שחור משפט: אתמול אמרתי לחברה שלי - 'מי שהמציא את המנהג להביא מתנות ביומולדת הוא הבן אדם הכי גאון שאי פעם היה!! חחח יותר מאלה שהמציאו את הגלגל או את הטלפון..' שאלת בונוס:מה אתם חושבים על הדיירים החדשים?מי יכנס ומי לא? הכי צפוי בעולם שאבירם לא ייכנס, ההפקה הזו כל כך צפויה ופחדנית שהיא נתנה להם את האפשרות לבחור..

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של קרן :פגו' שיר לא של קרן מה עשית היום אהרון רזיאל סופ"ש-תל אביב\סרט כנראה שבוע הבא באולינג עשה:טיול לצפון מאכל:פריטטה תפוחי אדמה תוכנית בקרוב אהבה בעד אבירם נגד המעצבת שתכנס הכי אהבתי ומענינים אותי זה בעיקר מירב ותומר...

../images/Emo23.gif

שיר של קרן-סני/ בלוז חרדל שיר כללי- מדף החלומות- אור גלעדי תוכניות לסופ"ש\שבוע הבא- אני אחרי אירוע של חתונה של חברים. עוד מעט הולכת לנשנש קצת את עפרי
מה עשיתם השבוע? הייתי ביער בן שמן עם התלמידים שלי מאכל השבוע-אפיתי אתמול ביסקוטי בננה תוכנית\סרט-ראיתי את אהבה וסמים אחרים. מומלץ. גם ברבור שחור מומלץ. משפט: אני אוהבת אותך
שאלת בונוס:מה אתם חושבים על הדיירים החדשים?מי יכנס ומי לא? אני נורא רוצה שאבירם יכנס. אני נורא אשמח אם פתאום תהיה משימה ולא יוכלו להדיח את אבירם. מצידי שרם יעוף.

יש לי מתנה בשבילכם(אולי אני בור ויש את זה

לכולם) האם חלמתם על ביצוע של קרן בלייב,שיש מהיוטיוב ואתם רוצים לשמוע את זה שוב ושוב,אך נאלצים להיכנס ליוטיוב ולצפות\לשמוע את זה כל הזמן? לא יותרררררררררר!!! הביאו לי את האתר המצוין הזה! צריכים רק להעתיק את הכותבת של אתו יוטיוב וזה יהמיר את זה לאמפי 3,או וידיאו מה שתרצו...

NaniBani

New member
חחח, אני משתמשת בזה:

http://www.musicdown.net/ זה גם ממיר מיוטיוב. אתה כותב את השם של השיר או הזמר.. ואז זה מראה לך את מה שזה מוצא ביוטיוב :) תנסה את זה, זה ממש נוח ומהיר!

I מ י ר ב I

New member
רק עכשיו אני רואה את ההדעה הזו!

והייתי פה אתמול. תגידו,גם לכם זה קורה? שלפעמים אתם רואים הודעות רק אחרי כמה שעות שהן פורסמו? זה באג בתפוז...

למעלה