סיכום השבוע

סיכום השבוע

שיר של קרן- שיר כללי- תוכניות לסופ"ש\שבוע הבא- מה עשיתם השבוע? מאכל השבוע- תוכנית\סרט- משפט: שאלת בונוס:מה אתם חושבים על הדיירים החדשים?מי יכנס ומי לא? צאו לדרך

אז ככה

שיר של קרן-שיהיה לנו בית שיר כללי-אין כמוה\רמי קלינשטיין תוכניות לסופ"ש-בית השבוע-יומולדת של חבר מאכל-קוסקוס תוכנית-האח הגדול משפט-אין כמוה מי יודע זאת כמוני אין עוד כח שאותנו יפרק הדיירים החדשים-מקווה שאבירם יכנס

הוא נראה בחור טוב

ההלם של ליהיא ועתי לא בטוח שהיה מוצדק-למרות שהיא ידעה שהוא בא רק לחדר צדדי היא נכנסה להלם כאילו שהוא עוד שניה בא להכנס לבית ולהתחיל להכנס בה ובעתי לפתוח עליהם על 1000 אבל ממה שראיתי היום ממנו מהשיחות שלו,נראה שהוא בחור טוב,הוא הרבה מפרגן לליהיא בלי כעס ואפילו היה קטע שהחדשים יצאו לחצר והדיירים הותיקים צפו בהם מתוך הבית והוא ראה את ליהי והתרגש וקצת בכה וליהיא בתגובה-FUCK HIM היא אפילו לא נתנה לו צ'אנס להגיד את מה שהוא רוצה,כי גם ככה היה אסור להם לותיקים עם החדשים.ולא ברור למה ההתעקשות הזאת שלהם לא להכניס את אבירם?הרי הם יכולים להכניס אותו ולראות מי הוא ומה הוא ומקסימום להעמיד אותו להדחה אם לא מתאים להם אבל כבר עכשיו לפני שהם ראו אותו ישר להגיע למסקנה שתהיה אלימות בגלל שהוא טעון ובגלל הגובה והצורה שלו-הוא בחור די גבוה ושרירי.

I מ י ר ב I

New member
אין לי בעיה עם האיש

יכול להיות שהוא באמת מקסים.... אבל זה לא המקום.יש בינהם עניין שהם צריכים לסגור,והם צריכים לעשות את זה בשקט וברוגע. ברור לך שהוא נכנס אך ורק בשביל לשבור שיר עונתי ולעבור את אחוז הרייטינג של מאסטר שף!!! זה מזעזע אותי. ההלם של ליהיא ועתי לא היה מוצדק?? הם בטח רצו להעלם מהעולם באותו רגע..מה אתה מדבר? אנחנו פה,בחיים לא נדע מה עובר עליהם שם.זה נראה קל ויפה ובוא נכניס לה אותו בכוונה.אני לא אוהבת את הדברים האלה.

זו בכלל לא הסיבה שאסף ציין

ליהי היתה צריכה לחשוב על מעשיה ברגע ששמה את ידיה על עתי ועל כל ההתנהגות שלה. איך הוא אמור להרקגיש ברגע שהוא רואה אותם נכנסים ביחד למקלחת? הרי ברגע שקרה מה שקרה המשפחה של ליהי דאגה טוב מאד להכפיש את שמו של אבירם -אז מגיע לו שיושמע קולו. תכ'לס אם עמיר ודנה יהיו חכמים - שיכניסו את אבירם.. שלא יכנעו לפרידה וליהי- סוף כל סוף יהיה מעניין- עם דנה+פרידה , ג'קי+נופר, סיוון+עמיר- זה כבר חוזר על עצמו.קצת פלפל לא יזיק

I מ י ר ב I

New member
כל מה שאת כותבת זה אך ורק לראות אקשן

אבל כשזה קורה לך אישית זה לא קל בכלל.ועזבי מה שהיא עשתה,אני מדברת בכללי...ולא רק על בגידה אלא על כל דבר בחיים. כל אחד ודעתו,אם אני הייתי שם אין סיכוי שהייתי מכניסה אותו...

I מ י ר ב I

New member
מסכמש'ת...

