סיכום השבוע

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של קרן :תקליט שרוט שיר לא של קרן: שקרים איה כורם \בציר 76 בגנך עשה את השבוע: הופעה של דנה אינטרנשיונל מפגש מפגש מקסים עם איה כורם יום הולדת לאבא וסרט סרט השבוע: פעם הייתי תוכנית מה זה השטוית האלה\אחד נגד מאה תוכניות לשבוע הבא ים \טיול כנראה מאכל השבוע כבדים+פירה

בר יעקב

New member
מגניב פריסטייל../images/Emo3.gif

שירי השבוע של קרן- 'בין העיר לכפר', 'במכונית של אבא', 'סני', 'מה כבר נשאר לקחת', 'שיר לאסף', 'ואת'. שירי שבוע אחרים - אתי אנקרי - 'שיר', 'עוד יום שקט', 'The Smiths - 'asleep, ושיר מאוד מיוחד שהכרתי השבוע 'שנינו' של לירון לב המוכשר אפשר לשמוע במייספייס |סלינק|www.myspace.com/lironlev תוכניות טלביזיה- העונה של 'מחוברים' רגישה ומחוספסת, מרגשת ויחפה. מאוד אהבתי. כל מיני דברים שבשבוע - בעיקר המון חברים סביבי אנשים יקרים ותומכים. אם זה יום התנחלות אצל רייצ'ל או קפיצה לבייביסטר של אספרנסה או סתם שיחה ממאי או הליכה לים עם אסף. וגם כל מיני עצבויות שבאו עם כל זה. סופר את הימים עד - יום שלישי, זאפה!

Hadartal13

New member
יותר ילדה פחות דילוגים ../images/Emo9.gif

אוחחח כל פעם שאני נזכר בדוקו הזה ... אני מתחיל לחייך לעצמי .... קרן יצאה בו כל כך טוב ועם הרבה הומור עצמי ....
והקטע הכי טוב לדעתי בכל הסרט זה כשמיקי וקרן ראו את פז'ו 92 הקליפ ... ואז הם כזה קוראים לקליפ "נחמדה"

blackfield2

New member
בו!

שיר של קרן- אם שיר לא של קרן- חרשתי על קרן השבוע. תוכנית טלויזיה- LA ink. תוכניות לשבוע הבא- בית ספר
מאכל- תינוקות.
בו!!!!! משעמם לי D:

shay keran21

New member
נו בטח..הם הממתק הכי טעים...הריח בכלל משגע

טפשר להתמסטל מריח של תינוקת

ofree15

New member
מסכמתת

שיר של קרן- אם, במכונית של אבא, בלוז חרדל, תקליט שרוט שיר לא של קרן-כל מיני מירי תוכנית טלויזיה-כוכב נולד תוכניות לשבוע הבא-לדעת אם עברתי את הקרוס
מאכל-כריך עם חומוס

ואי סיכמוש אחרי שניםםםםםםםםםםםם

שיר של קרן- משהו קטן שיר לא של קרן- כל השירים של לידיי גאגא :) תוכנית טלויזיה-מועדון לילה ;) תוכניות לשבוע הבא-חברים לימודים .. מאכל-אמממממ העוגיות שהכנתי חח אוי קניתי תלאבום החדש של קרן והוא פשוט מעולה שמח מעודד הרבה אנרגיות חיוביות לחנים מקוריים חדשנות .. מוסיקה שעוד לא נשמעה בישראל .. נכון יש משפטים קצת שטחיים אבל סך הכל זה האלבום שאני הכי אהבתי !

Doronn10

New member
היי.. :):)

הייתי חייב לומר משהו לפני שאלך לישון.. בגלל הצבא והמירוץ אחרי הזמן וכמובן שיחד איתם העייפות.. הרבה מאוד זמן נעלמתי.. אבל אני קורא בסופ"שים את רוב ההודעות.. מבטיח לסכמ"ש סיכמוש משולש בסופ"ש הבא שהלחץ של הלימודים קצת יירד.. אפנה לי זמן.. יש לי כל כך הרבה מה להגיד.. אוהב המון..

בר יעקב

New member
דורון אל דאגה!

אנחנו מחכים לך כבר עוד שבוע וקצת חגים תכתוב לנו בטח יהיה לך קצת חופש... מחכה לסיכמו"שך

למעלה