סיכום השבוע

סיכום השבוע

הפעם במקום שאלות מנחות נלך על הפריסטייל מה שנקרא. שיר של קרן-הצפון הפורח שיר לא של קרן-שאריות של החיים של עידן רייכל תוכנית טלויזיה-הישרדות\כוכב נולד\הלוחש לכלבים תוכניות לשבוע הבא-אירוע התרמה באשדוד מאכל-קוסקוס

I מ י ר ב I

New member
מסכמש'ת

שיר של קרן-מה כבר נשאר לקחת שיר לא של קרן-אייכה.הקשבתי ממש למילים היום בכוכב נולד והם חזקות! תוכנית טלויזיה-מונית הכסף,כוכב נולד,דון חואן תוכניות לשבוע הבא-הופעה!!!!!!! מאכל-דג אמנון.פעם ראשונה מזה שנים שאכלתי דג וממש ממש אהבתי.

shay keran21

New member
קבלי סקופ../images/Emo41.gif אין לי מושג

ומעולם לא שמעתי על דג שנקרא "דג אמנון" מה זה בידיוקק?? כמו נסיכה? כמו מושט??? בורי?. מזה אמנון???!!! חחחחחחחחחחח

I מ י ר ב I

New member
שם של דג

ככה אמא שלי אמרה לי שקוראים לו. גם אני לא ממש מכירה סוגי דגים.רק קרפיון.

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחחח רציני?! אז יש לדג הזה

2 שמות??!! למה מי הוא??!!! מלך הים?! מספיק שם אחד!! ואני מעדיף דג בורי...מושט סבבה

shay keran21

New member
סיכום שבוע,הכי טוב שהיה לי עד כה../images/Emo99.gif

שיר של קרן- רק אחד???!!! בא לי לציין את כל שירי האלבום החדש..כל שיר ושיר פנינה בשם עצמה...אך אם לבחור? ללא ספק "במכונית של אבא" ומיד אחריו "בלוז חרדל" שיר לא של קרן- הסולו של דיאנה בחצי גמר אמש....פעם שניה שבכיתי ממנה העונה..הפעם הראשונה היה בביצוע "לבכות" ובביצוע הזה....ללא ספק דיאנה לוקחת בהליכה את מיי(ריגשית לא ביצועית,אני מניח שדיאנה תהיה בגיל של מיי,היא תעקוף אותה..היא ילדה..כולה בת 19 תהיה) תוכנית טלויזיה- הישרדות-לא ראיתי את הפרק האחרון..כואב לי מדי לצפות..אביגייל הודחה בצורה כואבת ריגשית..ולא בא לי לצפות...כניראה אאלץ לראות מחר...זה יהיה כואב...אני פשוט מאוהב בבחורה הזו(אם יש 3 נשים שאציין שהן מושלמות מבחינת חיצונית,זו קרן,אביגיל ונועה תישבי..פשוט מטעמים...ובל תשכחו שאתם מדברים עם הומו) תוכניות לשבוע הבא- זא זאפ זאפפ זאפפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה קרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רגלייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וההממתק החודשי-עמריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד וכמובן לפגוש אתכם אהובים יקרים שלי מאכל- אכלתי הערב גלידה ממש ממש טעימה...מקופלת...ממש טעם של מקופלת..נגנבתי..שווה את כל הכסף(12 שקל..חארות!!) בונוס: תמונה השבוע
ללא ספק התמונה הזו....מושלמת....באלבום יש 2 דברים שאני מקנא בהם...הלוואי והייתי הבוץ שרן תדרוך עליי..הלוואי והיייתי הזבל שקרן עומדת שם בתמונה....אההה רגלייםםםם

I מ י ר ב I

New member
כמובן,שוב סכמ'ש לא מתלהב בעליל

של יקירנו שי הזבל
חתכתי לי את הפרסומות בצד שמאל עם הסופים שלך.חחחח לא ברור לי למה אתה ככ מתרגש מסולואים בכוכב נולד.לי עדין זה לא קרה...

shay keran21

New member
האמת שאין לי מושג..אולי בגלל המעמד

ובגלל שהם נרגשים..וראו בעיניים של דיאנה שהיא מאוד מתרגשת..כאילו הרגשתי צמרמורת...

sp400

New member
מסכם

שיר של קרן->משהו קטן שיר כללי->קצת אחרת דלומי משהו טוב השבוע-> אבא בן 50 מה מצפה שבוע הבא->הופעה שיהיה אחלה סופש

../images/Emo254.gifסכמ"ש אחרון בתור רווקה

שיר של קרן-בלוז חרדל\סני שיר לא של קרן- כל מיני מכוכב נולד תוכנית טלויזיה-כוכב נולד תוכניות לשבוע הבא-הופעה!!!!!!! להתחתן!!!!!! מאכל- פריכית אורז. ככה זה שצריך להכנס לשמלת כלה

Hadartal13

New member
סורי ><

יש למישהו מסנג'ר שאפשר לחפור לו על משהו שקשור לקרן ? זה משמח ועצוב בו זמנית ... ><

Hadartal13

New member
עצוב ושמח :)

אז בקיצור תראו את הקישור הנלווה ... זה משמח כי זאת קרן וזה הגשמת חלום *_* זה עצוב כי זה בטח יהיה ממש ממש יקר :<

למעלה