שיר של קרן-פיקה שיר כללי-אני עדיין עם אדל.כל הדיסק החדש שלה-21!!! תוכניות לסופ"ש\שבוע הבא-ללמוד.. מה עשיתם השבוע? הייתי בי-ם!! היה תענוג,אתם חייבים. מאכל השבוע-ארנבונים תוכנית\סרט-האח הגדול,פלפלים צהובים משפט:איףףףף(יש לי רק מילה,אין לי משפט שלם) שאלת בונוס:מה אתם חושבים על הדיירים החדשים?מי יכנס ומי לא? אבירם לא ייכנס לבית.החדשים נראים לי סבבה בנתיים...רם דומה 2 טיפות מים לעפר בשן.חחח

Koala Girl

New member
../images/Emo3.gif

חחח זה נשמע לא משהו... אבל בתיאבון

YosiKdsh

New member
מסכמ"ש !

שיר של קרן- תקופה של שינויים שיר כללי- אצלך בעולם בביצוע של היהודים תוכניות לסופ"ש\שבוע הבא- לנוווווווחח, לחשוב ובעיקר להתאפס על עצמי ועל החיים שלי ! מה עשיתם השבוע? בסיס כרגיל, היה אינטנסיבייי במיוחד... אבל מצחיק והנה עבר
מאכל השבוע- המבורגר של מקדונלד'ס.. (ככה זה שאין מה לאכול בבסיס בערב..
) תוכנית\סרט- האח הגדול משפט: יהיה טוב...
שאלת בונוס:מה אתם חושבים על הדיירים החדשים?מי יכנס ומי לא? לפי דעתי הבחור הראשון שנכנס לא ייכנס.. אבל אבירם כן ייכנס.. הדיירים בחיים לא יוותרו על ההזדמנות שלהם לראות את ליהיא ועתי מלבינים כשהאקס של ליהיא יכנס לבית ויתעמת איתה, ואיתו.. סופ"ש מעולה לכווווווווווולם

בר יעקב

New member
די להספיד את הפורוםםםםםםםםםםםם

שיר של קרן- שנה חד סטרית שיר כללי- here without you baby ויסמין לוי האגדית. תוכניות- בגרות במתמטיקה! הלוואי שאעבור בשלום בעזרת השם! השבוע- כל מיני נסיעות עם חברים באוטו, עבדתי בפלאיירים איזה 6 שעות. מאכל השבוע-אני לא רוצה לדבר על זה!!!!!!!!! תוכנית- האח הגדול איך לא אחרי המהומות... משפט-"עגכעגכשעעעג..." דיירים-מניח שאבירם לא יכנס, אבל יכול להיות שכן. אהבתי את מירב בטיטו. ופרי.

עונה..שבת שלום

שיר של קרן- במכונית של אבא שלך שיר כללי- אגו-שני יצהרי תוכניות לסופ"ש\\שבוע הבא- עבודה מה עשיתם השבוע? כלום...עבודה מאכל השבוע- "שוקולד ליה" נפתח דוכן חדש בלב המפרץ..של שוקולדים..מרהיבים..איזה טעימים הםם :p תוכנית\\סרט- האח הגדול,פלפלים צהובים משפט:מיסטר שי הגדול(לא חשוב!!) שאלת בונוס:מה אתם חושבים על הדיירים החדשים?מי יכנס ומי לא? כל הארבעה "האלמונים" יכנסו חוץ מאבירם הסלבס:p

I מ י ר ב I

New member
ממש סלב.חחח

משום מה כל הסיפור הזה קצת מזכיר לי את סיפור רן שריג ודנה ספקטור,רק שרן שריג הורס ואבירם מכוער...

איריס מ

New member
מסכמש"ת

שיר של קרן- "הצפון הפורח". שיר כללי- "באה אליכם". תוכניות לסופ"ש\שבוע הבא- בעיקר לנוח. מה עשיתם השבוע? כרגיל, עבודה. מאכל השבוע- פלאפל במקדונלדס, לאו דווקא בגדר המלצה. תוכנית\סרט- בעיקר תכניות נוסטלגיה. משפט: משפט אין לי, אפשר תמונה במקום?
שאלת בונוס:מה אתם חושבים על הדיירים החדשים?מי יכנס ומי לא? אין לי דעה מגובשת עליהם וכנראה שגם מושג מי יכנס/לא יכנס אין לי.

למעלה